Napokon tisina...

• Začetnik teme Začetnik teme Lilu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
JerryRopero:
Nije . On ti je onaj sto je drzao transparent Demokratska Stranka BABUSNICA :D

dada........Babusnica i ja ......... :D :D :D
......kaze Jerry, decko iz Sandzackih brda.......hillbilly :wink:

Nego, mislim da sam te snimio na konvenciji Sulje Turchina , kako mases zelenim carsavom,
Tvoj omiljeni muslija je ubedjen da ce da osvoji vlast u Pazaru, a onda ce biti , bezte pete, da vas ne userem :roll:

inagadadavida:
Jesi ovo , sama smislila , ili ti je komsinica pomogla???
Jel treba i neki smajli da ti umetnem u tekst, da bude smesnije???

nije smesno.. tuzno je... kod pojedinih naroda na lokanje se ne gleda povoljno, ali narodi koji loču uvek su među prvima u civilizaciji i moći. kada se npr. sukobe sa pijandurama hrtišćanima, apstinenti muslimani padaju kao trava pod kosom :) u indiji npr. ranije je 100.000 engleskih mesoždera koji piju brendi sa sodom držalo potcinjeno 250 miliona vegetarijanskih apstinenata, pripadnika iste...arijevske rase :) istorija pamti kako su ameri sa lakoćom i viskijem izgurali trezvene spance sa poseda... ali kao sto rekoh...stojeci flamingo ne moze to da razume..on samo prdi i mirise istovremeno :)

marlon:
nije smesno.. tuzno je... kod pojedinih naroda na lokanje se ne gleda povoljno, ali narodi koji loču uvek su među prvima u civilizaciji i moći. kada se npr. sukobe sa pijandurama hrtišćanima, apstinenti muslimani padaju kao trava pod kosom :) u indiji npr. ranije je 100.000 engleskih mesoždera koji piju brendi sa sodom držalo potcinjeno 250 miliona vegetarijanskih apstinenata, pripadnika iste...arijevske rase :) istorija pamti kako su ameri sa lakoćom i viskijem izgurali trezvene spance sa poseda... ali kao sto rekoh...stojeci flamingo ne moze to da razume..on samo prdi i mirise istovremeno :)

Mislimmmm.............da si opet meshala neke sarene lilule sa rakijom..... :roll:
Probacemo sutra , ako dodjes ikada sebi..........

e moj tupavi flamingo... rat u kome su reci oruzje a rane rupe u ribljem mehuru samopostovanja... to ti je vrsta sukoba u kome je pobednik lisen slasti pobede, al' sto je jos vaznije gubitnik je nesvestan svog poraza odnosno svoje duhovne bede...

c006.gif

marlon:
e moj tupavi flamingo... rat u kome su reci oruzje a rane rupe u ribljem mehuru samopostovanja... to ti je vrsta sukoba u kome je pobednik lisen slasti pobede, al' sto je jos vaznije gubitnik je nesvestan svog poraza odnosno svoje duhovne bede...

Ma ti si cudo jedno........ :D :D :D
Jos samo verni mita, tripuje zajedno sa tobom , da si opak filozof..... :D :D :D

Vecini si ipak samo tragicno tuzan lik :roll:
Sto kaze narod........verbalni onanista..... :wink:

inagadadavida:
dada........Babusnica i ja ......... :D :D :D
......kaze Jerry, decko iz Sandzackih brda.......hillbilly :wink:

Nego, mislim da sam te snimio na konvenciji Sulje Turchina , kako mases zelenim carsavom,
Tvoj omiljeni muslija je ubedjen da ce da osvoji vlast u Pazaru, a onda ce biti , bezte pete, da vas ne userem :roll:

