naposletku

treba valjda malo neke koristi da se izvuce da se potpomognemo modjusobno bar dok traje, dakle koliko vremena treba da se upusta da prodje bezbolnije za obe strane:mrgreen:

jedna surovost ti ne gine..prema sebi ili njoj..
kad se osecas bolje bez nje, nego sa njom - pravo vreme za razlaz..
kad pre odes da se vidis sa drzstvom nego sa njom, vec je bivsa..

A nas kao ne? Da tebe pitam, ako si sada u vezi sa jednom, pa recimo prosecnom devojkom iz tvog okruzenja ( i velika vecina jeste). I odjednom recimo da dobijes jedan super hi fi muzevan magican napitak koji popijes i odjednom svaka zena na ovom svetu odlepljuje za tobom. E sada vidi, ne zbog hranjenja muskog ego-a, vec zbog cinjenice da bi u tom slucaju imao neverovaaaaatno dobar izbor sa zenama. Razmisli ! Mozes da imas koju hoces. Placaju ti avionsku kartu da dodjes tamo negde u njenu hacijentu na karibima da budes sa njom. Plus skapiras da ne samo da je pohotno zgodna i prelepa, vec da je likcina. Nasmejana, sarmantna, boemise sa tobom. I td

E sada, sta bi sa onom prosecnom devojkom iz kraja sa kojom si u vezi u tom slucaju?

sacuvo bi je iz miloste:)) verovatno bih isao i jjebo dok se ne onesvestim, rasclanjivo se na kvante i opet spajao i onda tako sve u krug i ispocetka to ti je to naposletku sto ti ja pricam:mrgreen:

kad je najbolje sutnuti ribu, kazu da je veca mudrost razvezati nego svezati ?

naravno vazi i obratno jer zene su ipak surovije u ljubavi ?

Nisu zene surovije u ljubavi, cak u nekim stvarima vise daju (ne znam od kud im volja i tu im svaka cast), nego su danas muski papci i slabi da odu, pa trpe svasta od njih. Nekad su muskarci ostavljali zene, a danas je drugacije.

Muskarci inace teze nadju zenu, jer su vise izbirljivi, dok zene nisu izbirljive i lakse se prilagode novoj osobi, muskarci opet ne. Ali i tu je kriv stav muskarca koji misli ako ode da ce opet dugo biti sam dok se sa drugom ne nadje, ali nema nista lose u tome da covek bude sam, ako vec sa nekim ne moze.
To je isto kao i kad trpis neki uzas posao jer te strah kako ces ziveti, ma jebbe ti se kako ces ziveti. Normalnom coveku ne treba ni zivot ni bilo sta drugo u zivotu po svaku cenu.

Sve ti je to stvar stava i odluke a bogme i realnosti da sagledas situaciju onakvu kakva je, a to fali 99 posto ljudi. Ja fala prirodi koja me takvog stvorila nemam taj problem.

kad je najbolje sutnuti ribu, kazu da je veca mudrost razvezati nego svezati ?

naravno vazi i obratno jer zene su ipak surovije u ljubavi ?

prvo, taj odabir reci...... "sutnuti"...
"sutnuti" nekoga sa kim ste dobrovoljno bili jer vam je tako odgovaralo...uzas...
dakle, "sutnula" bih samo nekoga ko mi je naneo veliko covecansko zlo..
u svim ostalim slucajevima RASKIDAM..
a kada? kad mi dojadi:rotf:

Back