NAPREDNOST VAŠE NACIJE U SEX-U...

Prolece ili jesen.
Leti nema nikog u Beogradu, tako da preferiram plazu. Zimi uzivam kuci. Pre sam obozavala ski raspuste (cak sam dobila bronzanu medalju za skijanje, na Tari, sa cetrnaest), sad zapalim eventualno negde za vikend ili idem na klizanje, pa se posle, uvece grejem u nekom klubu. I kao sto me leti odbija kompjuter, zimi me bas privlaci.;) Lepo se osecam u ovom stanu, sredila sam bas po svom ukusu, tako da mi se nigde ne ide.

sinmbad:
.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...dobri frajeri imaju keš..... 8-)
koji **** se ti smejes?jbt svaki post ti je sve gluplji od prethodnog:)
Aleksej_BASO:
aleksej face it,da si ti neka frajercina kreso bi na sve strane sa kesom ili bez njega.ali nit imas stav,niti si duhovit,niti sarmantan niti si lep,niti si zgodan.znaci nemas nista,i dok si takav i ne treba ti bolje.
samo onizi (jbg kad jesi shorty)unesreceni ispod prosecni momcic nesvestan sveta oko sebe,koji se utripovao da je bogom dan.
i postao si dosadan vise.
ko sto aca kuka da nema devojku ti kukas da nemas kes u svakom postu.smarac.za svoje neuspehe iskljucivo si sam sebi kriv.
Psihologue:
Alekseje samo smeh?
ko nema nista pametno da kaze,smeje se na glupe opaske.
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

:lol: :lol: :lol: :lol: šta sam ja napisao toliko loše da mi se ovako obraćaš :shock: ja sam samo izvukao reči iz konteksta i to je nekima bilo smešno :roll: i svako ima pravo na svoj lični stav ako to direktno ne ugrožava i ne vređa nikog.....evo sada ću da plačem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: jel mi opraštaš ...... :wink:

.....vidi taj stav o kešu i devojkama nije Aleksa izmislio..... 8-) I nije nikakva njegova imaginacija...on to namerno pojednostavljuje,jer ta se pojava u našem društvu stvarno raširila,usred ove nemaštine i bezperspektivnosti..... :roll: tako da ...
a da šala je uspela ako se neko smeje njoj zar ne..... :razz:
tako da nemoj samo da se ljutiš ovo je ipak samo zezanje.... :wink:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: i dalje

Banshee:
koji **** se ti smejes?jbt svaki post ti je sve gluplji od prethodnog:)

aleksej face it,da si ti neka frajercina kreso bi na sve strane sa kesom ili bez njega.ali nit imas stav,niti si duhovit,niti sarmantan niti si lep,niti si zgodan.znaci nemas nista,i dok si takav i ne treba ti bolje.
samo onizi (jbg kad jesi shorty)unesreceni ispod prosecni momcic nesvestan sveta oko sebe,koji se utripovao da je bogom dan.
i postao si dosadan vise.
ko sto aca kuka da nema devojku ti kukas da nemas kes u svakom postu.smarac.za svoje neuspehe iskljucivo si sam sebi kriv.

ko nema nista pametno da kaze,smeje se na glupe opaske.
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

Bolje pimećuješ nego ja...

mislim da smo mi dosta slobodna i otvorena nacija (mislim na balkanske narode uopšte). Pre nije to tolko bilo ali opet nismo nikad "kasnili" za zapadom u toj vrsti slobode. Možda mi nemamo toliko erotskih filmova i slično, ali činjenica je da naš narod inače uživa i voli da upražnjava sex (koji to narod neće voleti), mada po nekim svetskim istraživanjima, mi smo se dosta dobro pokazali kao sexualna nacija...

šta ja znam, mislim da smo napredni (ali ne previše)

Srbi u svemu preteruju, pa tako i u pitanju sexa.
Ona glupost, da smo u samom vrhu po broju odnosa na godinu, a okolne zemlje nam gledaju u leđa je takva glupost, pošto smo do pre 15 godina živeli u istoj zemlji i takve navike se nisu stvorile zbog sankcija.
Još uvek ima zgražavanja i ustručavanja na neke stvari koje su više stvar provincijalizma i zatucanosti kritičara, ali opet ima tolerisanja i podržavanja na neukus i prostakluk.

Back