NISAM ja turcin. Nisam kao ti hvala Bogu. I nikoga u porodici nemam kao ti. Ne dao Bog. Ja sam ti od onih sto nikada nisu prodavali veru za veceru. JA sam ti od onih koji su bili oduvek monarhisti i cetnici. Mom dedi nijednom nije petokraka na grobu za razliku od tvojih ********* i srboubica. Za mene i moju porodicu niko nista lose ne moze reci,a za tvoje i tebi slicne - sve najgore. Drugo ja sam sa Suljom i Rasimom na ratnoj nozi, a ti i tebi slicni sa njima pravite koalicije. Ne zaboravi da je DS bio prvo u koaliciji sa kako ga ti nazivas "Suljom Turcinom" a da je danas sa Rasimom Ljajicem.

inagadadavida:
Ma ti si cudo jedno........ :D :D :D
Jos samo verni mita, tripuje zajedno sa tobom , da si opak filozof..... :D :D :D

Vecini si ipak samo tragicno tuzan lik :roll:
Sto kaze narod........verbalni onanista..... :wink:

to sto flamingo zlonamerno pripisujes drugome tu groznu osobinu koju sam nisi imao prilike, ni iskusenja a ni znanja da pocinis, govori o tvojoj praznoglavoj kerberovstini... :)

Jerry Ropero:
NISAM ja turcin. Nisam kao ti hvala Bogu. I nikoga u porodici nemam kao ti. Ne dao Bog. Ja sam ti od onih sto nikada nisu prodavali veru za veceru. JA sam ti od onih koji su bili oduvek monarhisti i cetnici. Mom dedi nijednom nije petokraka na grobu za razliku od tvojih ********* i srboubica. Za mene i moju porodicu niko nista lose ne moze reci,a za tvoje i tebi slicne - sve najgore. Drugo ja sam sa Suljom i Rasimom na ratnoj nozi, a ti i tebi slicni sa njima pravite koalicije. Ne zaboravi da je DS bio prvo u koaliciji sa kako ga ti nazivas "Suljom Turcinom" a da je danas sa Rasimom Ljajicem.

.......lepo si srocio ovo o porodici....... :D :D .......ko da si kod mite na kursu bio :D

Nego , jel znas ti, da je Toma radikalni , ponudio ministarstvo policije i vojske , upravo Sulji i onim siptarima iz Preseva, a ministarstvo pravde Kasi???

Misli o tome......... :wink:

lilu...ako si budna da ti malkice izelaboriram....

doktrina ili verovanje da je crno belo uključujući i ono što je ružno i dokazano pokvareno, naročito ono što je loše i sve što je ispravno je pogrešno...:) najgorljivije takve stvari zastupaju umobolni kvazi teolozi koji su nesrecnim slucajem dospeli u teske zivotne okolnosti i najuverljivije izlazu svoje stavove uz facijalni grč koji navodno treba da imitira osmeh. posto je to obicno slepa vera u pogresno, nije naravno podlozna svetlu dokaza što smo ovde bezbroj puta imali prilike da vidimo.... sad da je to neka forma intelektualnog poremecaja moglo bi se i razumeti, ali kod flamingosa inagadadavide koji je fosilni rodoljub ranog poljoprivrednog perioda i koji izigrava ikonoklasta ovog foruma, to je ozbiljni duhovni poremecaj vezan za preterano lucenje sekreta u naopakom smeru. nasledno je, ali srecom nije zarazno :)

inagadadavida:
Ma ti si cudo jedno........
Jos samo verni mita, tripuje zajedno sa tobom , da si opak filozof.....

Vecini si ipak samo tragicno tuzan lik
Sto kaze narod........verbalni onanista.....

inagadadavida:
.......lepo si srocio ovo o porodici....... :D :D .......ko da si kod mite na kursu bio :D

Nego , jel znas ti, da je Toma radikalni , ponudio ministarstvo policije i vojske , upravo Sulji i onim siptarima iz Preseva, a ministarstvo pravde Kasi???

Misli o tome......... :wink:

Ауууу идигивидиги... па ти си опседнут мојом маленкошћу - теби мој Мита из уста не излази.........е, свашта........ :roll: :roll: :roll:

Back