hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.155
opet nisi u pravu. kolima nisi mogla nikako da dodjes do stud. trga koji dajes za primer osim da kruizs pored kalemegdana sto mozes i sad..kao sto rekoh..ovo je sad politicka igra i bacaju se informacije ljudima koji nisu upuceni u desavanja i onda kao i ti potpadaju pod uticaj..
ono sta sam video do sad zatvoren je toplicin venac od pop lukine do hotela pals i vuka karadzica do gracanicke i moram priznati sad je daleko lepse..a postoji alternativa za kola..marsala birjuza, ivan begova, cubrina i gracanicka..dakle zatvoreno je par stotina metara u dve ulice i nista vise.
mogao si da dođeš trolejbusom do stud trga oduvek i to je bilo nešto uobičajeno i korišćeno i potrebno i kako već, eto ti alternativa automobilima pa je ukinuto
ovo što pričaš o onim tamo ulicama - mislim da nisi informisan, ja ne pratim toliko šta pišu ali uvek daju prikaze, zatvoren je obilićev venac i ulaz odozgo u garažu i problem je bilo kakvim službenim kolima tipa hitna
i čubrina će biti zatvorena moguće
a "lepše", mislim kad se krećeš tim krajem? evo aj se krećem kad moram kad me put nanese što nije tako često. tu se kreću uglavnom oni koji tu žive i rade a ima i hotel. mislim da oni zaobiđu tu propise btw