Nanny

sokvisnja

Iskusan
Poruka
5.908
Citam nesto svetske vesti, pa vidim da je za najnoviji razvod izmedju Gwen Stefani pevacice, kriva afera njenog muza sa dadiljom njihove dece, mladom i jedrom.

Ovo je toliko cest slucaj da muzevi zapocinju aferu sa svojim osobljem, sekretaricama, dadiljama, kucnim pomocnicama, mozda bliskim prijateljicama, uglavnom, zenama koje su im preblizu.

Pitanje za sve vas zene:

1. Da li cuvate svoje muzeve i ne dozvoljavate drugim zenama da pridju preblizu? Odnosno, da mozete da birate, nikada ne bi dovele mladu i atraktivnu zenu u kucu.

2. Ali, ako tako razmisljate, zar to nije vec neka vrsta poraza? Jer, ako je covek na mestu i ako odnos valja to se nikada nece desiti?

3. Medjutim, stvari nisu tu tako proste, pa je pitanje da li treba uopste dovoditi druge osobe u prevelika iskusenja?

4. Pa na kraju jednostavno pitanje. Da se na intervju za posao javi mlada i lepa i starija i ruznija, koju bi izabrale i zasto? :D

Poslednja izmena:
1. Ne cuvam, nisam bebisiterka
2. Jeste
3. Iskusenja su svuda oko nas, na nama tj. u ovom slucaju muskarcima je da im se odupru
4. Onu koja ima vise znanja koje odgovara radnom mestu za koje konkurise

2. Jeste
3. Iskusenja su svuda oko nas, na nama tj. u ovom slucaju muskarcima je da im se odupru

malo sam sad zbunjen nije postojalo pitanje pod br4 :mrgreen:

ili neka visnjica edituje uvodni post :D

btw zabice ispravno razmisljas,
jer to je bilo trik pitanje,
isto ko i ono kada idu tri zene i lizu sladoled
a pitanje koja je udata :lol:

Citam nesto svetske vesti, pa vidim da je za najnoviji razvod izmedju Gwen Stefani pevacice, kriva afera njenog muza sa dadiljom njihove dece, mladom i jedrom.

Ovo je toliko cest slucaj da muzevi zapocinju aferu sa svojim osobljem, sekretaricama, dadiljama, kucnim pomocnicama, mozda bliskim prijateljicama, uglavnom, zenama koje su im preblizu.

Pitanje za sve vas zene:

1. Da li cuvate svoje muzeve i ne dozvoljavate drugim zenama da pridju preblizu? Odnosno, da mozete da birate, nikada ne bi dovele mladu i atraktivnu zenu u kucu.

2. Ali, ako tako razmisljate, zar to nije vec neka vrsta poraza? Jer, ako je covek na mestu i ako odnos valja to se nikada nece desiti?

3. Medjutim, stvari nisu tu tako proste, pa je pitanje da li treba uopste dovoditi druge osobe u prevelika iskusenja?

4. Pa na kraju jednostavno pitanje. Da se na intervju za posao javi mlada i lepa i starija i ruznija, koju bi izabrale i zasto? :D

Uh bre, kakva teška pitanja sokiću:lol:
ali obzirom da znam svog muža ko zlu paru, ako bih baš morala da poverim čuvanje svog deteta nekom drugom ja bih se pre odlučila za mladu nanny! pusti ti ove matore premazane sa sto farbi!
a iskušenja ima svugde... od toga mora da se brani sam. Ako mu je život mio :lol:

- - - - - - - - - -

2. Jeste

ovo je diplomatija na delu:lol:

Pa jel bi muskarac agazovao zgodnog bastovana, izvajanog tela, mladog latino ljubavnika ili deda Hakisija iz Japana, koji mnogo voli biljke i peva im? :)
Pusti ti to, svi smo mi ista pascad kad ti je nesto nadohvat ruke. Ljudska priroda.
Sto je bitno angazovanje uopsteno ko ima potrebu sa strane da se ogrebe,muskarci imaju po par komada a zenu to malo lozi znas,sposoban je pravi alfa muzjak lako ce mu oprostiti za mir u kuci,a da li bi on presao preko toga da mu se smeju i nabijaju rogove sto mu komsa svraca na kafu kad nije gajbi,i na kraju kad se muskarac zapusti opet zeni mazohisticki nije bitno,jes navodno nije povrsna da je s nekim zbog izgleda a mi jesmo,ajde lepo postavite vasim muskarcima pitanje sto vam je prisao i zasto je s vama,pa kad kaze bila si lepa sredjena,nisi zvocala,pratila si me,onda je jasno da se usput desila promena i sta je na drugoj i petoj nasao

Nikad mi nisu bile jasne zene koje ostave muza sa dvadesetogodisnjom dadiljom, napaljenom hormonima, pa on siroma i da joj ne trazi dobice.

A stalno takve "vesti", pocevsi od svarcenegera, preko afleka do ovog sad kako li se zove vec.

