Namazala devojčicu psećim izmetom po glavi! Nepoznata Novosađanka je zaustavila dok je šetala psa, mreže gore od besa: "Samo da je vidim, nahraniću je

1718469372150.png

Kučkari su jako bezobrazni, bar ogromna većina.
Izmedju svog kera i vašeg staniśta oni prednost daju keru.
Sve što možete da uradite po danu nećete moći u kasne noćne sate.
Jbg - leto je.
To znači da će poslednji kučkar da zverla u tudje prozore do pola tri noću a prva baba ustaje u pola pet ujutru...

Protiv neprijateljs se da lako boriti ako mu znaš slabe tačke.

Ker ima odličan šta?
Sluh i njuh.
Mi nemamo problem sa kerovima već sa kučkarima.
Ajd što zagadjuju vaše stanište (nisu ludi ispred svoje zgrade ili dvoriśta) nego vas još nazivaju budalom zato što ste rekli da vam smeta a oni nevaspitani.

"Skupljam za mojim kerom" je nažalost fraza.
Danju će i pokupiti ali ne i noću a suśtina je da navadi kera na to mesto.
Mirus ko.miris - inspiracija za sledećeg.

Za petarde vas mogu tužiti i kučkari i još po neko ali ne i za brodsku trubicu. Ker se natrti pored vašeg prozora a vi TUUUUUUUU....
Ipak su to decibeli a nisu petarde i nalik je auto alarmu pa nek ga dućkaju.

Što se mirisnih nota tiče nekim kučićima smeta mirus limunade a nekima sirćeta, naravno sve to kiša spere a nije ni otrovno. Ono što je dobro - neutrališe izvorne mirise i odbija i ker nema baš želju na užas vlasnika/ce koji došli u inat.

Za teže idiote ima rešenja: amonijak ili benzin.
Mirisi koje ni jedan ker ne voli.

Pitajte Stojka
TUUUUUUUUUUUU....

1718469565104.png

:vatromet:

Poslednja izmena:
А то извини. Сељак нема навику да пса изводи 3 пута дневно у шетњу, да га купа у кади, мацка шампонима и сл. Ни близу. То не раде сељаци, али раде „роџени (Бео)граџани”, они што би да буду оно што нису.
Иде ми на к. то пљуцкање по сељацима... као по Новом Београду све сељаци, бацају смеће кроз прозор... Који би сељак бацио било шта кроз прозор? Па то ће му пасти у двориште под прозором. А не, то бацање кроз прозор је навика неваспитаних који су рођени у стану гдје је све оно наоколо „ничије”.
Ma nisam uopšte pljuckao po seljacima. Ali realno, kad izvedu krave, konje, volove, ovce na livadu, sigurno neće da čiste za njima. A posle se na toj istoj livadi igra fudbal ili se deca jure.

To je tamo normalno. Ali u gradu tako ne može.

Ma nisam uopšte pljuckao po seljacima. Ali realno, kad izvedu krave, konje, volove, ovce na livadu, sigurno neće da čiste za njima. A posle se na toj istoj livadi igra fudbal ili se deca jure.

Mene ne brine izmet. On postoji oduvek i priroda ima odgovor na njega. Tj. on ima ulogu u prirodu. Mene brine proizvodnja hemije i plastike. To treba čistiti.

Seljaci žive na selu i hrane se od prirode. Pošteni i pametni ljudi. Seljačine žive u gradu....
Nemoj tako, ima mnogo seljačina i ovde na selu, nisu ograničeni samo na gradove. Ni seljaci nisu svi pošteni i pametni, daleko od toga.

Da samo vidite i čujete neke od ovih novih generacija kako se ponašaju, iz godine u godinu sve mlađi i bezobrazniji. Ponekad nedeljno po dva puta skupljam smeće s travnjaka ispred kuće, napunim skoro ceo džak za otpad svaki put, uglavnom slatkiši koje deca jedu na putu od škole do kuće, po koja flaša od piva ili vinjaka. Ne mogu da se setim koliko puta sam izlazio na ulicu da prekidam tuče i to kakve, po 5-6 i više balavaca nevaspitanih često i ispod 10 godina starosti navali na jednog, obore ga, šutiraju, pljuju, najgore moguće psovke laju. Mogu samo da zamislim dokle bi to išlo da ih neko ne prekine. Stanu ispod prozora i vrište (ne viču, nego urlaju bukvalno) kao da im neko na živo dere kožu, i dečaci i devojčice, pomislim da se kolju ili ih psi lutalice napadaju, par puta izađem i fino zamolim da se malo dalje pomere da nisu baš ispod prozora, tu su sobe u kojima spavaju ljudi i deca, ma kakvi, ne jebu živu silu, sutradan su opet tu, posle toga sam počeo jednostavno da izlazim i samo kratko kažem razlaz. Svima im znam roditelje, većina nije puno bolja od njih i uopšte ne čudi što su im deca debili od malih nogu.

Ovde kod mene skupljaju uglavnom ovi što imaju velike pse ali ovi sa maltezerima i pudlicama nikako. Samo dignu nos, okrenu glavu dok pudlica istresa debelo crevo po trotoaru.

Uopšte ta neka lažna elita u centru beograda, svi imaju maltezere i pudlice, pas misli da je bandera drvo pošto ih ne vode u park.

Slažem se, nije u redu, sankcija nije razmjerna intenzitetu počinjenog prekršaja :mrgreen: , ali ako imaš džukeletinu koja se istovari na ulici, onda izvoli i pokupili.
Mogla je zgrabiti malu i utrljati joj obje cipele u džukeleće gov*no, to bi bilo OK.
možda je već probala sa tom opcijom?
mislim da bih u tom slucaju i ja uradila isto
mene ovde gde živim jedino to što sam podstanar pa ne želim gazdi da pravim problem sprečava da izmažem i glave i kapije i kola komšijama iz kuća do nas

Ovde kod mene skupljaju uglavnom ovi što imaju velike pse ali ovi sa maltezerima i pudlicama nikako. Samo dignu nos, okrenu glavu dok pudlica istresa debelo crevo po trotoaru.

Uopšte ta neka lažna elita u centru beograda, svi imaju maltezere i pudlice, pas misli da je bandera drvo pošto ih ne vode u park.
Ne znam dal si prošao skoro Krunskom?
Mislim da nema usranije a samim tim i smrdljivije ulice u gradu

možda je već probala sa tom opcijom?
mislim da bih u tom slucaju i ja uradila isto
mene ovde gde živim jedino to što sam podstanar pa ne želim gazdi da pravim problem sprečava da izmažem i glave i kapije i kola komšijama iz kuća do nas
:rotf:

Duso moja, dodji da ti stisnem ruku, zagrlim te i poljubim...

:hahaha:

:rotf:

Duso moja, dodji da ti stisnem ruku, zagrlim te i poljubim...

:hahaha:
poseban akcenat bih stavila na kvake. i kapija i vrata od kola.
pa ispunila bih kašikom govana onaj otvor na kvaki vozila da ga nikad ne bi oprao.
kad god se uvati za kvaku nek se seti mene i zašto je to tako

poseban akcenat bih stavila na kvake. i kapija i vrata od kola.
pa ispunila bih kašikom govana onaj otvor na kvaki vozila da ga nikad ne bi oprao.
kad god se uvati za kvaku nek se seti mene i zašto je to tako
:mrgreen:

Ahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!

Iako, konjsko gov*no je zlato.
Pokupis ga, ostavis godinu dana da ga kisa dobro ispere od amonijaka, bakterija i sunce ga osusi, psilocybe cubensis rastu na njemu kao nenormalne.

Back