Kakva panika, ja pijem kafu i razmisljam kako cu mu napakostim, sto vise i pametnije bez posledica, samo polako, pametno cak mi ni dug nije toliko bitan ali necu da dozvolim jednu prevaru . E ja da dugujem- tu si malo pogresio, psihologija ti je slaba strana, (ili dobra provokacija) a ja nisam toliko glup da se bavim time, da zaradjujem nelegalno novac, tj da dugujem nekom (za tu porocenu znam da izracunam da neupadnem u minus ili da se kockam) po meni samo glupi ljudi, sto neznaju da zarade posteno, mora da se bave takvim nelegalnim stvarima (prevarama),.....e a daj odgovor bez provokacija, ja nisam tebe prozivao (mada sam naseo na provokaciju- pa sam morao da brisem) ovde, moras da procitas prvo lepo pitanje....kakve su garancije kad bi ti preneo dug, da ces ti meni platiti, ako naplatis, ili vracas dug meni.
A to za duznike i treba, u pravnom sistemu kao u americi ih jbu gore pravno nego ovi nasi uterivaci sto ih maze (zamislite zenu, decu, hipoteku na kucu auto i njihov zatvor pa ti duguj ratu ili pljuni nekog na ulici,pa njihova osiguranja, jao Srbijo zemljo u ovoj drzavi samo posteni pate bez razloga).....