lassie
Primećen član
- Poruka
- 599

da li ste to ikada radili i na koji nacin?
ja sam svojoj macki omotala vunicu za pletenje oko malog cd-a i napravila lopticu koju ona voli,nedavno sam kupila ali ne koristi bas jer su vecina koje sam kupila gumeene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od aluminijumske folije napravim kuglicu (manju, vecu...zavisi od kolicine folije na raspolaganju) i onda im bacam po kuci. Razjure se onoliko da je uhvate, samaraju sapama i obozavaju je
.
Nista nismo polomili do sada od te silne trke i bacakanja.
super je sve mogu da kazem vec nocas cu da pravim tunel,i jos poneke od ovih tvojih igrackica..,,ne zameri![]()
Najlepša loptica po mačijem mišljenju je ona od zgužvane kutije cigara (meko pakovanje). Kutiju treba zajedno sa celofanom dobro zgužvati da nema oštre ivice i to mačke vole zato što šuška, zato što ima nabore pa se može nositi u zubima, i lepo se ćuška šapom.
![]()
Dobar je i mali kanapčić
![]()
I dugačak učkur iz trenerke
![]()
Gazdina papuča - po mogućnosti rashodovana...
![]()
Kinder jaje sa par zrna pirinča, a u sve to zaglavljen komad lastiša
![]()
Šamlica - kućica
![]()
plastični ceger
![]()
"Tunel" sa 3-4 ulaza
![]()
Moja velika minđuša sa klipsom
![]()
Lastiš, na jednom kraju klupče a na drugom zvečka
![]()
1. Velika loptica sašivena od postave a unutra sunđer
2. Pocepane čarape smotane u klupko
![]()
Macino carstvo:
1. Komad tepisona koji je ukrala dok smo renovirali
2. Kaiš sa moje stare tašne
3. klupko
4. peckalica
5. omiljena stoličica
6. Lastiš, sad već sav ofucan
super je sve mogu da kazem vec nocas cu da pravim tunel,i jos poneke od ovih tvojih igrackica..,,ne zameri![]()
Ma šta tu ima da se zamera, pa tema i jestu igračke u kućnoj režiji. Samo ti pravi i svi se lepo zabavite!
Doduše, ja sam postavila i neke koje nisu napravljene, ali su ih mace same odabrale i bile su im baš, baš omiljene (kao onaj glupavi ceger, peckalica, papuča). Imali smo još dosta bisera ali nemam slike: Jedna maca je ludovala za čačkalicama, pa sam joj dala one velike za meze. Druga je obožavala gumenu glavu nekog čudovišta skinutu sa pez bombona. Treća se dočepala moje lisice pa ju je svu očerupala. Četvrta je ukrala parče paspula dok sam nešto šila i sa tim se igrala mesecima. I Meda i Maja dan-danas donose u kuću veliko golubije pero. Sećam se jednom kada je Maja imala mačiće: mali su bili u sobi a ona dolazi spolja i još iz hodnika ih doziva. Oni svi dotrčali, a ona ponosno spušta veliko, lepo perce pred njih i kao da kaže "Vidite dečice šta sam vam lepo kupila!". Kao prava mama koja ide s posla pa kupila deci igračku.
Ma ne mogu ni da se setim svega, mace su neopisivo maštovite kada su igračke u pitanju.
Cao,ja sam odlucila sa deckom napraviti grebalicu za macu grebalicu ili penjalicu kako vec,zanima me ima li ko iskustva u izradi ovog predmeta.Kako obmotati kanap oko drveta i koji koristiti ? kazite mi opsirnije i ako imate postavite sliku .....:heart
Cao,ja sam odlucila sa deckom napraviti grebalicu za macu grebalicu ili penjalicu kako vec,zanima me ima li ko iskustva u izradi ovog predmeta.Kako obmotati kanap oko drveta i koji koristiti ? kazite mi opsirnije i ako imate postavite sliku .....:heart
![]()
Najlepša loptica po mačijem mišljenju je ona od zgužvane kutije cigara (meko pakovanje). Kutiju treba zajedno sa celofanom dobro zgužvati da nema oštre ivice i to mačke vole zato što šuška, zato što ima nabore pa se može nositi u zubima, i lepo se ćuška šapom.
![]()
Dobar je i mali kanapčić
![]()
I dugačak učkur iz trenerke
![]()
Gazdina papuča - po mogućnosti rashodovana...
![]()
Kinder jaje sa par zrna pirinča, a u sve to zaglavljen komad lastiša
![]()
Šamlica - kućica
![]()
plastični ceger
![]()
"Tunel" sa 3-4 ulaza
![]()
Moja velika minđuša sa klipsom
![]()
Lastiš, na jednom kraju klupče a na drugom zvečka
![]()
1. Velika loptica sašivena od postave a unutra sunđer
2. Pocepane čarape smotane u klupko
![]()
Macino carstvo:
1. Komad tepisona koji je ukrala dok smo renovirali
2. Kaiš sa moje stare tašne
3. klupko
4. peckalica
5. omiljena stoličica
6. Lastiš, sad već sav ofucan
http://mojforum.hr/t6094/ evo linka kako napraviti grebalicupa mogla bi stavit link ,,,a? a kajine ideje su super pogotovo mi se svidja lavirint i to sam vec napravila samo sto nema ko da ga koristi posto su malci jos mali a macor je lenj i star :-(((