Namestaj Jela iz Jagodine

taj namestaj je zastupljen koliko i forma ideale
samo malo skuplje..
e sada da li je i kvalitetnije, ne bih ti znala reci
ja sam kod njih kupila kompletnu deciju sobu
nesto ovako (misiiim..tako je, samo je kod mene lepse :))) )

ja sam sa tim komadima i prezadovoljna (bila)
elem, tada kada sam ga kupila, gledala sam u merkatoru nesto slicno
cena kreveta je bila skoro 100 000din..
sto se tice forma ideale..
to je namestaj prilagodjen standardu nase drzave
jeftino i pristupacno i verovatno ne bas kvalitetno
ali onda dolazim do pitanja..
sta je to i po cijim merilima kvalitet?
papreno sam placala i italijanski namestaj, pa se opet raspao..
savet, ne dajte deci da se igraju u plakarima
i trajace dugo..ili bar do sledeceg pomeranja :))))

Poslednja izmena:
ja sam kupila policu (koja se iskreno raspala, al` to je mozzda do mene, mozzda joj nosivost nije tolika, al` ja nemam gde knjige dastavim, a i kupila sam je da bih imala gde knjige da stavim...) i kupila sam neku komodicu i ona mi sluzzi.
deluje mi kvalitetnije od forme ideale.
a cene su iste.

ja sam kupila policu (koja se iskreno raspala, al` to je mozzda do mene, mozzda joj nosivost nije tolika, al` ja nemam gde knjige dastavim, a i kupila sam je da bih imala gde knjige da stavim...) i kupila sam neku komodicu i ona mi sluzzi.
deluje mi kvalitetnije od forme ideale.
a cene su iste.

E to . Izmedju ostalog bih uzeo ovo.

11-rv2-s-bordo.jpg

E sad ja bas planiram da opteretim to. Posto dubinu ima za dva reda knjiga koje bih hteo tu da nakrcam. Kontam da su drvene police izdrzljive. ALi me brinu staklene pregrade.

Jel neko koristi ovo cudo?

Ne mogu da sudim o toj firmi, jer nisam obracala paznju na konstrukciju, ali mogu da prokomentarishem Forma ideale. To je najnekvalitetniji nameshtaj koji moze da se napravi od iverice, tako da shta god da uradish ne mozesh da pogreshish.
Obrati paznju na debljinu plocha. Forma ideale je poznata po tankim plochama iverice (16 mm) koje ce pocheti da se "ulezu" pod dejstvom tezine nakon nekog vremena.

e, meni treba za kanc jedan ormarić..da je stabilan i da nije baš krš, da traje izvesno vreme, pa kad hvalite
gledo sam prodajnu mrežu u bg, i jela se prodaje u radnjama forma ideale?? nisam video da imaju svoje prodavnice..
molem brzi odgovor ( :

Mi imamo njihovu ugaonu policu za knjige , i u njoj jedno dve tone knjiga , enciklopedija, beltristike i fotokopija. Nista joj en fali ko nova je. Imam i njihov orman , decije stvari su u njemu , izbila sam sper plocu pozadi al kriva sam :rumenko: jer sam trpala , trpala, trpala......i guralaaaaa.

Sad sam uzela nathazne za pored bracnog kreveta , eno ih jos u kutijama , cekaju uselenje.
Nemam vecih zamerki.
Koliko para toliko muzike.

Ipak....kad kupute , ako kupite , i dodju da vam montiriaju , pre nego majstori odu detaljno treba pregledati namestaj jer se meni desilo da su mi poslali ostecena vrata .Minimalno al oštećena .
Nikada nisam uspela da zamenim.

e, meni treba za kanc jedan ormarić..da je stabilan i da nije baš krš, da traje izvesno vreme, pa kad hvalite
gledo sam prodajnu mrežu u bg, i jela se prodaje u radnjama forma ideale?? nisam video da imaju svoje prodavnice..
molem brzi odgovor ( :

Nemaju svoj prodajni salon, ima ih u Formi i nuzu manjih privatnih radnji.
Bolje uzmi Ktitor , kvalietetnije su i izdrzljivije za kancelariju.
Provereno .

molem brzi odgovor ( :

Мени се чини да сам видела у Устаничкој. На Душановцу има занатски центар преко пута бивше робне куће, па ту негде...

Nemaju svoj prodajni salon, ima ih u Formi i nuzu manjih privatnih radnji.
Bolje uzmi Ktitor , kvalietetnije su i izdrzljivije za kancelariju.
Provereno .

Slazem se! Namestaj je nesto sto treba da sluzi 10-15 godina, na nemu ne vredi stediti. Odaberi dobru firmu, pa nek bude i skuplje. Forma ideale je bljak! Mom decku namestaj za kancelariju pravio DTR. Bio je prezadovoljan!!!!

Pristupacno i za svaciji dzep, e sad sto se kvaliteta tice...ne znam koliko moze biti kvalitetan namestaj od iverice. Ja sam uzela deciju sobu iz Kiki programa i za sad nemam zamerki. Jos se nista nije podrndalo i razvalilo. A sto se Forme tice... kod njih nista novo vec 100 godina, ima prakticnih i funkcionalnih komada ali je sve nekako... jednolicno.

Back