Napad na olimpijca u Novom Sadu

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Srpski reprezentativni strelac Nemanja Mirosavljev fizički je napadnut u Novom Sadu, a zbog zadobijenih povreda u obračunu sa komšijom obustavio je treninge.

Njega je, dok je snimao ćerku kako vozi bicikl, ispred zgrade napao komšija, vređajući ga na ličnoj i političkoj osnovi, zatim ga je i udario pesnicom i nogom.

Mirosavljev je tokom celog petominutnog incidenta i više pretnji sačuvao prisebnost i nastavio da snima, pa je kompletan napad snimljen i postavljen na Jutjub.

On je izjavio da je zbog povreda prestao da trenira i da će se to sigurno negativno odraziti na njegove pripreme za Olimpijske igre u Londonu ovog leta.

Incident se dogodio juče ispred zgrade u kojoj Mirosavljev živi sa svojom porodicom. Pregledan je u Urgentnom centru u Novom Sadu, gde su mu konstatovane povrede u predelu stomaka i vrata, zbog čega nosi longetu.

"Nakon što me je dva puta udario odmah sam pozvao policiju, koja je ubrzo došla. Kada sam im pokazao povrede, uputili su me na pregled u
Urgentni centar, gde su konstatovali povrede i stavili mi medicinsku kragnu oko vrata", rekao je Mirosavljev.

On je dodao da još oseća jak bol u vratu, ramenu i ruci, sa kojom u poslednje vreme ima problem, zbog čega je morao da prestane da trenira.

"Snimao sam kćerku kako prvi put vozi bicikl bez pomoćnih točkova iza zgrade u kojoj živimo. Komšija je počeo da mi preti sa terase da se ne derem, a ja sam mu predložio da pozove Komunalnu policiju da to utvrdi. Ubrzo je sišao dole, a sve ostalo se vidi na snimku", rekao je Mirosavljev.

Prema njegovim rečima, najviše ga zabrinjava što su ceo incident videla njegova deca i što su se jako uplašila. Mirosavljev je dodao da je komšija D. N. od ranije poznat po terorisanju komšiluka.

"Mnogi ljudi javili su se danas da mi to potvrde i rekli su da će o tome, ako treba, svedočiti na sudu. Komšije su sada jako zabrinute,
jer se u tom dvorištu svakog dana igra mnogo dece", rekao je Mirosavljev.

Mirosavljev je kazao da će preko svog advokata Vladimira Beljanskog tužiti komšiju zbog incidenta i zadobijenih povreda.

42-godišnji Mirosavljev iza sebe ima bogatu karijeru u streljaštvu, tokom koje je četiri puta nastupao na Olimpijskim igrama, osvojio jednu bronzanu medalju na svetskom prvenstvu i pet medalja na Mediteranskim igrama.

Upozoravamo vas da video prilog sadrži uvredljiv govor.

:eek:

Ако дотичном брђанину смета живот у стану, нек се лепо спакује па назад на своје брдо и нека ужива у самоћи...inače je kadar DSS-a

Некако,пошто видим да си исту тему поставио као засебну,изгледаш мЛого ЖУТ !? Иначе видим да то датира /сукоб / поодавно,тј не од јуче, те се на 1.делу снимка види само вербални дуел,
па се овај НЕАНДРТАЛАЦ , МРЗИТЕЉ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ, додај по вољи ВРАЋА СА УЛАЗА /после неког добацивања / да би урадио то што је....тако...????

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=04&dd=04&nav_category=16&nav_id=597358

P.S. I nemoj da mi je neko spojio temu sa nekim "starosedeocem sa Politike" ...
Некад је постојао поподневни одмор, данас свако своје хирове искаљује на јавном месту без имало стида.
Не оправдавам насиље, човек који пристојно изгледа и пристојно је обучен није издржао првоцирање и одреаговао је насиљем.
У Републици Србији кривчно дело је и тајно снимање, нико нема право да вас снима ако то не желите или ако суд није донео такву одлуку.
Такође и ако се огрешите о закон нико не би смео да вас због тога удара.

Back