Naplata dugovanja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sta ako si policajac, zar te to stiti od toga da platis dug?

Sinko dragi, naravno da nisam policajac i naravno da me nista ne stiti da platim dug pa ni da sam ministar, ali nisam to htio da kazem, kako odmah naopako ukapiras?Htio sam da kazem da ce taj koji dodje policajcu kuci da utjeruje dug makar dobre batine dobiti na licu mjesta jer je banuo policajcu, kapiras li sad?

Sinko dragi, naravno da nisam policajac i naravno da me nista ne stiti da platim dug pa ni da sam ministar, ali nisam to htio da kazem, kako odmah naopako ukapiras?Htio sam da kazem da ce taj koji dodje policajcu kuci da utjeruje dug makar dobre batine dobiti na licu mjesta jer je banuo policajcu, kapiras li sad?

Pa ne bih se složio. Ovde skoro je jedan policajac popio batine, izletio iz službe i odselio se kod brata u Austriju zbog duga od oko 100.000 €.
Biće da je bio dužan pogrešnim ljudima. :per:

Koje razmisljanje, pa zar mislis da su policajci jaci:hahaha:, e moj prika panduri se najvise boje kriminalaca jer stalno vide koliko je sistem korumpiran i ko stoji iza tih likova.
Krimosi takve likove najsladje maltretiraju jer znaju da su obicni misevi koji trkeljisu obicne ljude.

Kakva panika, ja pijem kafu i razmisljam kako cu mu napakostim, sto vise i pametnije bez posledica, samo polako, pametno cak mi ni dug nije toliko bitan ali necu da dozvolim jednu prevaru . E ja da dugujem- tu si malo pogresio, psihologija ti je slaba strana, (ili dobra provokacija) a ja nisam toliko glup da se bavim time, da zaradjujem nelegalno novac, tj da dugujem nekom (za tu porocenu znam da izracunam da neupadnem u minus ili da se kockam) po meni samo glupi ljudi, sto neznaju da zarade posteno, mora da se bave takvim nelegalnim stvarima (prevarama),.....e a daj odgovor bez provokacija, ja nisam tebe prozivao (mada sam naseo na provokaciju- pa sam morao da brisem) ovde, moras da procitas prvo lepo pitanje....kakve su garancije kad bi ti preneo dug, da ces ti meni platiti, ako naplatis, ili vracas dug meni.
A to za duznike i treba, u pravnom sistemu kao u americi ih jbu gore pravno nego ovi nasi uterivaci sto ih maze (zamislite zenu, decu, hipoteku na kucu auto i njihov zatvor pa ti duguj ratu ili pljuni nekog na ulici,pa njihova osiguranja, jao Srbijo zemljo u ovoj drzavi samo posteni pate bez razloga).....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back