Uh bre, kakva teška pitanja sokiću:lol:
ali obzirom da znam svog muža ko zlu paru, ako bih baš morala da poverim čuvanje svog deteta nekom drugom ja bih se pre odlučila za mladu nanny! pusti ti ove matore premazane sa sto farbi!
a iskušenja ima svugde... od toga mora da se brani sam. Ako mu je život mio :lol:

- - - - - - - - - -

ovo je diplomatija na delu:lol:

:cool::prstic:

...muska i zenska priroda se razlikuju...previse sam ih pod iskusenjem videla, mozda je bolje da nisam...a njih dvoje su jako dugo skupa, to je u njihovom svetu prosto moralo da se desi...

Da dovedem muzu jednu 20-godisnju zenskicu da mu se trti u sorcicu/helankama po kuci po ceo dan, a on je ne kresne, pitala bih se sta nije u redu s njim :lol:
Karikiram malo...ali poenta je ako zeki mases sargarepom nemoj da se cudis ako je smaze
Jedno je da gleda zene po ulici, koleginice ne mozes da mu biras u vecini slucajeva, ali ovo gde mozes ukljuci mozak misli malo
To je ista prica sa zenama i majstorima mladicima u kuci....
Zaebana rabota, ne treba se igrati sa hormonima

Da dovedem muzu jednu 20-godisnju zenskicu da mu se trti u sorcicu/helankama po kuci po ceo dan, a on je ne kresne, pitala bih se sta nije u redu s njim :lol:
Karikiram malo...ali poenta je ako zeki mases sargarepom nemoj da se cudis ako je smaze
Jedno je da gleda zene po ulici, koleginice ne mozes da mu biras u vecini slucajeva, ali ovo gde mozes ukljuci mozak misli malo
To je ista prica sa zenama i majstorima mladicima u kuci....
Zaebana rabota, ne treba se igrati sa hormonima

A ta od 20 jedva ceka nekog 40+ seniora ubilo se.
Samo ako je puniša ili je ona u baš radoznaloj fazi

kakva trik pitanja, a nema pametnog odgovora tj odgovora koji će u celini da pokažu koliko smo samosvesne i to :)
pre neki dan smo baš ćaskale o toj temi u frizerskom salonu, bukvalno je ista priča bila, samo iz našeg komšiluka, ne iz tabloida. i nije bila mlada siterka, nego oko 40 godina.
priča .je takav kliše da više postaje degutantno pričati o navtalasammužasasiterkomsekretaricomkoleginicom...duboko verujem u karakter oosbe bilo kog pola i procenu da, ako već vidiš da ima nekih iskrica i privlačenja , pokupiš prnje i bežiš iz stana dok se žena/muž ne vrate. ili prdneš naglas pred siterkom ili obučeš najdronjaviju trenekru pred majstorom, tako nešto. blizina i hormoni jesu opasni i izazovni, ali ako ne može da se drži kita u donjem vešu, bez da se zavuče prikladnom objektu, samo zato što se isti tu zatekao i ima dobro dupe, e ebi ga.
poznajući sebe, izabrala bih mladu i lepu iz čistog inata, iako bih radije da mi decu čuva starija, iskusna žena, a posao radi osoba sa kvalifikacijama, a ne spoljnim atributima.

Poslednja izmena:
Krive su zene jer u njihovim skucenim mozgovima mission accomplished cim dobiju prsten pa im shirenje nogu sve manje ima svrhu posebno kad dobiju decu.
I normalno da jadan muz mora nakon nekog vremena da nadje utehu da umochi sa strane kad mu zena samo sikce i histerise po kuci.

Ako je neophodna bebisiterka onda vam predlazem da uzmete mladu i pristojnu devojku,
a ubedjen sam da znate koja ce pre da dovede vaseg muza u iskusenje, a nece raditi ono sto ste joj poverili.

Не верујем ни у чију челичну вољу, тако да ко што алкохоличар не треба да гледа пиће ни на реклами, ко што особа на дијети не треба ни да мирише торте и пите, тако ни муж не треба ни да гледа ни да мирише младе и згодне жене. :mrgreen:

Те преваре се дешавају из два разлога, или што им се може или из очаја. Некако замишљам ту клишеизирану ситуацију - досадан брак, жена а ла Чичак и једина радост му у животу пар младих сиса (нииздојених) кад дође на посао. Па како да не мочне? :(

Не верујем ни у чију челичну вољу, тако да ко што алкохоличар не треба да гледа пиће ни на реклами, ко што особа на дијети не треба ни да мирише торте и пите, тако ни муж не треба ни да гледа ни да мирише младе и згодне жене. :mrgreen:

Те преваре се дешавају из два разлога, или што им се може или из очаја. Некако замишљам ту клишеизирану ситуацију - досадан брак, жена а ла Чичак и једина радост му у животу пар младих сиса (нииздојених) кад дође на посао. Па како да не мочне? :(
zato sto nemaju sta da izgube,davno se zena izgubila:cry:

Back