Napad na olimpijca u Novom Sadu

I? Kakve veze ima, covek zivi u zgradi a ne na selu. Komsije pored mene su 2 meseca sredjiale stan pa ih nisam napao na ulici i vikao da cu da ih ubijem.... Cisto sumnjam da malo dete moze da napravi buku kao hiliti....

Ma koliku da pravi to nije opravdanje za fizičko obračunavanje sa roditeljima. Ako nekome smeta buka i priča jednostavno ne treba da živi u gradu.

Š

a što se tiče ove NJIHOVE situacije, koja se ne odnosi ni na TEBE ni na mene (a očigledno je nesvakidašnja i neuobičajena), i koju ne možeš pretumbavati upoređivanjem sa SVOJOM............mogu ti samo reći isto ono što sam i tvom prethodniku:

Onaj ko živi u gradu( pa još u velikom i centru ) mora biti spreman i na buku. PS Kako znaš koliko dugo je prije toga snimao ćerku? Šta trebao je da postavi npr 10 minuta snimka kako ona vozi biciklo da bi eto takvima kao ti dokazao da nijje u pitanju smišljena provokacija?

Onaj ko živi u gradu( pa još u velikom i centru ) mora biti spreman i na buku. PS Kako znaš koliko dugo je prije toga snimao ćerku? Šta trebao je da postavi npr 10 minuta snimka kako ona vozi biciklo da bi eto takvima kao ti dokazao da nijje u pitanju smišljena provokacija?
ne radi se o tome....ja živim u užem centru...i ne moraš meni soliti pamet, jer dobro znam šta pričam......inače za tebe važi isto ono što sam napisala i markons82

PS Ne možeš ti da pretpostavljaš koliko je snimak trajao i da li je trajao 354 minuta ili 20000 min....rekonstrukcija se pravi na osnovu činjenica....istinitost dužine trajanja ovog snimka potvrđuje sveukupna situacija, koja ti je izložena gore (dakle u snimku i izmenjanim izjavama strelca, koje koliko god da ih je menjao, jedno mu je promaklo, a to je i zajedničko za obe)

Samo mi nikako nije jasno zašto ti je toliko stalo da opravdaš batinanje?!?Zašto je to tebi toliko važno?
To da se na snimku vidi samo ono što strelcu ide u prilog-to svi vidimo, no opet ostaje :zašto se fini
čovek,koji ne voli da nameće svoja pravila ponašanja odmah odazvao na nameštaljku i reagovao onako
kako je strelac i želeo?

pogledao sam sinoć klip , i ne mogu vama svima da se načudim jer sam iz klipa izvukao par konstatacija a one su:
- ceo snimak ima i predigru koja nije snimljena jer kada je lik izašao iz zgrade vikao je na ovoga kako ebvo -naterao si me da siđem , a ovaj mu odgovorio nisam te ja naterao već kada si ti rekao da ćeš da siđeš rekao sam:pa siđi
- drugo klinka se drala i na mače na snimku pa mogu da zamislim šta je bilo pre toga i koliko je to pre toga dugo trajalo
- lik koji je sišao je mnogo nervozan , a ovaj sa kamerom je provokatorski nastrojen i nije se uopšte potrudio ni malo da umanji tenziju , što naravno onom drugom ne daje za pravo da ga tuče
- nastavak snimanja posle zahteva komšije da prekine snimanje i unošenje u komšijinu facu sa kamerom sigurno nisu doprineli smanjivanju tenzija , mogao je radi svoje sigurnosti da spusti kameru a da nastavi da snima bez provokacija daljih
- snimak nije smeo izaći na youtube , sada komšija ima pravo da ga tuži za ugrožavanje identiteta i ličnosti i pokušaj ponižavanja , da je samo otišao u policiju i prijavio slučaj i snimak priložio bilo bi ok ovako pa ...

Ко обрати пажњу на снимак видеће да је ово чиста провокација од стране "олимпијца" и вероватно нека политичка игра... Кроз читав снимак провоцира човека, а ко зна шта му је радио пре него што је кренуо да "снима ћеркицу"...

