Naoruzani napadaci oteli dnevnik

Regina Mills

The Evil Queen
VIP
Poruka
50.199
Tema je postavljena i na Hronici na pdf Politika, ali neka je i ovde, jer ovo je Vaspitanje&obrazovanje, zar ne?

Po meni ovo je cista glupost. Ili je neko hteo da napravi bas masnu salu, ili je ovo upozorenje doticnoj profesorki pre nego sto joj dodju na kucna vrata ali zbog necega sto najverovatnije nema veze sa skolom i ocenama ili je neko zaista toliko glup da otme dnevnik zbog njegovih losih ocena. Mozda je i inicijacija u lokalnu bandu, ne bi me cudilo.

Link

http://rs.n1info.com/a65900/Vesti/Naoruzani-napadaci-upali-u-skolu-u-Kotezu.html

Nista zacudjujuce. Ni moja osnovna i srednja skola nisu bile bolje.
Pojedinci su vredjali profesore (secam se kad je jedan decko ustao i rekao profesoru celavi majmune), svadjali se sa njima, maltretirali druge djake... Ovo je samo logican nastavak onoga sto se vec desava godinama. Ovo je uradio neki od klinaca koji ima jako lose ocene ili ima problema sa vladanjem ili izostancima.

Ni profesori mi nisu ostali u lepom secanju, jedino koga postujem jesu profesori na fakultetu, na njih nemam zamerke.

Nije mi samo jasno sta ce im i pistolj i noz kada u ucionicu moze da udje bukvalno svako - od gnevnog roditelja do kako vidimo, naoruzanih napadaca.

Citam komentare po netu, ko god da je hteo da ispravlja svoje ocene ili izostanke, zeznuo se jer skola ima elektronski dnevnik.

Znas sta, kad sam bila 7.razred jedan od ucenika je ukrao dnevnik iz kancelarije i zapalio ga. Tako da je vrlo moguce da su ocene u pitanju. Nemaju oni pojma da nastavnici imaju evidenciju, misle ako nisi doneo svesku na cas, nisi nista u nju napisao.

Back