Nalaze supruge u Albaniji !

Bolje bi i vama bilo da se ozenite i imate decu.Zao mi vas je, spali ste na ove cudne devojke, sto hoce nesto sto ne postoji, a prazne su...one normalne nigde ne izlaze.Puna Srbija neozenjenih i neudatih bez dece.Mnogo njih se ozenilo Albankama katolkinjama, pre svega, a ima i muslimanki.Koliko sam obavestena, sve su vencale u pravoslavnoj crkvi, dakle, uzele tu nasu slavnu veru, progledale kao pravoslavne, jer istina je u nama.Boze, kakve gluposti!Hvala Bogu, vecina ovih parova zivi u slozi, vecina ima vise dece SRBA, tako da nema razloga za paniku.Ako vam se ne svidja ta ideja, imate CIST SRPSKI aranzman preko Palme.Nista lose, covek sve placa.Ali ne, vi vise volite da gubite vreme za racunarom, umesto da ste negde u akciji.Ja sam to obavila, pa mogu da kazem, a vi, preko 30-te, nemojte vise da blenete u plafon, krajnje je vreme.Uvek mozete da se razvedete, a deca ce to preziveti.Svaka cast svakoj Albanki koja se odrekla svoje vere i porekla i postla srpska zena!Bolje su od nas Srpkinja.

Pa blizu je covece!Uzmi kartu!A Zajecarce mrzi da se pokrenu u bilo kom pravcu, kao sto rekoh, mogu u pravoslavnu Jagodinu.Kakva crna genetika?Pa zar Mengele nije mrtav?!Ima ljudi koji misle da je prednost biti Srbin.To ti se slucajno desilo.Zamisli da nisi bele puti...posle se cudite sto volimo crne momke.

Pa blizu je covece!Uzmi kartu!A Zajecarce mrzi da se pokrenu u bilo kom pravcu, kao sto rekoh, mogu u pravoslavnu Jagodinu.Kakva crna genetika?Pa zar Mengele nije mrtav?!Ima ljudi koji misle da je prednost biti Srbin.To ti se slucajno desilo

Браво. Од празне приче нема ништа.

Ако наше Српкиње не желе да живе на селу, овим момцима не преостаје ништа друго него да доведу са стране, а сјајно нам се намјестило да то буду управо Албанке. Снага једне нације, демографска прије свега, се огледа у фертиллној снази. Што више жена буде рађало дјецу за Србију и Српство то ће и Србија и Српство брже напредовати. Идеално би било кад би се све наше жене поудале за странце, а мушкарци оженили странкиње и онда свако свог партнера асимилирао у Србе :)

Наравно такво нешто је немогуће.

Међутим, допуњавање наше фертилне снаге, тамо гдје "изворна" српска фертилна снага не жели да буде је добар избор. Морамо признати, да смо сви помало хедонисти, помало уплашени да оваимо тај кључни корак и да истрајемо да рођењу рецимо бар троје дјеце.

Svi su ugrozeni iskreno zivotom u Albaniji... Uopste u takvim Sredinama ukljucujem ovde i nasu ali u blazoj varijanti, ljudi su zaista ugrozeni, i ne toliko egzencijalno koliko kao osobe.. Zato i ima toliko njih koji se sele u srecnije zemlje, pa eto nekome je cak Srbija srecnija...

Албанци тргују СВОЈИМ женама. ПРеко 30.000 младих Албанки ординира улицама Европе. Свакодневне киндаповања су редовна појава. То нам даје одличан простор за увоз Албанки, јер оне не желе ништа више до нормалног, скромног породичног живота. У асимилацију уопште не сумњам да ће бити ефикасна.

Треба доводити Албанке и по истоку земље, на крају крајева, доста генетике нам је слично. Расне промјене се неће догодити.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/272212/Albanske-neveste-za-srpske-momke

На овом линку ми се једино не допада млак однос мушкарца који не инсистира на промјени вјере.

Poslednja izmena:
Kakva crna vera... Vecina ne znaju nista niti o Bibliji niti o svojoj ver...
Sa druge strane ne mozes ti dovoditi nikoga, vec oni sticajem okolnosti dodji u Srbiju.. ali sve us vemu sve je to kretenski i jadno, i ti ljudi celokupno... Najbolje je resenje uvesti infrastrukturu u sela i omoguciti normalan zivot a ne ovakve svinjarije

Kakva crna vera... Vecina ne znaju nista niti o Bibliji niti o svojoj ver...
Sa druge strane ne mozes ti dovoditi nikoga, vec oni sticajem okolnosti dodji u Srbiju.. ali sve us vemu sve je to kretenski i jadno, i ti ljudi celokupno... Najbolje je resenje uvesti infrastrukturu u sela i omoguciti normalan zivot a ne ovakve svinjarije

Bratislave vojvođanska,šumadijska,mačvanska,podrinjska sela imaju svu potrebnu infrastrukturu. Ali džaba kad mlade djevojke bježe od sela i seoskih radova.

Bratislave vojvođanska,šumadijska,mačvanska,podrinjska sela imaju svu potrebnu infrastrukturu. Ali džaba kad mlade djevojke bježe od sela i seoskih radova.

Ja sam gledao neke you tube snimkove, i koliko vidim ima sela koja nemaju ni lekara...... Slazem da se je seoski zivot manje atraktivan i da ima infrastrukturu, ali devojke beze ne od sela i seoskih radova, pre beze od "divnih muskaraca" na istima... Ima i toga siguran sam..., mada sve je to kompleksan problem sa vise slojeva...

Ja sam gledao neke you tube snimkove, i koliko vidim ima sela koja nemaju ni lekara...... Slazem da se je seoski zivot manje atraktivan i da ima infrastrukturu, ali devojke beze ne od sela i seoskih radova, pre beze od "divnih muskaraca" na istima... Ima i toga siguran sam..., mada sve je to kompleksan problem sa vise slojeva...

Ma kako ne bježe. Beograd i Novi Sad su puni cura iz seoskih sredina koje rađe jedva sastavljaju kraj sa krajem u gradu nego li da na selu žive sasvim normalno. Ok ima budala među seoskim momcima ali ni gradski nisu ništa bolji.

Деца из тих бракова морају бити православна и крштена, са српским именима и да сутра славе славу.
....
Боље се и оженити Албанком, него бити уседелица целог живота. Човек је друштвено биће и требаће му кад остари да зими, када пуцкетају дрва из смедеревца, да прозбори коју реч са својом бабом :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back