Напуштени пси ујели 77.500 грађана, општине исплатиле 25 милиона евра

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Књаз Милош

Ističe se
Poruka
2.065
http://www.politika.rs/scc/clanak/4...500-gradana-opstine-isplatile-25-miliona-evra

Градови и општине у Србији
исплатили су за шест година
најмање 25 милиона евра
на име одштета због уједа напуштених паса,
а 77.500 грађана били су жртве напада,
речено је данас на округлом столу у Београду.

Све је ово један експеримент,
како иначе објаснити и схватити ..?

када је мене ујео пас нико ми није ништа платио ..још су и фалсификовали извештај да су шинтери дошли и да сам ја идентификовала пса и да су га одвели..

а то се никада није десило ..нити сам видела шинтере , нити пса после тога ..

није хумано ни за људе, нити за псе да буду на улицима

у тренутку када ме ујео пас ,била сам малолетна девојчица .

колико само деце уједају пси и никоме ништа ..све док их једном не закољу ..

мене је тај пас буквално покушао да закоље ..са својм чељустима и издигнут на две ноге је кренуо према мом врату

пре него што је кренуо према врату изјео ме по рукама ..

оно што је јадније од свега јесте што су мени после доктори буквално говорили да сам ЈА КРИВА што ме ујео пас ..

том псу ништа нисам урадила ..када сам га видела знала сам да ће да ме уједе ..без лавежа , без звука само је пришао и почео да уједа .

ЗВЕР ..још носим трауме од тога стравичног доагађаја ..

да ли и друга деца морају бити као ја истраумирана до краја живота .

у тренутку када ме ујео пас ,била сам малолетна девојчица .

колико само деце уједају пси и никоме ништа ..све док их једном не закољу ..

мене је тај пас буквално покушао да закоље ..са својм чељустима и издигнут на две ноге је кренуо према мом врату

пре него што је кренуо према врату изјео ме по рукама ..

оно што је јадније од свега јесте што су мени после доктори буквално говорили да сам ЈА КРИВА што ме ујео пас ..

том псу ништа нисам урадила ..када сам га видела знала сам да ће да ме уједе ..без лавежа , без звука само је пришао и почео да уједа .

ЗВЕР ..још носим трауме од тога стравичног доагађаја ..

да ли и друга деца морају бити као ја истраумирана до краја живота .

Mnogo si los covek. Mene nikada nije ujeo ni jedan. Osete zivotinje,

prisli spreda dvoje iz csta mira uz lavez a treci sa ledja mi zario zube u potkokenicu. posle dve godine dobio 30 000 odstete... danas imam fibrom na tom mestu koji moze da se ukloni samo hirurski...pokazao sinterima koji su i koji me ujeo, bapadaju samo u trojci, do dana danasnjeg ih nisu odveli a ta trojka je napala po saznanjima gomilu ljudi u kraju...bio svedok deteta od 3 godine sa babom kad je setalo hteli su da skoce na malu, srecom bio lik u blizini koji ih je poprskao sprejem. ne bi trepnuo pri sledecem susretu da ih upucam bez ikakve grize savesti pa nek i masu repom.
a taj susret nestrpljivo cekam posto drzava nista ne radi. jedna matora idiotiknja iz zoo veterine mi je toliko kenjala da su to divne zivotinje i da sam ja kriv sto su me ujeli da sam joj trazio ime da izjavu koju sam snimio na mobu pustim medijima... nikad se vise nije javila na fon posto je prekinula vezu i cim vide moj mob na identifikaciji niko ne dize slusalicu.... lutalice koji napadaju ljude treba po kratkom postupku.... moj savet, ne cekajte da vam zakolju dete ili vas unakaze.

CA50_CF20_12_DC_4281_A31_E_B22_FDFA12222.jpg

Mnogo si los covek. Mene nikada nije ujeo ni jedan. Osete zivotinje,

да те подсетим да сам у тренутку напада била малолетна ..апсолутно му ништа нисам урадила ..на путу до школе ..ОСНОВНЕ школе ме пресрео и напао из чиста мира
без лавежа , без звука ..само ми је пришао и почео да уједа ..

заиста срећа што сам васпитана да се браним , да нисам, била би покојна ..пас би ме заклао .

није тачно да ја не волим псе .чак их и волим али не оволику количину у оваквој мери ..

мора да постоји неки ред ..пате се људи , пате се пси ..

жалосно је држати псе на улици ,болесне , јадне ..то када те уједе ко зна какву заразу можеш да добијеш .

