Napali ženu na društvenoj mreži zbog fotografije: "Napljuvali su me, psovali.

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
391.730
Tematika je kao i rasprava bila uobičajena za jučerašnji dan i datum jer se već godinama unazad vodi ista polemika. Međutim, dok je obično reč o uopštenim diskusijama, ovog puta na udaru se našla žena imenom i prezimenom.

Juče se u celom svetu "slavila" tzv. Noć veštica koja u Srbiji svake godine izazove kontroverze. Kad god dođe 31. oktobar nastane polemika Sveti Luka vs Noć veštica, kako ga mnogi nazivaju, katolički praznik.

Pomenuta žena na platformi je podelila sliku svoje dece koja su maskirana za Noć veštica, a oko njih se nalaze ukrašene bundeve i razne poslastice, međutim nije ni slutila da će upravo ta fotografija izazvati gnev mnogih korisnika te društvene mreže.

"Evo je slika zbog koje sam doživela najveći hejt otkad sam na Tviteru. Napljuvali me, namazali da ne kažem čim, psovali itd", napisala je žena u objavi.

link

Dokle je ovo društvo i pojedinci stiglo kada se ljudi napadaju i vredjaju zbog ovakvih stvari..
Da li je to što se zabavljala sa svjm decom razlog da ude anatemisana ?
Šta koga treba da bude briga šta ko slavi i zabavlja se?

Свако од нас ко напише било шта на мрежама може да очекује ово.
Она није од јуче, зна да се води полемика на ту тему, и врло свесно је ставила ову слику.
Искусна твитерашица је свакако знала да ће се ово десити, и успела је.
Њен твит се опет коментарише.

To su ovi novopronađeni "svetosavci" što se krste pored apoteke kada prođu. Takvi sada dominiraju po mrežama naročito među nekim mlađim generacijama. Najagresivniji da "objasne" kako nešto nije u duhu pravoslavlja.
Ali to je nama naša borba dala...čemu čuđenje. Biće još gore.

Niti je noć veštica praznik, naročito ne verski, niti se "slavi" bilo gde u svetu pa i u SAD, nego običan dan za gledanje horora, jedenje slatkiša i da se klinci igraju i druže. Komercijalna zabava od koje je napravljen brend. Bezopasno naravno (ne računajući novčanik) , ali neku su spremni u krstaški rat zbog duleka da krenu.
A što neko reče, nije ni ova gospođa pala sa marsa, zna dobro da se lepe somovi na takve tvitove....mada je 100% podržavam u teranju inata mamlazima. Pustite decu da budu deca.

Свако од нас ко напише било шта на мрежама може да очекује ово.
Она није од јуче, зна да се води полемика на ту тему, и врло свесно је ставила ову слику.
Искусна твитерашица је свакако знала да ће се ово десити, и успела је.
Њен твит се опет коментарише.
Ima i ta opcija... Da se zaradi od klikova

Koji satanisti, bezazlena zabava, deci interesantno da se kostimiraju.

To su ovi novopronađeni "svetosavci" što se krste pored apoteke kada prođu. Takvi sada dominiraju po mrežama naročito među nekim mlađim generacijama. Najagresivniji da "objasne" kako nešto nije u duhu pravoslavlja.
Ali to je nama naša borba dala...čemu čuđenje. Biće još gore.

Niti je noć veštica praznik, naročito ne verski, niti se "slavi" bilo gde u svetu pa i u SAD, nego običan dan za gledanje horora, jedenje slatkiša i da se klinci igraju i druže. Komercijalna zabava od koje je napravljen brend. Bezopasno naravno (ne računajući novčanik) , ali neku su spremni u krstaški rat zbog duleka da krenu.
A što neko reče, nije ni ova gospođa pala sa marsa, zna dobro da se lepe somovi na takve tvitove....mada je 100% podržavam u teranju inata mamlazima. Pustite decu da budu deca.
Tako je se govorilo i za homose i trandze prije jedno 20-tak godina,ono što je tada zvučalo kao sumanuto danas je sasvim normalno

Screenshot_20231101-114522_X.jpg

Šta ima kome da smeta Halloween, pa još da vređaju zbog toga, gluposti.
o tome se i radi..zasto vredjati ljude zato sto su se zabavljali zajedno sa decom tog dana
meni taj dan ne znaci ništa niti mi pada na pamet da ga slavim ali deci znaci ..neka se deca zabavljaju

Tematika je kao i rasprava bila uobičajena za jučerašnji dan i datum jer se već godinama unazad vodi ista polemika. Međutim, dok je obično reč o uopštenim diskusijama, ovog puta na udaru se našla žena imenom i prezimenom.

Juče se u celom svetu "slavila" tzv. Noć veštica koja u Srbiji svake godine izazove kontroverze. Kad god dođe 31. oktobar nastane polemika Sveti Luka vs Noć veštica, kako ga mnogi nazivaju, katolički praznik.

Pomenuta žena na platformi je podelila sliku svoje dece koja su maskirana za Noć veštica, a oko njih se nalaze ukrašene bundeve i razne poslastice, međutim nije ni slutila da će upravo ta fotografija izazvati gnev mnogih korisnika te društvene mreže.

"Evo je slika zbog koje sam doživela najveći hejt otkad sam na Tviteru. Napljuvali me, namazali da ne kažem čim, psovali itd", napisala je žena u objavi.

link

Dokle je ovo društvo i pojedinci stiglo kada se ljudi napadaju i vredjaju zbog ovakvih stvari..
Da li je to što se zabavljala sa svjm decom razlog da ude anatemisana ?
Šta koga treba da bude briga šta ko slavi i zabavlja se?
pa vidi .to je ista stvar kao sa gej paradom....tu se vodi borba onih koji su za očuvanje tradicije i onih koji iz pomodarstva slede nove trendove koje nameće globalistička elita...a ne možeš nekoga na silu terati u jedan ili drugi tor...ja sam za apsolutnu slobodu da svako priča i slavi i veruje šta hoće dok ne ugrožava druge...

Nije to bas tako...

Svako ima pravo da slavi sta zeli, ali da ne ugrozava slobodu drugih...

Ja sam npr. protiv Noći veštića i svih tih komercijalnih gluposti.

E sad deca iz komsiluka resila da kopiraju americke trendove, pa organizovali trick or treat.

Imali su srecu da sam imao sveze domace kolače pravljene za slavu, pa su pojeli neku kvalitetnu poslasticu.

One bombone i ostale gluposti nikad ne bih kupio, niti bi ih davao deci...

E sad deca iz komsiluka resila da kopiraju americke trendove, pa organizovali trick or treat.

Imali su srecu da sam imao sveze domace kolače pravljene za slavu, pa su pojeli neku kvalitetnu poslasticu.

One bombone i ostale gluposti nikad ne bih kupio, niti bi ih davao deci...

Боље да си их уместо колачима частио једним кратким предавањем о томе да је то што раде најобичније мајмунисање.

Back