gost 112926
Ističe se
- Poruka
- 2.223
Mudro.
I sadržajno.
(Zar nisu isplativiji dijamanti ?)
![]()
Dijamanti su zenini najbolji prijatelji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mudro.
I sadržajno.
(Zar nisu isplativiji dijamanti ?)
![]()
Dijamanti su zenini najbolji prijatelji![]()
Ajooooooj.....
Teško muškarcu koji se u takvu zaljubi !
Lakše će mu pasti giljotina.....
![]()
A,zašto baš u Vijetnam ?
Umirem od radoznalosti, živ nisam ....!
... i Rambaaaa !!!Jer je još turistički neistražen..tj..tek je u začecima..i baš me ono zanima vidit Vijetnam.
E žalosti sveta ako ti Rambo prvi pada na pamet :/
Čekam poziv od ovlašćene mafije da vidim na koju sumu imam pravo od toga. Zar vi stvarno mislite da neko dobije sedmicu i kompletan iznos ? Pisah ranije o tome na nekoj temi, nema slučajne sedmice . Sve je to posao .
Meni, na spomen Vijetnama,prvo što pada
na pamet su one američke svinje.
I paljenje vijetnamskih sela napalm bombama....!
Huuuuh... zapisala bih brojeve ( kao što sam uradila sva 3 puta kada sam uplatila loto), pa proverila listić. Pa bih proverila opet, pa opet... pa bih otišla da se umijem, izašla minut-dva na terasu, pa bih proverila opet.
Ako mm ništa nebi primetio, što je malo verovatno, rekla bih mu da proveri i on.
Onda bismo, verovatno, skuvali kafu, popili u neverici, radeći na tome da se organizam smiri, verovatno bismo samo sedeli i proveravali listić ponovo i ponovo.To veče bi prošlo kako bi prošlo, niko nebi znao, ni tada, a ni u danima koji dolaze, dok se ne ode u lutriju i proveri sve. Bilo bi, sigurno da bi bilo, uzbudjenja, neverice, nespavanja, ali ne i žurke, pirova, čašćavanja... Planiranje šta sa novcem dolazi posle, ali taj prvi trenutak bi bio spuštanje lopte i ono staro - ček' da mi to proverimo
![]()
Brdo para dao sam na igre na sreću.
Nema onoga što nisam igrao.
Sistematski,godinama.....
Za taj novac,na kamari,mogao sam da kupim kuću na Terazijama....
I nikad ništa !
Nisam taličan.
Zadnjih 2-3 godine ništa.
Digoh ruke.
Meni je suđena motika.