Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Лажно разбијање лажне главе ...Ма, шта је једна разбијена глава, на празник демократије!?![]()
A ona babetina što išla sa sahrane da skuva ručak i popije terapiju pa je zaustavili na mostu ti ne smeta?Ma da li je moguće ...
Kako to uvek neko "prebije" mirne pobornike prava i sloboda ...
Joooooj više tih scenarija, tužnih priča ... poput one babetine koja "jadna sa terase koja nije njena ne vidi reku Savu"
A ona babetina što išla sa sahrane da skuva ručak i popije terapiju pa je zaustavili na mostu ti ne smeta?
Šta sve ti pamtiš ... na kraju se ispostavilo da je baba bila stvarna...
Сви ти "парламенти" су, од почетка "вишестраначја", мање или више били спрдња; кроз ту установу продефиловало је свашта, од 1990. на овамо; мање је оних који су својим понашањем и дискусијама заслуживали место у тој згради, од оних који су ту ушли "по квоти", способностима или заслугама, и тога смо сви свесни- хтели то да овде признамо или не.Bojim se da je mnogo veći strah prosečnog stanovnika Srbije da AV i interesna grupa SNS izgubi, nego da pobedi
Što nije dobro, jer opet možemo imati situaciju da nam parlament bude sprdnja od jedne stranke i par njenih satelita
Nemaš ti pojma šta ja sve pamtim.Šta sve ti pamtiš ... na kraju se ispostavilo da je baba bila stvarna...
Сви ти "парламенти" су, од почетка "вишестраначја", мање или више били спрдња; кроз ту установу продефиловало је свашта, од 1990. на овамо; мање је оних који су својим понашањем и дискусијама заслуживали место у тој згради, од оних који су ту ушли "по квоти", способностима или заслугама, и тога смо сви свесни- хтели то да овде признамо или не.
Режим ове изборе неће изгубити, из истог разлога, који сам навео и на прошлим изборима- нема од кога да их изгуби.
И то је тренутно наш највећи проблем; недовољно квалитета у "понуди".
Наше странке функционишу на буразерским комбинацијама, "ја теби- ти мени"; нема ни једне са јасном идеологијом, у којој би барем класно (ако ништа друго!) политички зрео гласач могао да се одреди и свој став могао да нагласи неким "гласом" на тим представама, званим избори...
Најближе некој идеолошкој матрици, по мени- су "Заветници"; то не значи да су ми они прирасли срцу, већ да само код њих видим неку јасну политичку линију; осим тога- кога још знамо из те "странке", осим Мице?
Радикали се хвале неком идеолошком дисциплином, а Воја је од те странке направио породичну мануфактуру, ДСС је одласком Коштунице, који је "повратио" мандат народу ()направио од озбиљне странке групу грађана која не може ни општину да добије, СНС је од настанка "ван мен шоу", ДС се "атомизирао" у буљук безначајних посвађаних фракцијица, којима је народ крив што их је "прочитао", СПС је задовољан ухљебљењем својих "првака"...
Ја ти заиста не видим никог вредног труда да изађем из куће по овом хладном дану; ко види- види нешто што ја не видим већ десетак година...![]()
Ovako da se vide i upamte bolje
![]()