napadaj...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja kad dodbijem napad besa, onda se posvadjam iz mesta sa tim sto je bes izazvao, pa to ili eskalira ili se resi i tenzija se spusti.
moze samo da mi se desi da se raspravljam ovde, ali i za to treba osoba da me interesuje da bih joj posvetila paznju, ono sto me ne interesuje ni na koji nacin preskocim

baš sam juče pomislio u sebi - jeote ja sam mislio da je ljis stecište paćenika, kompleksaša, budaletina, kojekakvih bolesnih likova...al kad čovek malo duže bude ovde i malo redom čita šta se ovde piše, nekako izgubim želju da odem sa ljisa...:lol:

Za nekog ko redovno, skoro na svakoj temi, kukumavči kako je ovaj pdf stecište šljama a moderatorke frustrirane kompleksašice, previše vremena visiš ovde. Izgleda da ti ipak prija klima ili se slično sličnom raduje, m?

kad dobijete napad besa i nezadovoljstva jel dođete na ovaj pedefe...?
(bez filozofiranja i suvišnih objašnjenja)
hvala...

Da. Na Rupu posebno, ali ne ide mi nesto posebno sa izbacivanjem besa, pa najcesce zavrsim na Sta kuvamo danas, i sl. savetodavnu tematiku...to me vise opusta od histerisanja po ni krivnim ni duznim...

Ili na Politici.

Doduše pre no što sam kročila na Religiju nisam znala da žena kad dobije ne sme ući u crkvu jer menstralnom krvlju pogani hram Božji:lol:

И ја нисам знала да сам гадна секташица, бедна и глупа, зато што сам рекла да ми се не допада одговор да је Бог хтео све што је неко заебао.. :)
На Политику ни не идем, тамо нема везе шта напишем, они се свађају међусобно, тако да ја прођем непримећено...

Ili na Politici.

Doduše pre no što sam kročila na Religiju nisam znala da žena kad dobije ne sme ući u crkvu jer menstralnom krvlju pogani hram Božji:lol:

pa ti ako to nisi znala, nisi smela da ides na religiju nikako!

ja sam danas otvorila neku temu na politici, a moderatorka mi je fakofom zatvorila temu iako nije trebala, jer tema se ne odnosi na zdravlje nego na politiku.
al dobro, to je politika..
nemam nesto zelju ni da idem tamo..
ne dolazim ovde ni nad kime da se istresem, dolazim da provedem neko prijatno vreme..
al kad mi se nakace nevaspitani, onda pustim zmaja da ih smiri..
inace sam manja od makovog zrna i meksa od pamuka, neznija od leptirovih krila i nevidljivija od niti paukove mreze..
i tako..
mnogo volim ovaj pdf:heart:

Naravno.Ti si reper za sve pozitivne stvari i pojave a ''napiceni'' subjekat je negativac?

to da sam ja reper za sve pozitivne stvari, sasvim je ocigledno, sta je tu nejasno?:dontunderstand:
a nisam rekla da je negativac, vec da je zasluzio. necim sto je uradio..
jbg, ja i decu napicim kad nesto zaseru
a na forumu me i zovu staramajkaz:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back