Naocare za plivanje sa dioptrijom

Zao mi je, ne znam odgovor na tvoje pitanje, nego sam dosao da postavim slicno...
Da li postoje naocare koje apsolutno ne propustaju vodu, i postoje li neke koje se ne magle, ili se bar manje magle... Koje su, gde i koliko kostaju? ...
Inace, ako ne nadjes naocare sa dioptrijom, a mislim da ces tesko... mozda je najbolje resenje da nosis sociva za vid i obicne naocare za plivanje...

Ja sam cuo za naocare sa dioptrijom ali mislim da to nema kod nas da se kupi.

Mislim da ne postoje naocare koje apsolutno ne propustaju vodu ali mozes da probas vise modela i da vidis koji najvise odgovara tvojim ocima, ili da vise pritegnes pa da voda manje ulazi. Sto se tice magljenja, skoro na svim naocarima pise da su anti-fog ali to u praksi i nije tako. Prvi pet do sedam dana ne magle ali posle pocnu. Ali ako mislis da ti sto duze izdrze da ne magle NE SMES da ih dodirujes sa unutrasnje strane, a postoji i neki sprej koji se koristi protiv magljenja ali licno ga nikada nisam probao.

iwan88:
Ja sam cuo za naocare sa dioptrijom ali mislim da to nema kod nas da se kupi.

Mislim da ne postoje naocare koje apsolutno ne propustaju vodu ali mozes da probas vise modela i da vidis koji najvise odgovara tvojim ocima, ili da vise pritegnes pa da voda manje ulazi. Sto se tice magljenja, skoro na svim naocarima pise da su anti-fog ali to u praksi i nije tako. Prvi pet do sedam dana ne magle ali posle pocnu. Ali ako mislis da ti sto duze izdrze da ne magle NE SMES da ih dodirujes sa unutrasnje strane, a postoji i neki sprej koji se koristi protiv magljenja ali licno ga nikada nisam probao.
hvala za dobar odgovor!

Back