мислим да ја најбоља солуција успављивање ..ако неко жели нека узме пса себи , не да га храни на улици , него себи да га узме кући и води рачуна о њему .

prisli spreda dvoje iz csta mira uz lavez a treci sa ledja mi zario zube u potkokenicu. posle dve godine dobio 30 000 odstete... danas imam fibrom na tom mestu koji moze da se ukloni samo hirurski...pokazao sinterima koji su i koji me ujeo, bapadaju samo u trojci, do dana danasnjeg ih nisu odveli a ta trojka je napala po saznanjima gomilu ljudi u kraju...bio svedok deteta od 3 godine sa babom kad je setalo hteli su da skoce na malu, srecom bio lik u blizini koji ih je poprskao sprejem. ne bi trepnuo pri sledecem susretu da ih upucam bez ikakve grize savesti pa nek i masu repom.
a taj susret nestrpljivo cekam posto drzava nista ne radi. jedna matora idiotiknja iz zoo veterine mi je toliko kenjala da su to divne zivotinje i da sam ja kriv sto su me ujeli da sam joj trazio ime da izjavu koju sam snimio na mobu pustim medijima... nikad se vise nije javila na fon posto je prekinula vezu i cim vide moj mob na identifikaciji niko ne dize slusalicu.... lutalice koji napadaju ljude treba po kratkom postupku.... moj savet, ne cekajte da vam zakolju dete ili vas unakaze.

CA50_CF20_12_DC_4281_A31_E_B22_FDFA12222.jpg

Ужас ...ја немам ране јер ме није снажно кидао ..него постепено више пута по рукама и онда је бивало све снажније док није кренуо према врату ..

замисли да видиш пса како са отвореним чељустима иде према твом врату ..мислим ..страшно

буквално је имао циљ да ме закоље .

и мене су оптуживали да сам крива што ме ујео пас ..замисли шта они говоре ,када наиђе чопор ти вођи приђи и пружи му руку и ако он осети да си у реду , онда си жив ..ако му изгледа да ниси
онда те чопор ратргне ..да ли је то нормално ?

да те подсетим да сам у тренутку напада била малолетна ..апсолутно му ништа нисам урадила ..на путу до школе ..ОСНОВНЕ школе ме пресрео и напао из чиста мира
без лавежа , без звука ..само ми је пришао и почео да уједа ..

заиста срећа што сам васпитана да се браним , да нисам, била би покојна ..пас би ме заклао .

није тачно да ја не волим псе .чак их и волим али не оволику количину у оваквој мери ..

мора да постоји неки ред ..пате се људи , пате се пси ..

жалосно је држати псе на улици ,болесне , јадне ..то када те уједе ко зна какву заразу можеш да добијеш .

мислим да ја најбоља солуција успављивање ..ако неко жели нека узме пса себи , не да га храни на улици , него себи да га узме кући и води рачуна о њему .
sta mu objasnjavas kad vidis da je dileja. dovoljno da mu citas postove i da ti bude jasno sa kim imas posla. a nije jedini ovde...

- - - - - - - - - -

Ужас ...ја немам ране јер ме није снажно кидао ..него постепено више пута по рукама и онда је бивало све снажније док није кренуо према врату ..

замисли да видиш пса како са отвореним чељустима иде према твом врату ..мислим ..страшно

буквално је имао циљ да ме закоље .

и мене су оптуживали да сам крива што ме ујео пас ..замисли шта они говоре ,када наиђе чопор ти вођи приђи и пружи му руку и ако он осети да си у реду , онда си жив ..ако му изгледа да ниси
онда те чопор ратргне ..да ли је то нормално ?
imam americki tejzer koji baca tri metra... jedne noci u drugom kraju grada-kod siva, iz grupe se jedan crni uzdvojio i poceo da rezi na mene... mislim da mu nece vise nikad pasti napamet.

мени је жао и псе што се пате ..то је велики стрес за њих да буду на улици ..они се бију међусобно , имају ране и болести ..по сунцу , киши , верту...

тај проблем мора да се решава ..ако неко жели да им помаже и да их храни, нека их води кући ..успавати псе на један хуман начин и склонити их са улице

normalno da je ovo bolesna vlast koja ovakve stvari svesno dozvoljava jer u skoro svim drzavama iz bivse sfrj lutalice su pociscene sa ulica. proputovao dosta i ni u jednoj zemlji na zapadu u koga se ovi radikalno napredni retardi kunu, ne videh na ulici lutalicu a kamoli da se krecu u grupama... idiota koji pitove i slicne nakaze koji ubijaju kao dobar dan, vode bez brnjice i pustaju blizu dece u parkovima pod onim poznatim dobar je on nece, bi tako odrapio po dzepu da ih ne bi izvodili ni da pisaju....

sta mu objasnjavas kad vidis da je dileja. dovoljno da mu citas postove i da ti bude jasno sa kim imas posla. a nije jedini ovde...

