DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
huh sad mi lakše...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam pomislio na neko 'vatanje. 'Vatačenje."Napadaj..."
Ja mislila da se u temi krije neki bojni poklič i tako to, poziv forumašima na neku revoluciju, a ono ćorak![]()
Besni forumaši i vatačenje....... pa to je čist oksimoron!Ja sam pomislio na neko 'vatanje. 'Vatačenje.
''I'm a lover, not a fighter.''
kad dobijete napad besa i nezadovoljstva jel dođete na ovaj pedefe...?
(bez filozofiranja i suvišnih objašnjenja)
hvala...
baš sam juče pomislio u sebi - jeote ja sam mislio da je ljis stecište paćenika, kompleksaša, budaletina, kojekakvih bolesnih likova...al kad čovek malo duže bude ovde i malo redom čita šta se ovde piše, nekako izgubim želju da odem sa ljisa...![]()
kad dobijete napad besa i nezadovoljstva jel dođete na ovaj pedefe...?
hvala...
Тко није постовао на Религији, тај не зна шта је бијес форумаша!
Ili na Politici.
Doduše pre no što sam kročila na Religiju nisam znala da žena kad dobije ne sme ući u crkvu jer menstralnom krvlju pogani hram Božji![]()
Ili na Politici.
Doduše pre no što sam kročila na Religiju nisam znala da žena kad dobije ne sme ući u crkvu jer menstralnom krvlju pogani hram Božji![]()
Naravno.Ti si reper za sve pozitivne stvari i pojave a ''napiceni'' subjekat je negativac?jok, uopste ne pisem kad sam ljuta
ako nekog napicim povremeno, to nikad nije iz besa, vec iskljucivo jer je zasluzio..![]()
Naravno.Ti si reper za sve pozitivne stvari i pojave a ''napiceni'' subjekat je negativac?
ne . . .kad dobijete napad besa i nezadovoljstva jel dođete na ovaj pedefe...?
hvala...