Naprednjaci u Lazi Lazareviću....

Zasto ste svi digli galamu na naprednjake.Po prvi put ih shvatam ozbiljno.Cak mi izgleda da su bas resili da budu posteni.Samo sto vi to ne umete da dobro procitate,(mislim na njihovre poruke kroz ovaj potez).Cak mislim da bi trebali i da im se velikodusno zahvalite.A poruka je vise nego ozbiljna:
"Dragi glasaci,odmah na pocetku ,da ne kazete posle da lazemo,mi vam kazemo da ako budete glasali za NAS-Naprednjake imacete obezbedjen i smestaj i jabuke u ovoj ustanovi.Vi za vase zivote ne mora da brinete,tu smo miSiguran smestaj,visok nadzor,ma nema sta da vam fali,sve Vas volimo i ljubimo Tomini Napredni mali.":D.

Сам се себи чудим, али морам да се сложим са тобом ...

Заиста је морбидна идеја да се судбина несрећника користи у циљу промоције политичке партије ...

e bash lepo...."ovo je mali korak za chovechanstvo a VELIKI za choveka":lol::lol:

ps.Evo ja se potpuno slazem sa komentarima koje je "Nechisto srce imala na temi Tachi pozvao Tadica. Najozbiljnije, zadivljena sam njenim vidjenjem stvari,toliko konstruktivno i mudro da,prosto nemam rechi.
Ne znam za koju politichku opciju je ona ali u svakom sluchaju sagovornik vredan poshtovanja!

e bash lepo...."ovo je mali korak za chovechanstvo a VELIKI za choveka":lol::lol:

ps.Evo ja se potpuno slazem sa komentarima koje je "Nechisto srce imala na temi Tachi pozvao Tadica. Najozbiljnije, zadivljena sam njenim vidjenjem stvari,toliko konstruktivno i mudro da,prosto nemam rechi.
Ne znam za koju politichku opciju je ona ali u svakom sluchaju sagovornik vredan poshtovanja!

Па хвала.

Back