Juče ujutru sam čula mače ispred zgrade i pošto je bio jak vetar i najavili su kišu, mama mi je rekla da ga dovedem kući
ali na naše iznenađenje nije bilo jedno mače već dva
i pošto je moj brat alergičan nisam mogla da ih zadržim i odnela sam ih u jedno dvorište gde jedna žena hrani mačke koje su tako u prolazu
međutim, danas je moja mama opet čula ovo jedno mače, tigrasto (ne znam gde je crno završilo
) i sad je opet kod mene
mama nije htela da je ostavi jer je neki debil od deteta hteo da šutne macu (a svi znamo da takvih kretena ima mnogo, nije on jedini)
Ženka je, ima oko mesec i po, ima tigraste šare
ali ne mogu da je zadržim, kao što sam već napisala, brat ima alergiju a živimo u stanu, a imam i hrčke pa ne smem zbog njih
ona je još mala pa ne može da ih dohvati ali neće joj trebati puno vremena da poraste
evo nekih slika

verovatno su ih izbacili jer su ženke...
Da li ima neko ko bi mogao da usvoji ovu macu?
P.S. Maca je u Zemunu
ali na naše iznenađenje nije bilo jedno mače već dva

i pošto je moj brat alergičan nisam mogla da ih zadržim i odnela sam ih u jedno dvorište gde jedna žena hrani mačke koje su tako u prolazu
međutim, danas je moja mama opet čula ovo jedno mače, tigrasto (ne znam gde je crno završilo

mama nije htela da je ostavi jer je neki debil od deteta hteo da šutne macu (a svi znamo da takvih kretena ima mnogo, nije on jedini)

Ženka je, ima oko mesec i po, ima tigraste šare

ali ne mogu da je zadržim, kao što sam već napisala, brat ima alergiju a živimo u stanu, a imam i hrčke pa ne smem zbog njih
ona je još mala pa ne može da ih dohvati ali neće joj trebati puno vremena da poraste

evo nekih slika

verovatno su ih izbacili jer su ženke...
Da li ima neko ko bi mogao da usvoji ovu macu?

P.S. Maca je u Zemunu

Poslednja izmena: