Narcisoidna problematika slučaja

Disko Kauč

Elita
Poruka
24.596
Doktorka Ramani je verovatno doktorirala na temi Narcizam. :))))))
Ja volim da je pustim na ******** kad dremkam.
I pošto sam već otvarala temu koja se tiče žrtve a koja nije dobro prošla, evo još jedne koja se tiče tipova koji privlače narcisa.
#empate
#spasioci
#pozitivni
#oni koji praštaju
#deca narcisoidnog roditelja

E sad, ja ne bih umela da procenim da li je neko narcis ili nešto drugo, jedino mogu da kažem da neke osobe ukradu emotivnu vezu (bila ona romantična ili neka druga), da iscrpe energiju i da se sve vrti oko njih.

A vi? Kako stojite s narcisoidnošću oko vas i u vama?
Je l' vam Ramani gotiva?

Doktorka Ramani je verovatno doktorirala na temi Narcizam. :))))))
Ja volim da je pustim na ******** kad dremkam.
I pošto sam već otvarala temu koja se tiče žrtve a koja nije dobro prošla, evo još jedne koja se tiče tipova koji privlače narcisa.
#empate
#spasioci
#pozitivni
#oni koji praštaju
#deca narcisoidnog roditelja

E sad, ja ne bih umela da procenim da li je neko narcis ili nešto drugo, jedino mogu da kažem da neke osobe ukradu emotivnu vezu (bila ona romantična ili neka druga), da iscrpe energiju i da se sve vrti oko njih.

A vi? Kako stojite s narcisoidnošću oko vas i u vama?
Je l' vam Ramani gotiva?
To vec znam.

Dovoljna je empatija pa biti zrtva i psihopata.

Ali ako se koristi mozak izbegne se biti zrtva.

ja mislim da u srbiji ima neverovatno puno narcisoida i to je jedno veliko ZLO. izgleda tu ima neki genetski kod na ovim prostorima. mislim da smo zato i vodili ko zna koliko ratova i izgubili milione ljudi. cak i onaj zadnji sto ide u sumu da sece drva i zivi od toga,cak i taj je narcisoid. "nemoj ti meni da pricas,ja sam u sumi 20 godina". zestoko narcisoidna i ne-tolerantna nacija. zato nam ide kako ide. i vucic je narcis.

ja mislim da u srbiji ima neverovatno puno narcisoida i to je jedno veliko ZLO. izgleda tu ima neki genetski kod na ovim prostorima. mislim da smo zato i vodili ko zna koliko ratova i izgubili milione ljudi. cak i onaj zadnji sto ide u sumu da sece drva i zivi od toga,cak i taj je narcisoid. "nemoj ti meni da pricas,ja sam u sumi 20 godina". zestoko narcisoidna i ne-tolerantna nacija. zato nam ide kako ide. i vucic je narcis.
Dobro zapažanje!To je otprilike to...kad neko ima nerealnu sliku o sopstvenoj vrednosti,pa ga niko osim sopstvene zablude, ne može "spustiti" na zemlju!'Elem... kao i kod drugih vrsta poremećaja ličnosti, jako je teško bili šta promeniti. Msm, da Srbi nemaju narcizam u svom "genetskom kodu" , to je više neka vrsta kolektivne "retrospektive" i sistemskog poistovećivanja sa slavnom ratničkom prošlošću. Nažalost, mnogi od tih ratova (kao ovaj poslednji, vođen na prostorima bivše SFRJ), jeste velika "mrlja" koja je uspela da baci senku na deo slavne prošlosti.Nažalost, zbog toga što su takvi ljudi u to vreme, bili na pozicijama vlasti.

Poslednja izmena:
Ameri su divni. To je jedan skroz drugaciji kodeks ponasanja i drugaciji ljudi. Za francuze ne znam, ali znam da nemacku treba sravnati sa zemljom.
Nemci su izmislili svojevremeno teoriju o višoj rasi! Na bazi koje su i pokušali da osvoje ceo svet! Msm, da to donekle dovoljno govori o tematici..., međutim, ne možemo generalizovati i ceo narod staviti u "isti koš". S druge strane, jako su sposoban i inteligentan narod, tako da realno, ipak imaju osnove da o sebi imaju visoko mišljenje.

Nemci su izmislili svojevremeno teoriju o višoj rasi! Na bazi koje su i pokušali da osvoje ceo svet! Msm, da to donekle dovoljno govori o tematici..., međutim, ne možemo generalizovati i ceo narod staviti u "isti koš". S druge strane, jako su sposoban i inteligentan narod, tako da realno ipak imaju osnove da o sebi imaju visoko mišljenje.

najgora nacija tokom istorije. nacisti. nema generalizacije,al su ipak krivi sto je Hitler vladao i radio takve pokolje. isto kao sto smo mi krivi sto nam Vucic radi o glavi.

najgora nacija tokom istorije. nacisti. nema generalizacije,al su ipak krivi sto je Hitler vladao i radio takve pokolje. isto kao sto smo mi krivi sto nam Vucic radi o glavi.
Pa i nisu ništa gori po tom pitanju od nekih drugih naroda, istorijski gledano. Samo si ispali fer i priznali svoju grešku,platili porobljenim narodima ogromne svote ratnih odšteta, dok su cenu demonstracije svoje moći, skupo platili. Nemačka je pri kraju II. sv.rata bila sravnjena sa zemljom!Ali se njena moć ogleda i u tome, što su za samo par decenija, uspeli obnoviti svoju zemlju i postati jedna od industrijskih svetskih sila!Baš kao Feniks...iz pepela.

Pa i nisu ništa gori po tom pitanju od nekih drugih naroda, istorijski gledano. Samo si ispali fer i priznali svoju grešku,platili porobljenim narodima ogromne svote ratnih odšteta, dok su cenu demonstracije svoje moći, skupo platili. Nemačka je pri kraju II. sv.rata bila sravnjena sa zemljom!Ali se njena moć ogleda i u tome, što su za samo par decenija, uspeli obnoviti svoju zemlju i postati jedna od industrijskih svetskih sila!Baš kao Feniks...iz pepela.

nama duguju miliarde za ratne odstete. ni jedna vlast jos od Tita do danas nije pitala nemacku "jeli bre sto ste prestali da placate ratnu odstetu?"

Back