napravite igracke za vasu macu

Ja sam juce kupila u podgorici tunel slican ovom za mojeg macica i prosto ga obozava,,,i mi smo bili na odmoru a dali smo ga na cuvanju komsinici koja vec ima jednu macku (egipatsku ) i kaze da je bio veoma dobar i da se odmah uzdruzio sa njenim Gavrilom kako se zove taj njen macor,,,Uzgred njoj smo dali i naseg psa posto i ona ima isto 2 skotska ovcara od kojih je jedan u srodstvu sa nasim,,,,,,Moja maca je iznenada postala mazna i vise nego mazna toliko sam srecna zbog nje,,,i vidim da sam napravila pravi izbor on je takav slatkis,,po ceo dan mu ne treba igracka samo hoce da se mazi ili da spava ali voli i da se igra pa mu je omiljena igrackica zguzvana kutija od cigara,,tu je ideju dala K aja i zahvaljujem joj ,,,,

Evo i mog lavirinta koji Mimica obožava! Napravljen je po ugledu na ovaj gore i mogu vam reći da je pun pogodak! Morala sam da ga ukrasim jer bi me verovatno nervirao kao obična kutija u stanu. Unutra sam stavila zvončić a na pod prišila staru dečiju majicu koja je po veličini idealno odgovarala. Moram da nabavim parče veštačkog krzna pa da njega prisijem umesto te majice,da joj bude udobnije i toplije jer posle igre obavezno dremne unutra. :)))))
Gledajući Mimi kako se igra,provalila sam da sto vise otvora ima,to je bolje pa sam naknadno dodala još po neki. Unutra sam joj stavila sve dosadašnje igračke: lopticu,medu sa kanapčetom, stare čarape uvijene u u kesu. Slučajno sam sačuvala izrezane krugove i ispostavilo se da joj se oni dopadaju,voli da ih gricka!

ja ih vise i nemam u kuci sve je povadio macak i posakrivao,a veci je problem sto mi vadi stvari iz ormara i sakriva po kuci,iza ormara nadjoh 6 pari rasparenih carapa od sina o drugim stvarima da ne pricam ne znam imam li macora ili psa

Back