napajanje za mid end komp

fortyfiver

Primećen član
Poruka
777
Konfa je sledeca planiram da je koristim uz ovu sadasnju samo sto ce ova sluziti za cs a ova druga za gaming
e sad posto je konfa bez napajanja ne znam koje da uzmem koje bi moglo da tera sledece a i da izdrzi neki upgrade sistema kasniji (planiram maticnu da zamenim graficku i procesor ali to sve kasnije vervatno ce tu ici i5 ili mozda i3 a graficka ati 6000 i neka mogli bi da mi preporucite neku dobrog odnosa kvaliteta/cene posto ipak necu od ove konfe da pravim zmaja)
Sadasnja konfa
Proc.Intel Core 2 Duo E4500 @2.20Ghz
Mat.Asus P5kpl
Graf.Ati hd 4650 1gb ddr3
Ram:3gb
HDD: SEAGATE 120gb
DVD/CDRROM

Da ne zna neko, kakav je "seven team" kao OEM napajanja. Razmišljam da uzmem ovo Cooler Master napajanje, znam da je taj OEm, da ima bronzani certifikat i ripple noise do 50 tih jedinica, što je ok. Ne znam samo da li ima sve tri filtracije na ulazu kao zaista dobra napajanja. Taj model nije za američko tržište, pa nema ni jedan potpun i ozbiljan revju : http://www.itsvet.com/proizvod/cool...0-spm2e3-eu-520w/comp_comp_powersupply/54/789

Uzmeš što bolje napajanje.
Svojom najboljom kupovinom smatram kupovinu Corsaira HX 750 pre skoro 3 godine iako mi tad nije trebalo napajanje jače od 350 W.
Garancija 7 godina. Računam da sam miran 10 godina što se tiče napajanja.
U međuvremenu sam više puta izmenjao sve komponente, samo su napajanje i monitor konstanta.
Dakle, što bolji monitor i napajanje. Drugo se sve jako brzo menja.

Back