Napravimo damu, šešir

morski covik

Iskusan
Banovan
Poruka
6.426
Počeo sam odozdo, sa štiklama, al treba i završit.
šešir, kapa, francuzica, šubara, razni modeli za lipe ženske glave. meni su dragi svi, užitak je vidit ženu s kapom ili nekim pokrivalom za glavu. naravno, ko i štiklu i to se treba znat nosit, uskladit. za moj ukus šešir je jedan od najseksi detalja na obučenoj i obuvenoj ženi. žalostan sam što jako malo žena uopče nosi tu stvar na glavi, ne znam zašto. možda je vrime takvo, možeda trendovi ali kad se vrhunski ure:hvala:di bilo koja žena šešir dođe ko trešnja na torti. u zdravlje.:hvala:

seljanka.jpg

Volem šešire, ali ih iz praktičnog razloga slabo nosim... uglavnom leti samo.
Juče sam u centru Sr. Karlovaca videla predivan štand sa još lepšim šeširima... došlo mi je da kupim jedan narančasti, sa sve perjem, makar da imam za paradiranje po kući kad me niko ne vidi :p

...A i ne bi bilo loše imati jedan bockavi šešir za bioskop recimo - pa kad oni iza krenu da šuškaju i mljackaju, samo ga oštrim delom pera ubodeš u meko tkivo, jednim cimom glave.
Kad bolje razmislim, bockavi šešir dobrodošao bi u raznim životnim situacijama :p

Prelepi su sesiri manjeg oboda, subare (ko nosi krzno), vunene kapice, beretke od tvida i skotske sare, veliki slamnati sesiri za plazu, panama klasici i one stare, stare strikane kape koje su nam plele bake kada smo bile male, izgledaju kao carapa pa se navuku preko glave do vrata pa se deo izdigne do cela sa siskama koje lezerno padaju i kosom koja viri ispod nabrane, tanke i meke vune...mnogo su mi lepi, nemam ih puno, tek nekoliko, ali ih rado nosim uvek kada mi prilika i vreme dopuste...

...A i ne bi bilo loše imati jedan bockavi šešir za bioskop recimo - pa kad oni iza krenu da šuškaju i mljackaju, samo ga oštrim delom pera ubodeš u meko tkivo, jednim cimom glave.
Kad bolje razmislim, bockavi šešir dobrodošao bi u raznim životnim situacijama :p
U stvari, kad najbolje razmislim, za razne životne situacije bi dobro došao i najobičniji kišobran, pod uslovom da mu na pravom mestu štrči jedna žica.

ja sesire nosim samo na sahrane i onda sam bas tuzna :(
sesir-1.jpg
:rotf:

Počeo sam odozdo, sa štiklama, al treba i završit.
šešir, kapa, francuzica, šubara, razni modeli za lipe ženske glave. meni su dragi svi, užitak je vidit ženu s kapom ili nekim pokrivalom za glavu. naravno, ko i štiklu i to se treba znat nosit, uskladit. za moj ukus šešir je jedan od najseksi detalja na obučenoj i obuvenoj ženi. žalostan sam što jako malo žena uopče nosi tu stvar na glavi, ne znam zašto. možda je vrime takvo, možeda trendovi ali kad se vrhunski ure:hvala:di bilo koja žena šešir dođe ko trešnja na torti. u zdravlje.:hvala:
Nosim i volim, al' samo ovakve
sesir.jpg

Back