- Poruka
- 2.529
Cenim to..Joya!:I ovde i tamo mi je 'kod nas'...![]()
A kada si - tamo kod nas (leto - zima)?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cenim to..Joya!:I ovde i tamo mi je 'kod nas'...![]()
koji **** se ti smejes?jbt svaki post ti je sve gluplji od prethodnogsinmbad:....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...dobri frajeri imaju keš..... 8-)
aleksej face it,da si ti neka frajercina kreso bi na sve strane sa kesom ili bez njega.ali nit imas stav,niti si duhovit,niti sarmantan niti si lep,niti si zgodan.znaci nemas nista,i dok si takav i ne treba ti bolje.Aleksej_BASO:
ko nema nista pametno da kaze,smeje se na glupe opaske.Psihologue:Alekseje samo smeh?
Banshee:koji **** se ti smejes?jbt svaki post ti je sve gluplji od prethodnog
aleksej face it,da si ti neka frajercina kreso bi na sve strane sa kesom ili bez njega.ali nit imas stav,niti si duhovit,niti sarmantan niti si lep,niti si zgodan.znaci nemas nista,i dok si takav i ne treba ti bolje.
samo onizi (jbg kad jesi shorty)unesreceni ispod prosecni momcic nesvestan sveta oko sebe,koji se utripovao da je bogom dan.
i postao si dosadan vise.
ko sto aca kuka da nema devojku ti kukas da nemas kes u svakom postu.smarac.za svoje neuspehe iskljucivo si sam sebi kriv.
ko nema nista pametno da kaze,smeje se na glupe opaske.
![]()
Psihologue:Mani te se kesha pitanje imate...
ja mislim da je tu proradilo cuveno srpsko preterivanje za velicanje svojih uspeha...cile87:mada po nekim svetskim istraživanjima, mi smo se dosta dobro pokazali kao sexualna nacija...
ma nije moguće...Psihologue:Pitanje je prvenstveno bilo za zemlju Srbiju..
Da li je moguće da smo i u tome zaostali?