Napali me

Urwald

Ističe se
Moderator
Poruka
2.514
Ko te bre napao!?

Verovatno ste do sada čuli za i/ili imali neku ovakvu situaciju.
Ona ga želi i to (neuspešno) pokušava da mu stavi do znaja ali on to ne kapira - pažnja mu je na nekom drugom mestu.

Na koji način partneru ili partnerki stavljate do znanja da ga/je želite, da vam se keksa i sl?
Da li vam se nekada desilo da komunikacija zakaže ili da se body language pogrešno protumači?
Da li i kako spašavate takve situacije?

Ko te bre napao!?

Ona ga želi i to (neuspešno) pokušava da mu stavi do znaja ali on to ne kapira - pažnja mu je na nekom drugom mestu.

Na koji način partneru ili partnerki stavljate do znanja da ga/je želite, da vam se keksa i sl?
Da li vam se nekada desilo da komunikacija zakaže ili da se body language pogrešno protumači?
posaljem joj sliku spolovila na mesenger

Ko te bre napao!?

Pa signali brate. Oseti se. Ako je neko ko internalizuje sve to u sebi i onda se iznenadi : p sto nisi procitao moje signale, obicno odreagujem - nisam ja habl brate.

Ko te bre napao!?

muškarci obično shvate tek kad im staviš ruku u gaće
toliko su bistri haha
ili previše lenji da čitaju signale

bodi lengvidž obično ne zakaže u nečemu što se zove direktan poziv.
ne preko posrednika.
otkud ja znam da li je on previše umoran da tumači ili će pogrešno da shvati

Poslednja izmena:
Ko te bre napao!?

Ko te diro?

bodi lengvidž obično ne zakaže u nečemu što se zove direktan poziv.
ne preko posrednika.
otkud ja znam da li je on previše umoran da tumači ili će porešno da shvati
Pa zavisi ima i ona situacija da je body language breviše naglašen, tipa:
Gledaj ga u oči dok jedeš bananu i osetiće se ugroženo :sad2:

Direktan poziv je dobra opcija daje vreme da se mentalno spremi za akciju

Pa zavisi ima i ona situacija da je body language breviše naglašen, tipa:
Gledaj ga u oči dok jedeš bananu i osetiće se ugroženo :sad2:

Direktan poziv je dobra opcija daje vreme da se mentalno spremi za akciju
da mene neko gleda u oči dok siše narandžu isečenu na pola ja bih se slatko nasmejala.
to mi ne bi bio poziv na sex nego poziv u zezanje.

drugo
pogrešno je dovoditi partenra koga hoćeš da iebeš u stanje ugroženosti
nejasan signal koji više može da šteti nego da koristi.

pogrešno je dovoditi partenra koga hoćeš da iebeš u stanje ugroženosti
nejasan signal koji viđe može da šteti nego da koristi.
I to baš! Sećam se situacije kod jedne devojke u stanu kada je izvadila kolekciju povećih dildoa da mi pokaže - kontekst mi je bio skroz nejasan 🤔
Ono ne znam da li da joj uvalim kompliment povodom zavidne kolekcije ili nešto drugo :(

I to baš! Sećam se situacije kod jedne devojke u stanu kada je izvadila kolekciju povećih dildoa da mi pokaže - kontekst mi je bio skroz nejasan 🤔
Ono ne znam da li da joj uvalim kompliment povodom zavidne kolekcije ili nešto drugo :(
testirala je da li ćeš se osećati ugroženo od strane njenih dildoa?
da skroz nejasni signali, priznajem.

Back