Napuni mi testise, Ti kučko prokleta !

Brajan Koen

Buduća legenda
Poruka
39.630
Mnoge se, vidim žale, kako se stalno nešto prazni, a sad ćemo da pričamo malo i o punjenju.
Da, punjenju testisa ( jaja u muškarca ili mega muda u Sinnketa )

Dakle, dragi moji forumaši muškoga pola, jel su vredne te vaše cure, devojke, žene, švalerke ? Jel vam pune jaja, pardon, testise ?
Da li se brinu o vama, da li su nežne i pažljive ?
Da li vas nasmeju, iznenade, obraduju ?
Ili su kučke proklete ?

ps. Molim ( opalim vas žene golim ), tema je samo za muškarce !

Pa svakako da nije kucka,neznam cemu ovaj termin.Ako je ona kucka,natmurena,mrzovoljna,zakeralo,neuredna...morao bih sebe zapitati na cemu se to zaustavio moj izbor.Da li zasluzujem(relno)bolju ili se moram zadovoljiti sa tim sto vidim ispred sebe.Naravno,otvotice se tu jos nekih pitanja,ali mislim da zana koja stoji pored tebe u nekom trenutku,to je tvoja slika...tvoje mogucnosti su se tu zaustavile,te ako ti ne puni jaja treba ozbiljno da se zabrines.Zadovoljna zene ne da puni jaja,nego stavlja i jagodu na vrh..veruj mi.

Mnoge se, vidim žale, kako se stalno nešto prazni, a sad ćemo da pričamo malo i o punjenju.
Da, punjenju testisa ( jaja u muškarca ili mega muda u Sinnketa )

Dakle, dragi moji forumaši muškoga pola, jel su vredne te vaše cure, devojke, žene, švalerke ? Jel vam pune jaja, pardon, testise ?
Da li se brinu o vama, da li su nežne i pažljive ?
Da li vas nasmeju, iznenade, obraduju ?
Ili su kučke proklete ?

ps. Molim ( opalim vas žene golim ), tema je samo za muškarce !

ufff.....nebi reko da je kucka....vise tripuje da je princeza...:think:....trazi dosta a uzvraca ni pola i to posle 2 meseca....pravo da ti kazem uvatio sam sebe kako razmisljam ozbiljno da joj dodelim crveni karton....a i zveram sa strane;)

Back