- Poruka
- 650
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam dobila od mog decka super naocare letos. Dior, kako su super!
Jel piše ovako nešto...:Ja sam dobila od mog decka super naocare letos. Dior, kako su super!
meni deluju tupavo i mushki i zenski sa cvikama..one za sunce ne rachunam![]()
meni deluju tupavo i mushki i zenski sa cvikama..one za sunce ne rachunam![]()
da..zato postoje sociva![]()
a zene sa tri sise su mutanti ne?
Vidim zapenili ste s otvaranjem tema, pa da ja ne budem donji...
Gledam monitor, čitam forum LJiS... Kad odjednom krajičkom oka primetih ogromnu crnu bubetinu kako trči po mom lepom belom zidu...malo levo od monitora... Kad pogledam - ništa... Ni traga od bube... Shvatio sam da je to posledica radnih sati provedenih uz ovaj kompjuter... Shvatio sam da ću - ako ovako nastavim - osim šuljeva - da zaradim i naočare...
Naočare...
Eto inspiracije za novu temu...
Naočare na ženskom licu...koliko vam je to seksi...?
Ako je bila, neka obrišu moderatori...![]()
cure koje nose naocare, najbolje puse
Verovatno zato što im stidne dlake ne brčkaju u oči...![]()
Što paničiš? Nećeš više izgledati kao fizikalac nego kao intelektualac (ukoliko imaš sve zube)
Naocare kod zena?Hm....???Vidim zapenili ste s otvaranjem tema, pa da ja ne budem donji...
Gledam monitor, čitam forum LJiS... Kad odjednom krajičkom oka primetih ogromnu crnu bubetinu kako trči po mom lepom belom zidu...malo levo od monitora... Kad pogledam - ništa... Ni traga od bube... Shvatio sam da je to posledica radnih sati provedenih uz ovaj kompjuter... Shvatio sam da ću - ako ovako nastavim - osim šuljeva - da zaradim i naočare...
Naočare...
Vidim zapenili ste s otvaranjem tema, pa da ja ne budem donji...
Naočare...