Nakon raskida?

Gde postoji prava iskrena ljubav raskid jednostavno nije moguc, no svaki "ljubavni" raskid uvek donosi olaksanja i rasterecenje, i to ponekad srazmerno usporedjenju neizlecive bolesti i ozdravljenju!

Ja sam raskinula vezu od nekih, pa skoro 3 godine, pre nekih 3 meseca. Slobodna sam, ali sam, sa svojim bivsim u odlicnim odnosima, cak neverovatnim za bivse partnere, mislim na prijateljske, iako ne verujem u prijateljstvo posle raskida. Ni meni taj odnos nije najjasniji, ali... Svideo mi se tip, koga on poznaje i on je lagano pokusao da mi namesti tog tipa, kao da nikada nismo ni bili zajedno. I ja sam njemu pomogla oko neke devojke. Ima tu, jos mnogo toga, ali ovo je zanimljivo.Ne osecam nista, apsolutno nista prema njemu, drag mi je, kao covek. Ovo ce, mozda, nekima da zvuci nenormalno, jer vecini ljudi u mom okruzenju jeste, ali tako je. :-D

side_air.jpg

Da li vam se desilo da nakon raskida sa devojkom pocnete da disete punim plucima?

A to ste tek primetili kad ste se razisli a do tada vam je bilo tesko.

ja toliko patim zbog raskida da mi nije dobro...
plačem, smaram se, ne izlazim...
čak sam se i na ovaj forum navukla...

nikad pre nisma bila ni ni u jednom forumu...

sad mi se ne viđa nisakim koga znam...

sad mi se ne viđa u stvari nisakim uopšte...

i zato i jesam ovde...:-(

mrzim raskide

mrzim gusenja. uvek sam zato i raskidala, kad pocnem da se osecam ugusenom, udavljem, prikovanom nekako za jedno mesto. rutina me ubija, sve moguce rutine, to je ubijanje u pojam. i pomalo znam taj osecaj, kad odahnes sa olaksanjem i nastavis da budes svoj, i prija ti. po meni to znaci da je odabran PRAVI trenutak za prekid.
e za ovog bivseg ne znam, pu, opet ga pominjem...ne znam da li je njemu bilo olaksanje ili sta. to je inace jedini decko koji je prekinuo sa mnom..ne znam zasto, a i ne znam da li je odahnuo posle.

Back