Boljarin
Buduća legenda
- Poruka
- 28.390
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svakodnevno obozavanje.
Ovo je jedina formula za veliki procenat muške populacije i tu si Boljarine u pravu moram priznati.
a sta bi bilo da nema suprugin broj..?![]()
Tema nije prevara...tema je dadilja![]()
Citam nesto svetske vesti, pa vidim da je za najnoviji razvod izmedju Gwen Stefani pevacice, kriva afera njenog muza sa dadiljom njihove dece, mladom i jedrom.
Ovo je toliko cest slucaj da muzevi zapocinju aferu sa svojim osobljem, sekretaricama, dadiljama, kucnim pomocnicama, mozda bliskim prijateljicama, uglavnom, zenama koje su im preblizu.
Pitanje za sve vas zene:
1. Da li cuvate svoje muzeve i ne dozvoljavate drugim zenama da pridju preblizu? Odnosno, da mozete da birate, nikada ne bi dovele mladu i atraktivnu zenu u kucu.
2. Ali, ako tako razmisljate, zar to nije vec neka vrsta poraza? Jer, ako je covek na mestu i ako odnos valja to se nikada nece desiti?
3. Medjutim, stvari nisu tu tako proste, pa je pitanje da li treba uopste dovoditi druge osobe u prevelika iskusenja?
4. Pa na kraju jednostavno pitanje. Da se na intervju za posao javi mlada i lepa i starija i ruznija, koju bi izabrale i zasto?![]()
Cico, bre, ja tvrdim da su sigurnije i bolje mlade siterke, a ti mi udaras kontru pricom o muvanju tudjih muzeva.
Naravno, ja znam da si to sanjala negde izmedju 30. i 35. ali to ne znaju ove zene na temi.
Ja sam jos u 20-im, radial sam kao tinejdjerka kao bejbi siterka. Otkud sam ja onda znala da muvam muskarce?!
Ono jes, tinedz years is to 40.U 20 tim se ne muvaju muskarci, sami naidju.
Ti se samo natrcis u minjaku.
![]()
Nisam samo noslila minice, nego i sorceve, helanke, uske farmerke.
Naravno da ne bih izabrala zgodnu i lepu nanny.
Nijedan posao nije lak, za mladje je to igra, za starije opterecenje.
Naravno, bastovan je za one koji znaju da rade, a bebi siterka samo treba da voli decu i bude odgovorna.
Ja obozavam decu i deca obozavaju mene.
Pa jel bi muskarac agazovao zgodnog bastovana, izvajanog tela, mladog latino ljubavnika ili deda Hakisija iz Japana, koji mnogo voli biljke i peva im?
Pusti ti to, svi smo mi ista pascad kad ti je nesto nadohvat ruke. Ljudska priroda.
a ja sam mislio da je @Višnja smerna... kad vidi ovo, dovatila bi nešto u blizini![]()
I bila inejdzerka u 20?
- - - - - - - - - -
A sada si tinejdzerka u 35?![]()