- Poruka
- 1.101
Kakav je vaš libido? Ženski. Koliko često ste napaljene? Da li inicarate napade na muškost svojih muževa, momaka, švalera? Da li kupte neznance po kafanama, internetu, forumu? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav je vaš libido? Ženski. Koliko često ste napaljene? Da li inicarate napade na muškost svojih muževa, momaka, švalera? Da li kupte neznance po kafanama, internetu, forumu?![]()
"духовна"креветна гимнастикаja sam jedna potpuno aseksualna osoba
samo duhovnost
ja sam jedna potpuno aseksualna osoba
samo duhovnost
"духовна"креветна гимнастика![]()
"духовна"креветна гимнастика![]()
ode ti tema u k
jedan gej i dve babe![]()
trecem ne umem da procitam nik,pa se pravim da ga ne vidim![]()
ком свецуa ti mi drzis svecu?
- - - - - - - - -
мислио сам да те"еманциповане"је(г-б)уље знају неколико речи енгЉескогtrecem ne umem da procitam nik,pa se pravim da ga ne vidim![]()
сва срећа да се само руЋице дижуja krenem sa onim aga..agapa dignem ruke
мислио сам да те"еманциповане"је(г-б)уље знају неколико речи енгЉеског
- - - - - - - - - -
сва срећа да се само руЋице дижу![]()
Kakav je vaš libido? Ženski. Koliko često ste napaljene? Da li inicarate napade na muškost svojih muževa, momaka, švalera? Da li kupte neznance po kafanama, internetu, forumu?![]()
daaaw po forumu narocitoKakav je vaš libido? Ženski. Koliko često ste napaljene? Da li inicarate napade na muškost svojih muževa, momaka, švalera? Da li kupte neznance po kafanama, internetu, forumu?![]()
jesteja sam jedna potpuno aseksualna osoba
samo duhovnost
jeste
biju ko neće
ja sam jedna potpuno aseksualna osoba
samo duhovnost
pa nešto ne verujem da si aseksualna
Meni to redje dolazi samo od sebe. Vise je stvar inspiracije, tj. konkretnog muskarca. Pozelim njega, bas njega a ne seks samo kao seks. Ako je tu, imam zelju, cini m se unedogled...
Ne kupim muskarce okolo, iako ne osudjujem one koje to rade. Retko kada mi se uopste neko dopadne.