Најсмешнија ми је изјаваја у којој каже да неће моћи да се такмичи у Лондону због повреда... Неће се за 5 месеци опоравити од повреда... :mrgreen:

Најсмешнија ми је изјаваја у којој каже да неће моћи да се такмичи у Лондону због повреда... Неће се за 5 месеци опоравити од повреда... :mrgreen:

to je samo zato što pojma nemaš o vrhunskom sportu , a nisi zapazio da je već pre toga imao povredu koju je ovo boxovanje komšije vrlo verovatno pogoršalo , znači bez treninga se ne ide na olimpijadu kao što se zna strelac pre toga mora da "ispuca" normu za za olimpijske igre , inače i sam sam se bavio streljaštvom skoro 20 godina pa znamkada strelac ne trenira svakodnevno dvaputa to vidi samo on i oseća samo on , kada ne trenira nedelju dana to se vidi na rezultatima koje postiže.

ne radi se o tome....ja živim u užem centru...i ne moraš meni soliti pamet, jer dobro znam šta pričam......inače za tebe važi isto ono što sam napisala i markons82

/QUOTE]

Ja živim u gradu koji ima stanovnika koliko jedan blok na Novom Beogradu. Pa mi se opet sto puta desilo da zbog buke iz kafića ne mogu da zaspim do 3-4 ujutru. Jedno te isto dijete skače po šahtu po pola sata dok mu majka pijucka kaficu u kafiću pa nikada ništa nisam rekao a kamo li se obračunavao sa njom ili vlasnikom kafića. Život u gradu pored određenih prednosti ima i mane u vidu cjelodnevne buke. Kome to smeta nek kupi kuću u nekom selu. Nikakve provokacije ne opravdavaju onakvo ponašanje.

pogledao sam sinoć klip , i ne mogu vama svima da se načudim jer sam iz klipa izvukao par konstatacija a one su:
- ceo snimak ima i predigru koja nije snimljena jer kada je lik izašao iz zgrade vikao je na ovoga kako ebvo -naterao si me da siđem , a ovaj mu odgovorio nisam te ja naterao već kada si ti rekao da ćeš da siđeš rekao sam:pa siđi
- drugo klinka se drala i na mače na snimku pa mogu da zamislim šta je bilo pre toga i koliko je to pre toga dugo trajalo
- lik koji je sišao je mnogo nervozan , a ovaj sa kamerom je provokatorski nastrojen i nije se uopšte potrudio ni malo da umanji tenziju , što naravno onom drugom ne daje za pravo da ga tuče
- nastavak snimanja posle zahteva komšije da prekine snimanje i unošenje u komšijinu facu sa kamerom sigurno nisu doprineli smanjivanju tenzija , mogao je radi svoje sigurnosti da spusti kameru a da nastavi da snima bez provokacija daljih
- snimak nije smeo izaći na youtube , sada komšija ima pravo da ga tuži za ugrožavanje identiteta i ličnosti i pokušaj ponižavanja , da je samo otišao u policiju i prijavio slučaj i snimak priložio bilo bi ok ovako pa
...

odlično zapažanje

Ко обрати пажњу на снимак видеће да је ово чиста провокација од стране "олимпијца" и вероватно нека политичка игра... Кроз читав снимак провоцира човека, а ко зна шта му је радио пре него што је кренуо да "снима ћеркицу"...

:

Koliko vidim džabe plitkima i obraćanje pažnje....mogu zverati koliko hoće, ali uzalud kada i dalje neće videti...čak i da vide, neće umeti da spoje...a što je najtužnije, još ti se sa svim tim svojim neumećem i neznanjem obraćaju sa visine u paketu sa svojom brđanskom retorikom

o

Koliko vidim džabe plitkima i obraćanje pažnje....mogu zverati koliko hoće, ali uzalud kada i dalje neće videti...čak i da vide, neće umeti da spoje...a što je najtužnije, još ti se sa svim tim svojim neumećem i neznanjem obraćaju sa visine u paketu sa svojom brđanskom retorikom

Ko ovde iskazuje brđansku retoriku dalo bi se diskutovati. Da ga je na znam kako provocirao ne postoji opravdanje za onakvu reakciju.

