Naprednjaci po rejtingu pretekli demokrate

Možete već polako da razmišljate šta ćete čitati kad uskoro budu ukinuli Kurir. :zcepanje:

Postoji određena razlika. Naime SPS je još 2004. polako otpočeo kolaboraciju sa Demokratskim blokom,
a Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić su se učlanili u DOS tek 2008.

Pa neće Todorović praviti vladu sa Nikolićem i Olijem Hrenom, nesrećo.

Neverovatno kako vi izdajnici mislite da su svi ostali isti kao vi...

A da ne pominjem da su izbori 2012, do tada će SNS već dostići Karićev rejting (0%).

Boldovano je cista naucna fantastika. Kad je Nikolic sa Seseljom kako teretom i svom strahovima od novih 90-ih gurao do 30% i dva puta zamalo postao predsednik, kako mislis da ce se desiti.

Los rezon, ako si to stvarno mislijo.

СПС ће узети више од ДСС, али од СРС чисто сумњам .. Шта више, ДСС је на граници цензуса и највероватније неће прећи цензус на парламентарним изборима ... Тада СНС окреће ка ДС, као једином коалиционом партнеру све своје приче ... Већ у предизборној кампањи ћете моћи да чујете гласове против ДСС, а за ДС ... од стране СНС

За СРС не знам али ако гледамо ово што сада раде - неће добро проћи. Ако нешто промене могу рапидно да им скоче гласови као што су им рапидно и пали пре скоро годину дана. Веруј ми да ја која нисам гласач те странке хоћу да се расплачем кад видим кога они држе по страни а кога гурају у први план и како офрље одрађују кампање и јавне наступе а имају у својим редовима људе са потенцијалом да ураде и кажу много тога паметног. Додуше ако се врати Шешељ скочиће им донекле рејтинг без да ишта ураде.

Кад смо код тога - где је радикалима генсек? Да ли су је отели ванземаљци будући да је месецима нема у јавности? Да ли је жива, здрава и члан СРС или нешто не знамо?

За СРС не знам али ако гледамо ово што сада раде - неће добро проћи. Ако нешто промене могу рапидно да им скоче гласови као што су им рапидно и пали пре скоро годину дана. Веруј ми да ја која нисам гласач те странке хоћу да се расплачем кад видим кога они држе по страни а кога гурају у први план и како офрље одрађују кампање и јавне наступе а имају у својим редовима људе са потенцијалом да ураде и кажу много тога паметног. Додуше ако се врати Шешељ скочиће им донекле рејтинг без да ишта ураде.

Кад смо код тога - где је радикалима генсек? Да ли су је отели ванземаљци будући да је месецима нема у јавности? Да ли је жива, здрава и члан СРС или нешто не знамо?

Види да ти кажем ... Главни неуспех СРС на локалним изборима на Вождовцу и у Земуну јесте антикампања СНС ... Народ је видео нову странку, и мисило да ће моћи нешто да уради ... Ево колико сам могао да приметим, по Земуну, када се сазнало да ће Простран бити председник општине Земун, многи су рекли да више никад неће гласати за СНС ... Не само због Пространа .... Схватили су какви су издајници у СНС

Рејтинг СРС је у благом порасту већ сада ... Пред изборе, односно у току предизборне кампање, очекује се да СНС оде на неких 15-20%, јер ће им кампања бити усмерена против СРС и ДСС, а за рачун ДС, као јединим будућим коалиционим партнерима у републичкој власти

Не сумњам да ће имати бољи рејтинг него на послењим изборима у Земуну и на Вождовцу али да би се стварно поправили морају нешто да промене. Мени је заиста мучно да гледам како Радета, Поп Лазић и Тодоровић седе у првом реду и држе банку у сваком разговору а иза себе су набили Мартиновића ком дају да прича само кад се они уморе и још му нон-стоп сулфирају (Гордана поготово). Да не причам о томе што, од како су се вратили после оног искључења, готово да не дају Марини Рагуш да прича уместо да је још више форсирају јер се народу допала. А о лоцирању Марине Томан у последњи ред нећу ни да причам јер је крајње неумесно будући да је реч о вероватно најбољем кадру који имају. Битно да су одмах у други ред убацили Виолету Попадић која, гарантујем, не зна ни шта значи амандман а камоли да уме да напише и образложи један. Да не причам о томе што се Красић и Момчилов не чују али зато тотално неелоквентни (да не кажем мутави) Дејан Мировић прича сваки дан а да ни сам себе највероватније не разуме као и извесна Радица Јоцић која, уз дужно поштовање, има много гадан акценат и не уме да повеже две реченице без да промаши падеж и збуни се :neutral: Једино ми је драго што се Наташа мало смирила и више је нико нигде не потенцира нити се она гура.

Не сумњам да ће имати бољи рејтинг него на послењим изборима у Земуну и на Вождовцу али да би се стварно поправили морају нешто да промене. Мени је заиста мучно да гледам како Радета, Поп Лазић и Тодоровић седе у првом реду и држе банку у сваком разговору а иза себе су набили Мартиновића ком дају да прича само кад се они уморе и још му нон-стоп сулфирају (Гордана поготово). Да не причам о томе што, од како су се вратили после оног искључења, готово да не дају Марини Рагуш да прича уместо да је још више форсирају јер се народу допала. А о лоцирању Марине Томан у последњи ред нећу ни да причам јер је крајње неумесно будући да је реч о вероватно најбољем кадру који имају. Битно да су одмах у други ред убацили Виолету Попадић која, гарантујем, не зна ни шта значи амандман а камоли да уме да напише и образложи један. Да не причам о томе што се Красић и Момчилов не чују али зато тотално неелоквентни (да не кажем мутави) Дејан Мировић прича сваки дан а да ни сам себе највероватније не разуме као и извесна Радица Јоцић која, уз дужно поштовање, има много гадан акценат и не уме да повеже две реченице без да промаши падеж и збуни се :neutral: Једино ми је драго што се Наташа мало смирила и више је нико нигде не потенцира нити се она гура.

У СРС је увек владала хијерархија и иста се поштовала увек ... О томе се ради

ЛИКИ ДА МИ НЕ ДИРАШ!!!:rtfm::rtfm::rtfm::evil::evil::evil:

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Нећу, не смем. Уцењује ме другарица да ће јавно обелоданити да сам обожавала дотичну све док нам је IQ био на истом нивоу тј. негде до моје пете године. :lol:

У СРС је увек владала хијерархија и иста се поштовала увек ...

Проблем је (не само у СРС него свуда) што се хијерархија базира на годинама и дужини чланства у странци а не на способностима. А највише напредују они који се највише шлихтају и потурају свуда (у случају СРС они који телефонирају Шешељу за сваку ситницу а у случају ДС-а они који оправдавају све глупости и нису критички настројени). Из тог разлога нама је Нада Колунџија шеф посланичке групе мада нит' је паметна нит' је образована нит' је лојална а променила је више странака него гаћа. Али има образ да тврди да је ДС увек у праву и ето ти функције :lol:

Паа,.зна се шта она најквалитетније ради!!!

Разлог више да посети Скупштину пошто сви седе тамо. :zper:

Александар Вучић, 1999 : Осветићу се Ћурувији, кад-тад. - изговорено после објављивања одређених текстова у "Европљанину".
Да ли ће неко можда и ово да порекне?

Ко то рекао? Он? Е сад ће ... форумски напредњаци да причају како то није истина :hahaha::hahaha::hahaha:

Back