JerryRopero
Primećen član
- Poruka
- 835
Lilu:I sad tek ne znam za koga da glasam...
ma glasaj za radikale i nema da brines

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lilu:I sad tek ne znam za koga da glasam...
laki je malko nervozan... si stajao kao flamingos na konvenciji...a?inagadadavida:Yebote, pa taj marlon i sere i jede umesto tebe![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si , mito , skroz izgubljen slucaj......zreo za reprogramiranje mozga, ako zelis da se spasis uticaja Guru Marlona, na tvoje malobrojne sive celije![]()
![]()
![]()
Glasaj za trubace narode.marlon:mito...znas so su bile danas stolice u areni...?![]()
JerryRopero:Nije . On ti je onaj sto je drzao transparent Demokratska Stranka BABUSNICA![]()
inagadadavida:Jesi ovo , sama smislila , ili ti je komsinica pomogla???
Jel treba i neki smajli da ti umetnem u tekst, da bude smesnije???
marlon:nije smesno.. tuzno je... kod pojedinih naroda na lokanje se ne gleda povoljno, ali narodi koji loču uvek su među prvima u civilizaciji i moći. kada se npr. sukobe sa pijandurama hrtišćanima, apstinenti muslimani padaju kao trava pod kosomu indiji npr. ranije je 100.000 engleskih mesoždera koji piju brendi sa sodom držalo potcinjeno 250 miliona vegetarijanskih apstinenata, pripadnika iste...arijevske rase
istorija pamti kako su ameri sa lakoćom i viskijem izgurali trezvene spance sa poseda... ali kao sto rekoh...stojeci flamingo ne moze to da razume..on samo prdi i mirise istovremeno
![]()
marlon:e moj tupavi flamingo... rat u kome su reci oruzje a rane rupe u ribljem mehuru samopostovanja... to ti je vrsta sukoba u kome je pobednik lisen slasti pobede, al' sto je jos vaznije gubitnik je nesvestan svog poraza odnosno svoje duhovne bede...
inagadadavida:dada........Babusnica i ja .........![]()
![]()
![]()
......kaze Jerry, decko iz Sandzackih brda.......hillbilly :wink:
Nego, mislim da sam te snimio na konvenciji Sulje Turchina , kako mases zelenim carsavom,
Tvoj omiljeni muslija je ubedjen da ce da osvoji vlast u Pazaru, a onda ce biti , bezte pete, da vas ne userem![]()
inagadadavida:Ma ti si cudo jedno........![]()
![]()
![]()
Jos samo verni mita, tripuje zajedno sa tobom , da si opak filozof.....![]()
![]()
![]()
Vecini si ipak samo tragicno tuzan lik
Sto kaze narod........verbalni onanista..... :wink:
Jerry Ropero:NISAM ja turcin. Nisam kao ti hvala Bogu. I nikoga u porodici nemam kao ti. Ne dao Bog. Ja sam ti od onih sto nikada nisu prodavali veru za veceru. JA sam ti od onih koji su bili oduvek monarhisti i cetnici. Mom dedi nijednom nije petokraka na grobu za razliku od tvojih ********* i srboubica. Za mene i moju porodicu niko nista lose ne moze reci,a za tvoje i tebi slicne - sve najgore. Drugo ja sam sa Suljom i Rasimom na ratnoj nozi, a ti i tebi slicni sa njima pravite koalicije. Ne zaboravi da je DS bio prvo u koaliciji sa kako ga ti nazivas "Suljom Turcinom" a da je danas sa Rasimom Ljajicem.
Lilu:TISHIIIIIIIIINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bre....
ma imate 50% samo njen glas nedostajeJerry Ropero:ma ti sto kazu kao da ne znaju za koga ce uvek glasaju za radikale . Malo su stidljivi ali tako je![]()
inagadadavida:Ma ti si cudo jedno........
Jos samo verni mita, tripuje zajedno sa tobom , da si opak filozof.....
Vecini si ipak samo tragicno tuzan lik
Sto kaze narod........verbalni onanista.....
inagadadavida:.......lepo si srocio ovo o porodici.......![]()
.......ko da si kod mite na kursu bio
![]()
Nego , jel znas ti, da je Toma radikalni , ponudio ministarstvo policije i vojske , upravo Sulji i onim siptarima iz Preseva, a ministarstvo pravde Kasi???
Misli o tome......... :wink: