Naplata štete u saobraćajnim nezgodama

Cini mi se da je dosta toga pisalo u novinama o tome.
Ako se dobro secam imali su ekipu koja je organizovala I nalazila ljude koji ce podneti prijavu I oni su imali kontakte svuda,sup,osiguranja,vestaci .ljudi koji su podnosili zahtev su dobijali manji deo novca a lavovski naravno organizator I I ostali u lancu.
Nego oko tih naplata stete I to to mi izgleda kao dobra kombinacija.
Sta treba?advokat sa vezama jel tako?
Kad sam ja udaren dosla je murija i hitna,neko od njih je javio podatke i broj fixnog agenciji koja me zastupala,tako isto pogrebno dobija dojave i to sve treba pohapsiti ali je za ovu drzavu to normalno

Da li imate iskustva? Koliko ste dobijali n ime materijalne, a koliko na ime nematerijalne stete?
Najbolje je da angažuješ advokata za to. Načelno svi rade naknade štete ali zaista je mali broj onih koji su verzirani u tome.Ja sam sa ovom kancelarijom imao dobra iskustva, zastupa po celoj Srbiji i nista se ne placa dok se ne naplatis od osiguranja.
https://labuslaw.rs/naknada-stete-u-saobracaju/
Prvo treba da proceniš štetu, to mogu uraditi privatni procenitelji ili oni iz osiguranja. Privatni procenitelji sve slikaju i procene dok osiguranja gledaju da sto manje isplate pa procenu urade traljavo, pa posle moras dopusnsku procenu, sve te kosta vremena i zivaca. Ja sam slupao dosta skup auto, osiguranje isplatilo 3x manje od stete, posle je advokat resio dopunsku procenu i naplatili sve, jos malo i ostalo :)

Pa nisam mogao njega zamisli xaxa ,kaze drzava kad ga tuzi ne mogu ja,pa onda kad sam bio svedok za drzavu u tom slucaju da ona dobije spor ,onda ja koristim tu njegovu krivicu,koju je priznao,u mom slucaju sa njegovim osiguranjem xaxa ,koje ludilo
Тужи се или само осигурање или и осигурање и штетник солидарно (онај који је крив за саобраћајку).

Није нужно да се прво оконча кривични поступак, али у том случају треба у парници доказивати кривицу за штету(ако је оспорена).

Остало су појединости које би оптерећивале ову тему.

Dobar dan!Meni nista nije hasno.Moze li nek9 da mi pojasni ovi? Naime imala sam saobracajnu nezgodu 11.10.ove godine.Lezaa na neurohirurgiji nedelju dana zbog potresa mozga,7.5 nedelja nosila kragnu.Jos idem na fizikalne terapije ukupno sam 30 dobila.Imam dijagnozu hak potres mozga.Dobila sam 220.000 din van sudski i da je od strane vestaja osig.drustva procen j eno da imam lake telesne povrede.Moje lecenje jos traje.Sta se tu desava?Zasto je pitres mozga laka telesna?

Back