gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
pa i moje 3 su polarizovane osim WayFarerJa nosim polarizovane od 25e, te tvoje im nisu ni za pripariti!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa i moje 3 su polarizovane osim WayFarerJa nosim polarizovane od 25e, te tvoje im nisu ni za pripariti!![]()
pa te su se nosile šesdesetih,kao Žaklina KenediNe.Deluju mi više, nekako "dečji fazon".
imas za 17 dolara,mnoge zene ih ponovo noseNe.Deluju mi više, nekako "dečji fazon".
odvratno.Neki od modela naocara koje italijanke posebno influeserke nose ovog leta
Pogledajte prilog 1160465
Pogledajte prilog 1160466
Pogledajte prilog 1160467
Pogledajte prilog 1160468
Pogledajte prilog 1160469
Da li vam se svidja neki model![]()
njojodvratno.
a tek da vidis sta je tetovaza kad skine gace............da se isprepadas.njoj![]()
i plavuši lepo stoje![]()
jbbale ih tetovaže.žena treba bude dama,a ne išarana kao rob ili robijaš iz meksika
Ja jesam generacijski iz prošlog veka,...mda, nisam baš fan svakog retro stila.pa te su se nosile šesdesetih,kao Žaklina Kenedi
Sve zavisi, kome šta stoji.pa te su se nosile šesdesetih,kao Žaklina Kenedi
Nemoj, sta fali svakoj.Cetvrta ima lepu kosu.
naocare za sunce a i za citanje idu prema obliku lica i sta ko voli
moze po dupetu i iznad dupetaa tek da vidis sta je tetovaza kad skine gace............da se isprepadas.
sve u redu batoJa jesam generacijski iz prošlog veka,...mda, nisam baš fan svakog retro stila.
Ja sam "seka"!sve u redu bato
k'o da je vanzemaljac
Premršava je za tvoj ukus!k'o da je vanzemaljac
ma ni prednjica nije postedjena.moze po dupetu i iznad dupeta
retro je u modi ponovoТе мачкасте су што се мене тиче биле модерне пре 3-4 године. Како опет?
aaaa sin nosi tange
nina brate