Napal'la

Cujem u nekom drustvu: Sad me ni tri crnca ne bi napal'la.

Ko je to fora sa hvaljenjem da ne mozes da se napalis? Valjda je fora bas da se napalis.

Ti imaš baš dobre teme iz stvarnog života MrNapokone.

Ta fora što si je sad citirao meni kaže da neka cura može da se napali samo ako je tretirana kao drolja, kao neka bataljonka. Dakle, samo se loži na te stvari, a ne na ono što bi ostatak sveta smatrao normalnim.

Cujem u nekom drustvu: Sad me ni tri crnca ne bi napal'la.

Ko je to fora sa hvaljenjem da ne mozes da se napalis? Valjda je fora bas da se napalis.

meni je zanimljivije što je crnci napale
zar je ne napaljuju belci ? ili napaljuju samo crnci ?
posle kad pitamo jel sanjate kurate crnce a one sve lude kao ko ? ja ? jok

sad bi pito ženad dal ih generalno crnci više napaljuju nego belci

ovo jes baš rasistički al ****** ga...

Poslednja izmena:
Meni se cini da je to kranji rezultat masovnih medija i propagandi koje traju decenijama. Zvuci mi kao nesto sto bi neka pop starleta izjavila kada bi je pitali sta voli u krevetu. Uhvati se ti neceg sokantnog i popularnog i drz se toga. Da razmisljam o takvim osobama, sta ih zaista napali, mislim da bih gubio vreme. Poenta teme je pre reklamiranje sebe kao nekakvu nedostaznu, u sexualnom smislu, osobu. Nije ni bitno da li je neko u drustvu izjavio nesto toliko asexualno da se ova zgrozila. Poenta je sto je morala naglas da drekne kao iz topa, sad ce neko morati da kopa krampom duboko u meni da izvuce napaljenost iz mene.
Evo jos jedan primer tih naglas suvisnih stvari, u krajnjem slucaju, ali koji govore o nekakvom mentalitetu. Stojim, davno, sa jednim izbacivacem jednog kafica (ne hvalim se da se druzim sa izbacivacima, i da sam opasna faca, vec sam jednostavno sticajem okolnosti pricao sa njim tu) I kako bi neko usao u kafic, ostavljali bi vrata otvorena iza sebe i ovaj bi ih opominjao: Molim vas zatvorite vrata. I tako jedna cica, onako ne primecujuci svet oko sebe, stala ispred vrata i nesto bleji u jednom pravcu.... I ovaj njoj: Molim vas zatvorite vrata!, ona ga ne primecuje, i ovaj glasnije opet: Zatvorte vrata ! A ova se okrene prema njemu i drekne: E zato nikad ne bih sa tobom izasla! Okrene si i ode u stiklama klop klop. I tu krenem da se smejem i ovaj isto..
Mislim da je jedno sebe prestavljati kao osobu koja bira, a drugo reklamirati sebe kao nekakav status nedostizni. Nekulturno, bahato, trapavo i pre svega ruzan i glup nacin.

Back