Nameravamo da odemo na 15 dana u SINGAPUR. Ima li neko iskustva iz Singapura?

Dragan Jovanovic

Zainteresovan član
Poruka
247
Supruga i ja nameravamo da odemo na 15 dana na odmor u Singapur.

Ako je neko bio, bilo bi nam značajno da čujemo neka iskustva.

- sa kojom avio kompanijom ste leteli, koje su cene karata,
kako je najbolje kupiti ili rezervisati karte kako bi se postigla
najpovoljnija cena

- cene smeštaja u hotelu niže klase, na primer sa 3 zvezdice
(ne bi smo išli u hostel ili tako nešto). Ako ste imali neku
varijantu all inclusive je isto interesantno

- u koje doba godine je najbolje otići

Ne znam šta još da pitam...

- ako smatrate da je nešto bitno ili zanimljivo, ili neku anegdotu,
napišite, pa da shvatimo gde ćemo da idemo. :)

S poštovanjem,
Dragan

Povratna karta je oko tisuću eura. Osobno ne shvaćam zašto ići tamo kao turist, ali ako već želite ići možda je bolje da izbjegnete sezonu monsuna jer zna biti kratkotrajnih pljuskova i velika vlažnost. Van sezone monsuna je svejedno kad idete jer ionako nema godišnjih doba tako da je uvijek vruće u 3pm. Imaju odlično organiziran javni prijevoz preko podzemne željeznice ili gradskih autobusa + taksi prijevoz. Isplati se pogledati zološki vrt, otok Sentosu, centar grada i to je manje više to. Zbilja ništa posebno osim ako te ne oduševljavaju visoke staklene zgrade. Hrana u restoranima je jako ukusna i raznovrsna, ima od kineske, japanske, indijske, malezijske, do zapadne i čevapa kod Crnogorca :lol: Preporučam japansku hranu. Cijene u restoranima su više nego kod nas, a cijena hrane i drugih proizvoda u supermarketima je tu negdje. Roba je nešto jeftinija kod njih tako da s eisplati ubost neki popust, dok su cijene tehnike otprilike iste.

Nemojte se igrati sa drogama dolje jer vješaju za minimalne količine, nemojte pljuvati niti bacati žvakače i smeće na pod. Inače su jako prijateljski nastrojeni, ljubazni, uslužni i generalno se može reći da su zbilja jako sigurna i uredna država.

Ako već idete nije loše jedan dan sjest na vlak i otić preko malo u Maleziju, do Kuala Lumura imate par sati vožnje 2-4 ne sjećam se više točno.

15 dana je previse za Singapur .
Turkish Airlines ima letove za Singapur ,Bangkok , Hong Kong ...
Ja bi iskombinovao vise destinacija unutar tih 15 dana.
Sto se tice jeftinijeg hotela , treba znati da je Singapur opasno razvijena zemlja i da neshto slabiji hotel , je opet skup .
Po meni ovo bi bila dobra kombinacija .
Bangkok 2 dana
Pattaya 7 dana
Singapur 3 dana
Hong Kong 3 dana

Odletish do Bangkoka , a povratak odradish iz Hong Konga .
Bio ,video , znam .
Sigurnost ti je 100% u svim tamo zemljama pa makar koristio i lokalne autobuse i vozove za premeshtaj .

Back