gost 373116
Buduća legenda
- Poruka
- 31.059
I ako budemo mudri i imamo dobru spoljnu politiku moćne zemlje će zaboraviti šta im je interes i izaći će nama u susret.![]()
Istorija govori tome u prilog.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ako budemo mudri i imamo dobru spoljnu politiku moćne zemlje će zaboraviti šta im je interes i izaći će nama u susret.![]()
Kolega Frederik je u konstantnoj samonegaciji, "sami smo krivi za sve", "lažne patriote". Za kasetne bombe i ubijanje civila u niškoj pijaci je kriv Milošević, za streljanje dece u Kragujevcu smo krivi mi jer toga ne bi bilo da nije bilo 27.marta...meni je fascninatan taj fenomen. Nikakav uzrok, ništa spolja, mi smo sami na svetu i šta napravimo to je to.
E da, to kad porede koliko su nam saveznici bili surovi i silovali naše žene, a Nemci fini, u rukavicama mirno šetali po gradu, čast bi ti bilo da te siluje. Taj vaspitni pokolj dece, to je sitnica, dešava se....
Kultura, sestro moja. 100 za 1? Što si talaso. Da si ćutao i pevao na uvce Lili Marlen kao Toma Zdravković oni bi platili štetu i otišli.
Na delu je revizija svega pa i istorije.