aleksandarhakler1992
Domaćin
- Poruka
- 3.797
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je jedan od najpametnijih ljudi današnjice, ako ne i najpametniji (po mojoj slobodnoj proceni)!
99% stvari koje je ikad ispričao su samo živa istina!
Živ bio, a i mi sa njim da dočekamo još mnogo pametnih stvari da čujemo, vidimo i naučimo.
Sto ti njega toliko volis ?
Lik je retardiran debil. Lupeta kao naduvano kopile..... Miroljub Potrovic retko glup covek koji je zaludeo slicne, jedini genije sa nasih prostora je bio Milan tarot koji je zaradio pare ne idiotima a zajebavao se.Ovo je jedan od najpametnijih ljudi današnjice, ako ne i najpametniji (po mojoj slobodnoj proceni)!
99% stvari koje je ikad ispričao su samo živa istina!
Živ bio, a i mi sa njim da dočekamo još mnogo pametnih stvari da čujemo, vidimo i naučimo.
Hahaha pa decko ako ti je ono godina rodjena onda si i ti ta omladina....jer sam svestan degenerisane omladine,kojoj treba pomoci.
Kod svakog se može iskopati bar nešto dobro. Taj nerad tips se dosetio kako da zaradi i nikoga time nije povredio, a što se tiče Miše Vacića, i on je imaO dobre ideje, ali ga M.P. više ne pominje tako usrdno i često kao pre.ne svidja mi se sto pominje onog "nerad tips". zato pominje tu govedju glavu,nije mi jasno...uvek mora nesto da usere,barem nesto. tako je isto pominjao misu vacica,neke politicare,vucica itd...
Poštujem.Lik je retardiran debil. Lupeta kao naduvano kopile..... Miroljub Potrovic retko glup covek koji je zaludeo slicne, jedini genije sa nasih prostora je bio Milan tarot koji je zaradio pare ne idiotima a zajebavao se.
Kod svakog se može iskopati bar nešto dobro. Taj nerad tips se dosetio kako da zaradi i nikoga time nije povredio, a što se tiče Miše Vacića, i on je imaO dobre ideje, ali ga M.P. više ne pominje tako usrdno i često kao pre.
To svakako nisu najvažnije stvari koje treba da zapamtimo iz njegovih javnih obraćanja.
Cekaj lik zivi u poligamiji, ima dve zene ( odnosno jednu zakonitu a sa drugom je u vanbracnoj zajednici ili sta vec ), pravi primer za omladinu. Drugo lik laze za medalju, govori da je medicnski radnik ili sta vec a jedino iskustvo sa medicinom mu je verovatno bilo da je isao u WC na medicinski fakultet. Lupeta gluposti i time privlaci masu koja je toga zeljna, nesto tipa baka prase ( pogledao par njegovih sranja sada zbog ovog svega ) samo ima malo stariju populaciju koja gleda.Kod svakog se može iskopati bar nešto dobro. Taj nerad tips se dosetio kako da zaradi i nikoga time nije povredio, a što se tiče Miše Vacića, i on je imaO dobre ideje, ali ga M.P. više ne pominje tako usrdno i često kao pre.
To svakako nisu najvažnije stvari koje treba da zapamtimo iz njegovih javnih obraćanja.
Poštujem.
Demokratija je, svako neka izrazi svoje mišljenje i da svoj cenjeni sud na bilo koju temu, samo bez vređanja i odražavanja sopstvene nehotične nekulture.
Kakve veze ona ima sa tobom ili temom koju si ovde objavio?Dusica Jakovljevic sa pinka,ona ogavna voditeljka. koja je nekom prilikom izjavila "deca treba da gledaju rijaliti". kad sam to cuo,samo sam se prekrstio. Bog nek nam pomogne.
