mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.305
Neego jel se oporavila devojčica od gowana? Evo ima kod mene na travnjaku gomila 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vraćamo se na ukusnu plastičnu flašicu.A komunalna jedva čeka poziv....živi nisu, ako ne obavljaju dužnost![]()
Krug je to, nema kraja, a početka se više niko ne seća...Vraćamo se na ukusnu plastičnu flašicu.![]()
Ma nisam uopšte pljuckao po seljacima. Ali realno, kad izvedu krave, konje, volove, ovce na livadu, sigurno neće da čiste za njima. A posle se na toj istoj livadi igra fudbal ili se deca jure.А то извини. Сељак нема навику да пса изводи 3 пута дневно у шетњу, да га купа у кади, мацка шампонима и сл. Ни близу. То не раде сељаци, али раде „роџени (Бео)граџани”, они што би да буду оно што нису.
Иде ми на к. то пљуцкање по сељацима... као по Новом Београду све сељаци, бацају смеће кроз прозор... Који би сељак бацио било шта кроз прозор? Па то ће му пасти у двориште под прозором. А не, то бацање кроз прозор је навика неваспитаних који су рођени у стану гдје је све оно наоколо „ничије”.
Mene ne brine izmet. On postoji oduvek i priroda ima odgovor na njega. Tj. on ima ulogu u prirodu. Mene brine proizvodnja hemije i plastike. To treba čistiti.Ma nisam uopšte pljuckao po seljacima. Ali realno, kad izvedu krave, konje, volove, ovce na livadu, sigurno neće da čiste za njima. A posle se na toj istoj livadi igra fudbal ili se deca jure.
To je tamo normalno. Ali u gradu tako ne može.
To je odličan način.Ja taj pseći izmet pokupim lopaticom i bacim pod sadnice. Problem su israne ulice. E to kod novosađana ne može da prođe.
Čaksu i ovde po bg počeli sa kesicama da skupljaju.
Nemoj tako, ima mnogo seljačina i ovde na selu, nisu ograničeni samo na gradove. Ni seljaci nisu svi pošteni i pametni, daleko od toga.Seljaci žive na selu i hrane se od prirode. Pošteni i pametni ljudi. Seljačine žive u gradu....
možda je već probala sa tom opcijom?Slažem se, nije u redu, sankcija nije razmjerna intenzitetu počinjenog prekršaja, ali ako imaš džukeletinu koja se istovari na ulici, onda izvoli i pokupili.
Mogla je zgrabiti malu i utrljati joj obje cipele u džukeleće gov*no, to bi bilo OK.
Ne znam dal si prošao skoro Krunskom?Ovde kod mene skupljaju uglavnom ovi što imaju velike pse ali ovi sa maltezerima i pudlicama nikako. Samo dignu nos, okrenu glavu dok pudlica istresa debelo crevo po trotoaru.
Uopšte ta neka lažna elita u centru beograda, svi imaju maltezere i pudlice, pas misli da je bandera drvo pošto ih ne vode u park.
možda je već probala sa tom opcijom?
mislim da bih u tom slucaju i ja uradila isto
mene ovde gde živim jedino to što sam podstanar pa ne želim gazdi da pravim problem sprečava da izmažem i glave i kapije i kola komšijama iz kuća do nas
poseban akcenat bih stavila na kvake. i kapija i vrata od kola.
Duso moja, dodji da ti stisnem ruku, zagrlim te i poljubim...
![]()
poseban akcenat bih stavila na kvake. i kapija i vrata od kola.
pa ispunila bih kašikom govana onaj otvor na kvaki vozila da ga nikad ne bi oprao.
kad god se uvati za kvaku nek se seti mene i zašto je to tako
Poznavajući tebe, imam osjećaj da bi je travnjakom kotrljao gore dolje...Neego jel se oporavila devojčica od gowana? Evo ima kod mene na travnjaku gomila![]()
Iako, konjsko gov*no je zlato.Ma nisam uopšte pljuckao po seljacima. Ali realno, kad izvedu krave, konje, volove, ovce na livadu, sigurno neće da čiste za njima. A posle se na toj istoj livadi igra fudbal ili se deca jure.
To je tamo normalno. Ali u gradu tako ne može.
Poznavajući tebe, imam osjećaj da bi je travnjakom kotrljao gore dolje...
![]()
Jeziv mi je taj garonja.... njega bi džarao u septičkoj...