Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kako vam se dopada serija Nakusa i da li se zgrzavate ponasanjem Caskara koji je htio ubiti Datu. Sada su Daata i Nakusa u jednoj kuci i Data se sada lijeci od ociju.
Cini mi se pomalo rasisticka prema Indijcima tamnije puti, primetio sam da u pocetku predstavlja ruznu devojku tamnije puti dok kasnije kada se prolepsa, koza joj postane svetlija.... sa radnjom serije nisam upoznat.
Svidja mi se sto znaju reda i obicaje i zive pravim biblijskim zivotom. Najvise mi se dopalo kad je od kamena o bosiljka Nakusha napravila kip da bi se molila.
Cini mi se pomalo rasisticka prema Indijcima tamnije puti, primetio sam da u pocetku predstavlja ruznu devojku tamnije puti dok kasnije kada se prolepsa, koza joj postane svetlija.... sa radnjom serije nisam upoznat.
Ne nego hoce da kaze da su svi Indijci i Indijke tamne puti ako ne budu primjenjivali kozmetiku. Naravno njih proljepsa kiozmetika i cdak i bijelce kozmetika proljepsa. Crnkinje kad koriste kozmetiku dobiju boju cokoladue ili svjetlo-tamnu boju kozu. Kad se ne sredujes dobijes prljavu boju kozu to vazi i za bijelce.
Nisu svi Indijci iste puti niti je Indija jedna nacija a kozmetika ne menja boju koze kako je to prikazano u ovoj seriji, cini mi se da nisi upoznat sa kulturnim i kastnim prilikama u Indiji.
Nisu svi Indijci iste puti niti je Indija jedna nacija a kozmetika ne menja boju koze kako je to prikazano u ovoj seriji, cini mi se da nisi upoznat sa kulturnim i kastnim prilikama u Indiji.
Kada sada pogledam lice Pratyushe Baneerji (ona koja je glumila Anandi) vidi se da je ona tamnije puti i da je slicna Romkinjama ali kad je bila u seriji bila je bas onako cokoladna i svijetle puti.
I nesto nemam tamnijih Indijaca od ovih ali neki su nasminkani a neki nisu itd. U Indiji ima araiijevaca a neki dravidi ali i jedni i drugi su nesto slicniji. Ja ne pravim razlike imzedju njih.
Ima tamnijih Idijaca od tih, i u glavnom su Dravidi ili Dravidskog porekla i cesto popunjavaju nize kaste... najvise ih ima u juznoj i centralnoj Indiji
I jedno poredjenje...
Naravno ovo dvoje su cisti predstavnici i ima mnogo vise izmesanih ali favorizovanje svetlije puti postoji.... u svakom slucaju ne bih vise da zatrpavam temu o seriji
Inace svakog jutra nakon Sabaha namaza ukljucim Pink i gledam Nakusu i uzivam u njihovom zivotu. Najvise mi se dopalo kad su svi poceli da igraju i da pjevaju i kad su svi seljani udruzxili da brane Datu.