NemanjaPantic
Početnik
- Poruka
- 19
Naime pre 10-ak dana sam napipao neku izraslinu na desnom testisu koje je srednje velicine i moze da se pomera kada ga pomeram rukom i nije tvrdo nego srednje kao mekano,kada idem rukom i kada pipam mislim da je vena posto kada pratim pogledom i kada ga pomeram vidim da je na tom mestu i neka vena,ne boli me kada dodirnem,ali su mi se pojavljivali bolovi u desnoj preponi i u kolenu i malo u donjim ledjima ali je sve to prestalo,bas me cudi sto ne moze svaki put da se napipa i ponekada kada hocu da podignem testis ta izraslina kao da mi bezi.Bio sam kod doktora i opipavao mi i kaze da to nje nista ali stvar je u tome sto kada mi je doktor to pipao to u tom trenutku kao za djavola nije bilo tu.Imam 17 godina i po prirodi sam veliki panicar i do sada sam umislio dosta bolesti koje posle svih analiza zapravo nisam n imao ali me ovo oko testisa plasi i sumnjam na ono najgore.Inace da li tumori rastu ispod kozice testisa tj ispod kozice na jajet ili skroz u jajetu tj u jajetu.molim za odgovir u sto kracem roku luno bi mi znacilo