gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Eh, da je više takvih.

Nešto razmišljam, J-š to kroćenje, stresno i jalovo, goropad uvek ostaje goropad ma koliko ukrotitelja se izređalo, veći je gušt razgoropaditi pitome...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam nedefinisan odnos sa jednim poznanikom.....na momente mi je uzasno privlacan, na momente bi ga smrvila.....dosta cesto ga vidjam i nikad ne znam kako ce se zavrsiti nas susret, da li prepucavanjem ili finim razgovorom a nekako, uvek se nacrta pored mene.....imate li te nedefinisane odnose u svom zivotu i kako se nosite sa njima???.....mene momentalno umara i klonim ga se....![]()
Takav odnos ce se zavrsiti sexom..
Takav odnos ce se zavrsiti sexom..
Ovaj izraz moram da upamtim.
![]()
ja sam to stavila u fiokicu nazvanu prijatelj koji moze da se pretvori u ebaca kad i ako prekinem sa sadasnjim....nekako mi se ne napusta perfekt ebac i korektan covek zarad leptirica koji znaju brzo da me prodju.....
![]()
Eto meni Canadian Club-a... Ne otvaraj fiokicu...![]()
![]()
Imam nedefinisan odnos sa jednim poznanikom.....na momente mi je uzasno privlacan, na momente bi ga smrvila.....dosta cesto ga vidjam i nikad ne znam kako ce se zavrsiti nas susret, da li prepucavanjem ili finim razgovorom a nekako, uvek se nacrta pored mene.....imate li te nedefinisane odnose u svom zivotu i kako se nosite sa njima???.....mene momentalno umara i klonim ga se....![]()
Pun je LJiS takvih![]()