Resident sorrow
Zainteresovan član
- Poruka
- 383
iskreno se nadam da ovaj forum izučavaju ponekad i stručnjaci iz oblasti bolesti zavisnosti,mada možda i neko kome to nije fah može da mi pomogne...uspešno se lečim od zavisnosti od heroina već više od godinu dana uz pomoć blokatora NALOREX koji deluje tako što se veže za receptore u mozgu i blokira dejstvo opijata...veoma koristan lek i preporučujem svakome ko ima ovaj problem...moj problem je sledeći-uskoro treba da idem na operaciju koja se obavlja u totalnoj anesteziji pa me zanima kako na dalje da se ponašam...pretpostavljam da treba da izbacim naloreks iz upotrebe nekoliko dana pre operacije,najmanje dva da bi on prestao da deluje,ali mene zanima šta posle???kada ponovo mogu da ga uvedem u upotrebu???već neko vreme ne idem na kontrole kod svog lekara jer sam strejt jače od godinu dana i nema potrebe za tim,tako da nisam u mogućnosti njega da pitam...naravno da ću pozvati ukoliko niko ne može savetom da mi pomogne,ali eto,reših da pokušam na ovaj način...nečija stručnost bi mi veoma pomogla,ili nečije lično iskustvo,jer kockanje sa lekom naloreks je kockanje sa samim životom...nema mesta za rizike!!!!unapred hvala...