Napadi panike

ovo je uzasno glupo sta ste sad napisali. izgleda da sam ja jedina na svetu koja je imala napad panike. forum postoji da se ljudi sa slicnim problemima savetuju. sta ti lecnici znaju. samo teorije. nitko od njih nije doziveo takav panicni napad kao ja.
Госпођице, размена искустава је у реду, ја сам говорио искључиво о нечему за шта се обраћамо лекарима. Ако сматрате да лекари ништа не знају, зашто сте се уопште обратили њима? Будите реални.

Мали савет - здравствене савете и препоруке искључиво од лекара примај, не од непознатих на интернету. Шта год ти лекар препоручи, саветује или препише, добро зна зашто то ради и које су могуће последице.
Ma idi, begaj, ukocio mi se vrat i sada ja treba da idem na magnetnu rezonancu umesto da pitam
ljude sta su oni uradili i kakva su njihova iskustva oko ukocenog vrata.

Госпођице, размена искустава је у реду, ја сам говорио искључиво о нечему за шта се обраћамо лекарима. Ако сматрате да лекари ништа не знају, зашто сте се уопште обратили њима? Будите реални.
Gospodine, zena se obratila lekaru i obratice se opet ( nadam se da nece morati),
ali coveku, a narocito ako se radi o problemima ovakve vrste, lekar opste prakse
ne moze da pomogne, moze samo da mu prepise ovaj neki psihofarmaka lek.

Gospodine, zena se obratila lekaru i obratice se opet ( nadam se da nece morati),
ali coveku, a narocito ako se radi o problemima ovakve vrste, lekar opste prakse
Зашто да му се обраћа ако ,,лекари не знају ништа јер нису имали таква искуства"? :roll:
Шта онколог зна о канцеру ако га никад није имао?
Шта ортопед зна о прелому шаке ако своју никад није ломио?
И тако даље.

nisam ja jos zena. imam tek 20z:)

Зашто да му се обраћа ако ,,лекари не знају ништа јер нису имали таква искуства"? :roll:
Шта онколог зна о канцеру ако га никад није имао?
Шта ортопед зна о прелому шаке ако своју никад није ломио?
И тако даље.
a zasto vi mene napadate? imam pravo da postavim pitanje o napadu panike.

ovdje lekari nisu besplatni. svaki pregled kosta,a mi nemamo jako puno novaca da bi ja mogla stalno ic na preglede. zato sam pitala sta da radim s tim. nisam jedina koja je imala napada panike. eto jedan mi je ovde preporucio jedan lek.ne znam koji je to ali ovde njega nema. samo helex,xanax,lexirium,misar,normabel. i svi se placaju.

ovdje lekari nisu besplatni. svaki pregled kosta,a mi nemamo jako puno novaca da bi ja mogla stalno ic na preglede. zato sam pitala sta da radim s tim. nisam jedina koja je imala napada panike. eto jedan mi je ovde preporucio jedan lek.ne znam koji je to ali ovde njega nema. samo helex,xanax,lexirium,misar,normabel. i svi se placaju.
I kad bi isla isto bi bilo. dobijala bi stalno nove lekove, niko te ne bi pitao kako se osecas,
a napadi su panike jako cesti, nije to samo tvoj problem, ti si sada samo zaprepascena jer si
prvi put u zivotu tako nesto dozivela, zato si i uplasena. Ja sam u nekim knjigama sretala
situacije u kojima se nalaze i recimo policajci koji dobiju bas za vreme neke akcije taj napad
i onda pocinje ta hiperventilacija, a to bi bile one vezbe disanja koje sam ti vec objasnila.

I kad bi isla isto bi bilo. dobijala bi stalno nove lekove, niko te ne bi pitao kako se osecas,
a napadi su panike jako cesti, nije to samo tvoj problem, ti si sada samo zaprepascena jer si
prvi put u zivotu tako nesto dozivela, zato si i uplasena. Ja sam u nekim knjigama sretala
situacije u kojima se nalaze i recimo policajci koji dobiju bas za vreme neke akcije taj napad
i onda pocinje ta hiperventilacija, a to bi bile one vezbe disanja koje sam ti vec objasnila.
probala sam ne pomaze bas. disem duboko i malo brze jedan uzdah 4 izdaha. ne znam dal je to normalno ili opasno.

probala sam ne pomaze bas. disem duboko i malo brze jedan uzdah 4 izdaha. ne znam dal je to normalno ili opasno.
To se radi samo za vreme napada panike, zasto bi menjala disanje u svom nekom normalnom stanju.
Ako se to bude ponovilo moraces ipak kod lekara ( psihijatra) da ti on odredi terapiju jer je mozda
moguce da taj ( ili neki drugi lek) uzimas samo povremeno , a ne svakog dana. Mozda ti je potrebna
i psihoterapija jer za te napade panike uvek postoji neki okidac, situacija, stanje, a ti sama to ne mozes
da razlucis sta je i kada.
,

Back