- - - - - - - - - -

imam americki tejzer koji baca tri metra... jedne noci u drugom kraju grada-kod siva, iz grupe se jedan crni uzdvojio i poceo da rezi na mene... mislim da mu nece vise nikad pasti napamet.

Moji postovi i nisu za tebe ,niti su ti upuceni ,Bile su nekad novine za Beograd i za unutrasnjost.Svakom svoje, Neka su te cuke izgrizle i to po mrkloj noci na drugom delu grada?

Moji postovi i nisu za tebe ,niti su ti upuceni ,Bile su nekad novine za Beograd i za unutrasnjost.Svakom svoje, Neka su te cuke izgrizle i to po mrkloj noci na drugom delu grada?

hvala lepo nisam ni ocekivao da od tebe mogu cuti nesto humanisticki.

- - - - - - - - - -

uzgred samo retard moze reci da si kriv sto te pas napao.

вукови су нормалнији од ових паса ..чопор вукова да сретнеш они се смирују погледом ..гледаш вука у очи и он ти осети душу и смири се , не нападају људе ..

ове псе не смеш ни да погледаш , при погледу нападају ..

сакуптити све луталице и дати на усвајање ..

psi su divna bica. I nesvesna, poput beba. I pozivati na ubistvo psa je kao pozivati na ubistvo bebe. Kako neko moze da bude surov. A humano ubistvo ne postoji. Resenje za pse lutalice je da ljudi sami nauce kako da se ophode prema njima. Jedini razlog zasto oni zele da ujedu je to sto su gladni. Pa nahranite sirote kuce. Ponesite 2-3 hleba i kuce nece da vas diraju. I ne treba da se plasite. strah kuce nanjuse i u njima proradi prirodni lovacki instikt. decu treba vaspitati da se ne boje i obavezno kupiti bar 2 kuce u kuci i bar jedno u dvoristu. kad laju uvece pa to je kao uspavanka.

- - - - - - - - - -

вукови су нормалнији од ових паса ..чопор вукова да сретнеш они се смирују погледом ..гледаш вука у очи и он ти осети душу и смири се , не нападају људе ..

ове псе не смеш ни да погледаш , при погледу нападају ..

сакуптити све луталице и дати на усвајање ..
pa i oni su pogodjeni liberalizmom. za vreme druga tita kuce su uzivale i nisu bile pogodjene samoupravljackim sistemom.

psi su divna bica. I nesvesna, poput beba. I pozivati na ubistvo psa je kao pozivati na ubistvo bebe. Kako neko moze da bude surov. A humano ubistvo ne postoji. Resenje za pse lutalice je da ljudi sami nauce kako da se ophode prema njima. Jedini razlog zasto oni zele da ujedu je to sto su gladni. Pa nahranite sirote kuce. Ponesite 2-3 hleba i kuce nece da vas diraju. I ne treba da se plasite. strah kuce nanjuse i u njima proradi prirodni lovacki instikt. decu treba vaspitati da se ne boje i obavezno kupiti bar 2 kuce u kuci i bar jedno u dvoristu. kad laju uvece pa to je kao uspavanka.

- - - - - - - - - -

pa i oni su pogodjeni liberalizmom. za vreme druga tita kuce su uzivale i nisu bile pogodjene samoupravljackim sistemom.
ne seri da su bebe... imao policijskog sarplaninca uz kog ssm odrastao, sestra od tetke je imala dobermana kraljevskog porekla tako da dobro znam sta je pas, sta je dzukela, sta poluvuk koji se vuce po gradskim uliama i napada ljude jer jednom kad oseti ljudsku krv povratka nema... a o coporu koji terorise naselje ljudi da ne pricam... kao sto medju ljudima postoje normalni i vaspitani ljudi, postoje i bolesnici i potencijalno opasni isto je tako i kod pasa... a ti rani kera da te ujede

Псе бране они што су одговорни за њихове нападе. На тај начин правдају себе. А у начелу, све што није у авлији привезано, или под строгим надзором власника, нема шта да ради само на улици. Ако већ има толико љубитеља паса, нека се оснује неки резерват за напуштене псе, и нека фондација која ће подмиривати потребе њиховог живота... па ће сви бити задовољни. У супротном, еутанизирати, и завршити причу. Наравно, код нас нема ко то да уради, али начелно, то су могућа решења.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back