НАПУСТИЛА ТОМУ И ОТИШЛА КОД ТОМЕ

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
Šest lica Maje Gojković: Od Tome do Tome
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/356002/Sest-lica-Maje-Gojkovic-Od-Tome-do-Tome

Predsednica Narodne partije Maja Gojković prelazi u Srpsku naprednu stranku, tvrde izvori iz obe partije. Tako će se po drugi put naći u stranci svojih bivših partijskih kolega iz vremena Srpske radikalne stranke Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića.
Maja 1
293110_maja-gojkovic01rasfoto-emil-conkic_f.jpg

Gojkovićeva je od 1990. bila član Narodne radikalne stranke, koja je kasnije prerasla u SRS.

Maja 2
293109_maja-gojkovic01rasfoto-djordje-kojadinovic_f.jpg

U sukob s vrhom stranke došla je 2006. i napustila potpredsedničko mesto, a 2008. je isključena iz stranke.

Maja 3
293111_maja-gojkovic02ras_f.jpg

Na lokalnim izborima u Novom Sadu učestvovala je sa „Grupom građana – Maja Gojković“ i osvojila sedam poslaničkih mesta u Skupštini Novog Sada, da bi iste godine osnovala svoju Narodnu partiju. Neko vreme je uz Koštunicu i Ilića bila deo koalicije.

Maja 4
293113_maja-gojkovic04fonetfoto-fonetbozidar-petrovi_f.jpg

Njena NP je 2010. pristupila Ujedinjenim regionima Srbije, a ona je postala članica Predsedništva URS.

Maja 5
293117_maja-gojkovic-foto-beta_ff.jpg
Maja Gojković i Bojan Pajtić

Dok je Boris Tadić posle poslednjih izbora još pregovarao o novoj vladi koju bi predvodila Demokratska stranka, Maja Gojković je u junu ove godine izjavila da će podržati Tadića kao premijera te vlade.

Maja 6
293114_maja-gojkovic-foto-zoran-ilic_ff.jpg

Sada se vraća starim partijskim drugovima, ovog puta u Srp
skoj naprednoj stranci.

:super::super::super:
А откачиле Тому
ЈЕР НИЈЕ ХТЕЛА ДА ЈОЈ ПОЛУПИСМЕНИ наређује,
како ће водити Нови Сад... и неће по наређењу истог
да запосли Јоргованку Табаковић....

:super::super::super:
А откачилa Тому
да запосли Јоргованку Табаковић....[/COLOR]

Pa ukapirala žena da je džabe išla u školu .... u Srbiji,

u kojoj možeš živeti i 100 godina, a da ne osetiš.

[
А откачиле Тому
да запосли Јоргованку Табаковић....[/COLOR]

Ako ne ceniš sebe , ne možeš to očekivati ni od koga drugog.

Maja ovde nije samo potrla celokupnu svoju političku karijeru već je pljunula na sebe kao čoveka, ličnost: ukoliko je ovo istina.

Ne vidim od kog je ovo datuma jer mi se čini da sam negde već pročitala demanti.

Ukoliko nema demantija , onda je dostojna najdubljeg prezira i apsolutnog zaborava i kao čovek i kao politikant.

Ako ne ceniš sebe , ne možeš to očekivati ni od koga drugog.

Maja ovde nije samo potrla celokupnu svoju političku karijeru već je pljunula na sebe kao čoveka, ličnost: ukoliko je ovo istina.

Ne vidim od kog je ovo datuma jer mi se čini da sam negde već pročitala demanti.

Ukoliko nema demantija , onda je dostojna najdubljeg prezira i apsolutnog zaborava i kao čovek i kao politikant.

Draga, vidiš ovu fotku ....

to je ono kad su se šepurili svi zajedno po ambasadama, tri minuta pošto su prodali državu,

prebrojali džakove i objavili raspored snaga koji će uništiti ovu državu definitivno.

Sve je to talog ovog naroda, MOTKE u ruke što kaže naš Laza i sve to proterati na kukuruz ...,

da sprovode posle žetvene mere ...

Draga, vidiš ovu fotku ....

to je ono kad su se šepurili svi zajedno po ambasadama, tri minuta pošto su prodali državu,

prebrojali džakove i objavili raspored snaga koji će uništiti ovu državu definitivno.

Sve je to talog ovog naroda, MOTKE u ruke što kaže naš Laza i sve to proterati na kukuruz ...,

da sprovode posle žetvene mere ...

Strašno.

Šteta i usrannih motaka. :neutral:

A zajedničko za sve te likove je da su bili radikali. To kao neki rasadnik ludila. :lol:

Bila je desna ruka Vojislava Seselja, ne secam se dobro ali bila je neki sekretar ili nesto u Saveznoj Skupstini i stalno sedela do Seselja, onda napustila njega, ali ovo je prvi put "da se vratila kod Tome", ja ne znam kad je Toma bio predsednik stanke (osim svoje SNS) sad vise nije ni clan.

Vucic je predsednik stranke, znaci Bljic se presevio sto ne iznenadjuje, nema teksta da krene da Tomu ne pomene, iako svi znamo da je bila desna ruka Voje Seselja, kao radikalka izabrana za gradonacelnikca Novog Sada, pa napustila SRS, pa, zavrsila "kog Tome" koji i nema sad svoju stranku:)))

Back