Jeste.Cekaj lik zivi u poligamiji, ima dve zene ( odnosno jednu zakonitu a sa drugom je u vanbracnoj zajednici ili sta vec ), pravi primer za omladinu. Drugo lik laze za medalju, govori da je medicnski radnik ili sta vec a jedino iskustvo sa medicinom mu je verovatno bilo da je isao u WC na medicinski fakultet. Lupeta gluposti i time privlaci masu koja je toga zeljna, nesto tipa baka prase ( pogledao par njegovih sranja sada zbog ovog svega ) samo ima malo stariju populaciju koja gleda.
Mladi treba da imaju očeve i majke, babe i dede, ljude koji im zaista misle za neku svetlu i bogougodnu budućnost.Pa je sad problem naterati mlade koga ce da slusaju,to jest pokazati im neki pravilan put.
Vidis religija nema veze sa zivotom, upletati je u sve i svasta je glupo. Ako ides tom stranom onda su svi religiozni ljudi licimeri jer su dobri samo zato sto zele nagradu ( vecan zivot u raju ) i zato sto se plase suda ili cega vec.Jeste.
Postoji samo jedan nedostatak u tim pričama, a to je strah od Boga!
Ko nema strah od Boga da kleveta bilo koga oko sebe je jad i beda, već je za žaljenje i ne treba mu stajati na muku. Neće to sotona lično da radi da ne bi prljao svoje ruke, a i jer ima strah... ali ima ljudi koji su po svemu gori od njega samog, oni hoće.
Po mojoj logici, ateista je još i tu negde u domenu potencijala da se popravi, a satanisti su ti koji su zastranili i teško i retko se vade iz svog gliba.Po tvojoj ligici ateisti su jad i beda jer nisu vernici, ogromna kolicina gluposti al bas ono za medalju.
Pa izgleda da si se posvadjala sa logikom.... Poterncijala da se popravi? Mogu da se kladim da sam ja kao ateista vise uradio za dobrobit coevcanstva nego 99.99% vernika u to ukljucijem i tebe. Eto po mojoj logii ti kao vernik imas jos mnogo da radis na sebi i da se popravis. Imas i primere gde je religiozni fanatik koji je moli svaki dan i ostala cuda otovrio oci i postao ateista....Po mojoj logici, ateista je još i tu negde u domenu potencijala da se popravi, a satanisti su ti koji su zastranili i teško i retko se vade iz svog gliba.
Pametni ateista tvrdi da ne može ništa da ga navede da poveruje u Boga, pa ipak postoje primeri gde se ateista pretvorio u zdušnog vernika.
Satanista se ruga ljudima koji veruju u Boga, huška slične sebi da satiru, ljagaju, klevetaju.
Velika je razlika između ateiste i sataniste.
Dobro, izvini.Pa izgleda da si se posvadjala sa logikom.... Poterncijala da se popravi? Mogu da se kladim da sam ja kao ateista vise uradio za dobrobit coevcanstva nego 99.99% vernika u to ukljucijem i tebe. Eto po mojoj logii ti kao vernik imas jos mnogo da radis na sebi i da se popravis. Imas i primere gde je religiozni fanatik koji je moli svaki dan i ostala cuda otovrio oci i postao ateista....
Satanista se ruga? O cemu ti?Pa to ti radi MP, znaci Mp je satanista?
Naravno da hocu....Dobro, izvini.
Nastavi da radiš velike stvari za dobrobit čovečanstva.
Ostavi Miroljuba nama, sitnim dušama, na miru... Eto, dok se ti baviš dobrobiću sveta, neka nekolicina će i dalje Miroljuba držati za glas zdrvog razuma.Naravno da hocu....
Pa pazi ti kao vernik postujes delo i coveka koji zivi u poligamiji, zalaze se za sve i svasta, podsmeva se drugima.... tesko da on moze da bude glas zdavog razuma, al eto i Hitler je imao svoje pristalice u pocetku samo u "kafani" a posle vidis sta je bilo....Ostavi Miroljuba nama, sitnim dušama, na miru... Eto, dok se ti baviš dobrobiću sveta, neka nekolicina će i dalje Miroljuba držati za glas zdrvog razuma.
Kad svi budu živeli u dobrobiti koju im misliš, ja se nadam da mi miroljupci nećemo mnogo smetati.![]()