да је нападнут обичан човек овакав догађај не би био запажен. Изгледа мораш бити "звезда" да би те људи бранили и саосећали се.

Da žalosno je da ovakve stvari dospiju u žižu javnosti tek kada se dogode maloljetniku ili nekom poznatom. Samo nije ni čudo što se takve stvari dešavaju kad vidim koliko ljudi opravdava i podržava siledžiju.

Šta će sa "balavcem" da se prepucava, kada ga je taj isti balavac sve jače turirao....jel ti imaš ton na kompjuteru...ili samo pratiš slike

U tome što si prethodno citirao:
1. niko te nije pitao za TVOJU SITUACIJU
2. se nalaze fakti koje sam ranije postovala:

a što se tiče ove NJIHOVE situacije, koja se ne odnosi ni na TEBE ni na mene (a očigledno je nesvakidašnja i neuobičajena), i koju ne možeš pretumbavati upoređivanjem sa SVOJOM............mogu ti samo reći isto ono što sam i tvom prethodniku:

... Koliko vidim džabe plitkima i obraćanje pažnje....mogu zverati koliko hoće, ali uzalud kada i dalje neće videti...čak i da vide, neće umeti da spoje...a što je najtužnije, još ti se sa svim tim svojim neumećem i neznanjem obraćaju sa visine u paketu sa svojom brđanskom retorikom

Mala, da imaš iole pametne argumente, možda bi te neistomišljenici i razumeli, no uvrede ti ne nedostaju,tu si vrlo jaka. :neutral:

Ko ovde iskazuje brđansku retoriku dalo bi se diskutovati.
Ne brini, brđani su obrisani, pa ih zato ne možeš videti

