NAPOKON - SEDMICA !!!

Ajooooooj.....
Teško muškarcu koji se u takvu zaljubi !
Lakše će mu pasti giljotina.....

:manikir:

smilie_girl_110.gif

zato cu ostati sama ....

Čekam poziv od ovlašćene mafije da vidim na koju sumu imam pravo od toga. Zar vi stvarno mislite da neko dobije sedmicu i kompletan iznos ? Pisah ranije o tome na nekoj temi, nema slučajne sedmice . Sve je to posao .

hm da
nekako ljudi ipak ne očekuju od države da se služi baš toliko prljavim metodama
ali avaj
ko će ih znatiali
ja definitivno smatram da je prostor za "muvanje" u onom bubnju neverovatno veliki
od promera loptica koji može da varira za nekoliko mikrona pa do težine koja takođe za par grama ne dozvoljava da se loptica "popne" gde treba
osim toga, nadzor nad pripremama, to gde se čuvaju loptice, ko ih prenosi, koliko kompleta postoji i slično - sve to je "šio mi ga Đura", tj. taj koji kontroliše radi za lutriju ili državu, dakle - trt
pravi mađioničari
iluzionisti
masovna hipnoza

ali ako bih recimo dobio šesticu od 150.000 €
niko ne bi mogao da primeti nikakvu razliku u mom životu
jedino ko se malo bolje zagleda primetio bi neuobičajenu opuštenost

Huuuuh... zapisala bih brojeve ( kao što sam uradila sva 3 puta kada sam uplatila loto :D ), pa proverila listić. Pa bih proverila opet, pa opet... pa bih otišla da se umijem, izašla minut-dva na terasu, pa bih proverila opet.
Ako mm ništa nebi primetio, što je malo verovatno, rekla bih mu da proveri i on.
Onda bismo, verovatno, skuvali kafu, popili u neverici, radeći na tome da se organizam smiri, verovatno bismo samo sedeli i proveravali listić ponovo i ponovo. :lol: To veče bi prošlo kako bi prošlo, niko nebi znao, ni tada, a ni u danima koji dolaze, dok se ne ode u lutriju i proveri sve. Bilo bi, sigurno da bi bilo, uzbudjenja, neverice, nespavanja, ali ne i žurke, pirova, čašćavanja... Planiranje šta sa novcem dolazi posle, ali taj prvi trenutak bi bio spuštanje lopte i ono staro - ček' da mi to proverimo :lol:

Verovatno isto... Bez pucanja kroz prozor i sličnih pi3darija. Uglavnom bih isplanirao kako da postupim ako mi se javi mafija pre nego dođem do novca. Inače bih imao spakovane kofere da palim preko grane čim mi pare legnu na račun. Sa parama si građanin sveta, i možeš gde hoćeš.

Brdo para dao sam na igre na sreću.
Nema onoga što nisam igrao.
Sistematski,godinama.....
Za taj novac,na kamari,mogao sam da kupim kuću na Terazijama....
I nikad ništa !
Nisam taličan.
Zadnjih 2-3 godine ništa.
Digoh ruke.
Meni je suđena motika.

Ma, ja kako sam prestao da tražim sreću u kocki (samo kladžu sam igrao, ali ozbiljno), krenulo me u poslu, i "svakim danom, u svakom pogledu, sve više napredujem". :mrgreen:

Dobar biznis je prava stvar za sticanje novca, a ne kocka, pa makar to bio i taj najbezazleniji vid, uplata loto tiketa.

Back