gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Bolje bi i vama bilo da se ozenite i imate decu.Zao mi vas je, spali ste na ove cudne devojke, sto hoce nesto sto ne postoji, a prazne su...one normalne nigde ne izlaze.Puna Srbija neozenjenih i neudatih bez dece.Mnogo njih se ozenilo Albankama katolkinjama, pre svega, a ima i muslimanki.Koliko sam obavestena, sve su vencale u pravoslavnoj crkvi, dakle, uzele tu nasu slavnu veru, progledale kao pravoslavne, jer istina je u nama.Boze, kakve gluposti!Hvala Bogu, vecina ovih parova zivi u slozi, vecina ima vise dece SRBA, tako da nema razloga za paniku.Ako vam se ne svidja ta ideja, imate CIST SRPSKI aranzman preko Palme.Nista lose, covek sve placa.Ali ne, vi vise volite da gubite vreme za racunarom, umesto da ste negde u akciji.Ja sam to obavila, pa mogu da kazem, a vi, preko 30-te, nemojte vise da blenete u plafon, krajnje je vreme.Uvek mozete da se razvedete, a deca ce to preziveti.Svaka cast svakoj Albanki koja se odrekla svoje vere i porekla i postla srpska zena!Bolje su od nas Srpkinja.