Da ga je na znam kako provocirao ne postoji opravdanje za onakvu reakciju.
ako stvarno misliš da te niko ne može verbalno isprovocirati do te mere da ga udariš....onda je to samo znak da se nikada nisi susreo sa takvom "gnjidom" od čoveka....tj upao u takvu situaciju
...vidiš .....tu ne pomaže i ako si verbalno nadmoćniji, jer ti takva gnjida iz sekunde u sekundu daje do znanja da joj ništa od toga ne dolazi do mozga (jer je površna, a istovremeno i neverovatno egoistična), već da joj je stalo samo do toga da te što više iznervira, ne razmišljajući o posledicama....dakle tada nastupa trenutak kada se ti trebaš povući i dozvoliti egoističnoj gnjidi da trijumfuje u svojoj pobedi (gde te dobro istresla na svoj debilski način)........ ili da nastaviš dalje ali ovog puta na njenoj frekvenciji....tj spustiš se na njen nivo i počneš da komuniciraš na njen razuman prostački jezik....i ako se slučajno ne povučeš već kreneš ovim putem koji je jedini mogući za dalju raspravu...e tada nesvesno upadaš u vatru, gde ta gnjida nastavlja po svome izvrćući ti reči, i svakom mogućom prilikom te praveći na budalu...ali ne na inteligentan (gde bi se ti osetio nemoćno i inferiorno i povukao se) nego na smešno glup način....a pritom te provocirajući sve više i više... vidiš...to su vrlo zajebani momenti koji ti stvaraju nagon za agresijom...i svakom daljom provokacijom ti sve manju kontrolu nad njime imaš...iz prostog razloga jer te gnjida sve većim intenzitetom provocira na jedan te isti način (blago rečeno "površan").....posle čega, ne samo da obavezno gubiš kontrolu nad nagonom, već ladno možeš infarktovati (koliko god bio zdrav pre toga)
e vidiš da si znao da će na kraju do nečeg ovakvog doći, ti noramlno ne bi ni ulazio u raspravu....a zašto si uopšte i ulazio ???? zato što znaš da si u pravu....zašto se nisi ranije povukao ???? jer nisi hteo da dozvoliš da "nepravda pobedi", pogotovo kada je nad tobom sprovodi neko koga možeš nadjačati i mentalno i fizički....zašto si dozvolio sebi da se na kraju obračunaš fizički kada si i mentalno nadmoćniji ??? zato što si tu gnjidu verbalno pobedio već u prvih 10 sekundi....pa je ta gnjida posle nastavila non stop da udara na tu tvoju animalnu stranu...kako bi je isterala na videlo i na kraju ona ispala pobednik....kakvi su to tipovi ljudi koji su spremni na to? To su tipovi koji su mahom, grubo rečeno, priglupi a istovremeno teški egoisti.....koji svoj ego pothranjuju putem mazohizma...iz prostog razloga jer su im mete daleko iznad njihovog nivoa....jer samo na takvima može da profitira
to su egoisti, koji:
1. su istovremeno neverovatni slabići...i u verbalnom i fizičkom duelu
2. se kriju iza zakona i zloupotrebljavaju isti kako bi "protivnika" (metu) udarili na najnemoralniji i najniži mogući način: na posao, na porodicu, na dom....i istovremeno isto toliko profitirali na toj "protivnikovoj" nesreći....
3. ljudi koji ne postižu te "pobede" uz pomoć svoje "inteligencije", već uz pomoć svog mazohizma istovremeno se koristeći, jelte, zakonom
4. su ranije to radili na maksimalno prikriven način...a danas im je zakon dozvolio da to mogu izvoditi slobodno i na "otvoreno"...dok ih mediji sa druge strane prikazuju kao žrtve...zašto to rade? jer njima nije bitno da li je žrtva, stvarno žrtva...već im je dovoljno što "liči" na žrtvu, kako bi je verno izložili publikumu...jer je očigledno publika toga željna
5. misliš da ne postoje, sve dok ne uđu u konflikt sa tobom
Ja živim u gradu koji ima stanovnika koliko jedan blok na Novom Beogradu. Pa mi se opet sto puta desilo da zbog buke iz kafića ne mogu da zaspim do 3-4 ujutru. Jedno te isto dijete skače po šahtu po pola sata dok mu majka pijucka kaficu u kafiću pa nikada ništa nisam rekao a kamo li se obračunavao sa njom ili vlasnikom kafića. Život u gradu pored određenih prednosti ima i mane u vidu cjelodnevne buke. Kome to smeta nek kupi kuću u nekom selu. Nikakve provokacije ne opravdavaju onakvo ponašanje.
Ne znam zašto ti i dalje ovu njihovu situaciju, kojoj sigurno prethodi ko zna kakva predistorija, opet pretumbavaš sa svojom.....kada time samo pokazuješ pristrasnost, tj koliko zanemaruješ ostale činjenice

Da žalosno je da ovakve stvari dospiju u žižu javnosti tek kada se dogode maloljetniku ili nekom poznatom. Samo nije ni čudo što se takve stvari dešavaju kad vidim koliko ljudi opravdava i podržava siledžiju.
Pod
1. zna se ko je i šta je siledžija, i nema potrebe da lepiš pogrešne etikete nekome koga i ne poznaješ
2. ne dao ti bog da se i ti sa takvom gnjidom sretneš, i da te takva gnjida provokacijama stavi u fokusu, pa ti onda nemoj odreagovati

Poslednja izmena:
Не правдам овакво понашање, али чињеница је да је много гадно данас бити жути или имати везе са њима. Омржени су међу људима и изливи беса због тога не чуде.

А, још ако изгубе власт. Ауууу... па тек онда има да буде освете на све стране. Црно се пише жутима ако не победе на изборима.

Биће таквих вести и снимака све више, како се захуктава кампања, са обрачунима малих људи где се помињу партије. Тек је почела кампања.
Читав снимак спортиста није ни погледао где му је дете, могло је под камион, нема везе, он снима разулареног комшију...

Back