Naočare

Ja sam dobila od mog decka super naocare letos. Dior, kako su super!
Jel piše ovako nešto...:
image008.jpg

Vidim zapenili ste s otvaranjem tema, pa da ja ne budem donji...:lol:
Gledam monitor, čitam forum LJiS... Kad odjednom krajičkom oka primetih ogromnu crnu bubetinu kako trči po mom lepom belom zidu...malo levo od monitora... Kad pogledam - ništa... Ni traga od bube... Shvatio sam da je to posledica radnih sati provedenih uz ovaj kompjuter... Shvatio sam da ću - ako ovako nastavim - osim šuljeva - da zaradim i naočare...

Naočare...

Eto inspiracije za novu temu...

Naočare na ženskom licu...koliko vam je to seksi...?

Ako je bila, neka obrišu moderatori...:ok:

de me nadje...mene ovih dana vata panika zbog buljenje u monitor...bole me oci....a mora se poebem sa nekim za pare da kupim onaj nov sto satro ne zraci..ebem ti net i ko ga izmisli...

a za ovo drugo...jao de me nadje i za to..ima muskaraca kojima to taaaako dobro, sexsi stoji....uf...da bi ih zaskocila....:rumenko:...al stvarno...mljac

evo skoro jedan drug...tj vise poznanik, al bih ga rado posedovala:rumenko:...blejimo mi sa drustvom u kaficu i ja odem do cw-a i vratim se sednem i pogledam u njegovom pravcu kad bum nesto me spici...on stavio naocare...a ja blenem li blenem...pa uhvatim sebe tako i jedna strana mozga mi kaze...milice debilu blenes u decka ko tele u sarena vrata...i sta cu jadn nekako skrenem pogled...al sam zato celo vece gledala u njega ...iz prikrajka...:rumenko:...inace retko ih nosi al ja onako lukavo nadjem za shodno da mu kazem da ih stavi jer ne valja da ih ne nosi;)...uf....:rumenko:

Što paničiš? Nećeš više izgledati kao fizikalac nego kao intelektualac (ukoliko imaš sve zube :hahaha::rotf:)

Padoše mi na pamet ružni zubi, ajoj! Oni krljatci....:hahaha:

Btw, ima ona fora: joooj, kad bi zanao kakav je kad se smeje, nikad se nasmejao ne bi!

Poslednja izmena:
Gledam monitor, čitam forum LJiS... Kad odjednom krajičkom oka primetih ogromnu crnu bubetinu kako trči po mom lepom belom zidu...malo levo od monitora... Kad pogledam - ništa... Ni traga od bube... Shvatio sam da je to posledica radnih sati provedenih uz ovaj kompjuter... Shvatio sam da ću - ako ovako nastavim - osim šuljeva - da zaradim i naočare...

Naočare...

Naocare kod zena?Hm....???:think:
Zavisi od licnosti
Neka zena bez naocara ne bi bila ni priblizno dobra odnosno upotpunjena u svom izgledu, dok bi , s druge strane kekima stajale ruzno.
Znam neke cvikeraske , ali one naucnice, i mislim da su OK.
Kad je muskarac cvidza rek'o bih da je u krevetu truba, ali kod zena milslim da nije tako i n ije.Zena ako je inteligentna nije kao muskarci naucnici vec su to zene, pune samopouzdanja, preduzimljive su, odlucne , znaju sta hoce, ali je takvih cini mi se , kao i muskaraca malo.
Ali zato sam nailazio na gore pomenutu i zaista nije lako s njima , mislim opet zavisi od licnosti ali mora se ipak malo razmisliti pa reci nesto kada si sa njima jer su "opasne"

Naočare...

mnogo seksi.

Носила наочаре, док операцијом нисам скинуладиоптрију.
Обожавала сам их! И сад не идем никуд без сунчаних.

Немам предрасуде према људима са наочарима, већини веома лепо стоје.

Back