''Napredna Kina'' - javni lincevi....

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.589
Ovako u Kini tretiraju žene koje spavaju sa tuđim muževima (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)
Lin Jao Li (38) iz Pujanga napadnuta je iz zasede dok se vraćala kući. Četiri žene su je oborile na zemlju, iscepale joj odeću, a zatim je golu vukle po asfaltu, šutirajući je u grudi i prepone.
Grupu "osvetnica" predvodila je supruga muškarca sa kojim je Lin imala aferu, a pomagale su joj tri prijateljice. Iako je Kineskinja vrištala i molila ih za milost, one su nastavile da je vuku za kosu i udaraju.

Ovako u Kini tretiraju žene koje spavaju sa tuđim muževima (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)
a zatim je golu vukle po asfaltu, šutirajući je u grudi i prepone.
žene nemaju prepone :rtfm:
otvori temu na ŽENE kod Nine i Regine pa pitaj
. Iako je Kineskinja vrištala i molila ih za milost, one su nastavile da je vuku za kosu i udaraju.
Problem kod žena je što ne znaju za dosta.
Medjutim, za sada se kažnjava samo muško nasilje.
To je ideja novog svetskog poretka koju srpski sud odlično sprovodi.

Lin Jao Li (38) iz Pujanga napadnuta je iz zasede dok se vraćala kući. Četiri žene su je oborile na zemlju, iscepale joj odeću, a zatim je golu vukle po asfaltu, šutirajući je u grudi i prepone.
Grupu "osvetnica" predvodila je supruga muškarca sa kojim je Lin imala aferu, a pomagale su joj tri prijateljice. Iako je Kineskinja vrištala i molila ih za milost, one su nastavile da je vuku za kosu i udaraju.

Kakve ovo ima veze sa demokratijom i ljudskim pravima? Na youtube imas milion snimaka na kojima se zene biju. Cak i u bastionu ljudskih prava zvanom Amerika.

Ne znam cemu tolika drama samo zato sto
se to desilo u Kini ,ili da se desilo na Kubi ....
Ukucas PUBLIC LYNCHING IN AMERICA ''
i ,eto ti klipova ,kako se to radi u za tebe
demokratskoj drzavi...

pa kad su pametniji, pa za 50 godina nauce vise nego srbi za 2000

Ja msm da je biti Srbi u stvari stane duha , ako teras pravdu u nepravednom svetu onda si svakako delom Srbin , makar i duhom :))) NIje bas dobro , samodestruktivno je al jbg :)))

- - - - - - - - - -

Al' dok smo mi jeli zlatim kasikama za vreme cara Dusana , ostali su prsticima capali :lol:

- - - - - - - - - -

Nego kakve veze ovo ima sa demokratijom , kakav post jbt :lol:
Zena istukla muzevu ljubavnicu , pa toga ima svuda , ovo je jos i dobro ... U Americi ludak pobije pola osnovne skole svako malo msm :roll:

Jesi ti ubacila novi clan u pravilnik Krstarice da nema postavljati teme bez pitanja? Ako moze odgovor, ne razumem temu i ne interesuje me zakljucak autora, sta je tacno pitanje?

Autor ti je element za ispitivanje procenta ispranosti mozga korisnika foruma.
Naime, odiše antiruskim stavom i svim srcem žudi za šarenim svetlima zapada
Čuo je da tamo žene sedu gole u izlozima i sa jedne strane to je lepo
Medjutim, kad saznaš zašto žene po evropi sede gole u izlozima onda obično bude kasno i najmanje lepo.
Reklama je čudo, kad otvoriš šarenu lažu vidiš na čemu si...

Što se teme tiče, ona je prebačena sa politike na moj zahtev, čisto da domaće žene vide koliko su srećne što žive sa nama smrdljivim Balkancima koje tako vaspitala majka koja je isto žena.

A opet, ja mislim da je reč o ženskoj sujeti.
Naime, do sutra će terati inat muškarcu, makar došlo do razvoda
odavno to datira, čak i u Bibliji moralo da se naznači "SLUŠAJ ČOVEKA SVOG" koliko je to star problem...

... a opet braniće muža ali ne zbog njega nego zbog svoje sujete da ga preuzela druga žena.
Muško baš obrnuto radi - mi branimo ženku zbog sebe a na sujetu najmanje mislimo.

Poslednja izmena:

bolje da su njega tukle

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/50253...avaju-sa-tudjim-muzevima-UZNEMIRUJUCI-SADRZAJ
U Kini i dalje nema demokratije....kpk radi sta hoce....
Potukle se zene. Kakve veze ovo ima sa politikom ili zivotnim temama na pdf Zene?:dontunderstand:
Ovo treba da ide na Hroniku.
LOCK!! LOCK!! LOCK!! LOCK!! LOCK!! LOCK!! LOCK!! LOCK!! LOCK!! LOCK!! LOCK!! LOCK!!

Back