Кулиража
Iskusan
- Poruka
- 6.129
Kad bi ja znao kome si se obratio (meni ili Soluncu) to bi bilo dobro.dragandubonjac:solunac:Svi sada zvani SLOVENI ili SLAVENI a to je po SLOVU- SLOVENI i po SLAVI - SLAVENI su bili nekada S R B I a oni su i sada, samo sto su promenili ime svoga roda, a neki to i danas rade kao BOSNJACI pa CNOGORCI -HRVATI a imaju tendenciju i da budu VOJVODJANI i ko zna sta sve jos. A vi sto se podsmevate,? informisite se o sanskritskom pismu i VEDAMA- tamo su lingvisti nasli da postoje 50% reci koje Srbi i dan danas koriste, a VEDE su stare preko 4000 god. A ima i RG vede opisuju bojeve price ili pesme, a dali vam je poznata nasa rec: rgnuti ili rknuti recimo rgnuo ga u stomak ili rgniga itd.Кулиража:Ma da ceo svet vodi poreklo od nas.
kuliraz-o posto vidim da mesas babe i zabe da ti lecka objasnim (pojasnim) pazi ovako .
mislim da se slazemo ,a i nauka je dokazala da su srbi na balkansko püoluostrvo dosli sa kavkaza a da su se tamo odvojili od sebi slicnih koji sada naseljavaju poljsku cesku slovacku i rusiju dakle od starih slavena iliti slovena ,reci kako hoces to je isto, dakle nije svet nasto od srba al jeste od nasih zajednickih predaka.
i jedno pitanje za tebe kad se tako fino smejes drugima dali znas postojbinu starih slavena ????? ajd majketi odgovori!!!!!!
Uostalom sad sam prelistao sve sto sam pisao i dalje stojim iza toga i ne bih rekao da samo bilo sta pomesao, a ako jesam ti lepo reci sta ne valja pa cemo se dogovorimo.
@NaraYan
Yebi ga ovo je opsirna rasprava pa svako iznosi svoje argumente kako zna i ume.
@vasapepi
Da ne duzim pitacu samo u vezi pcela.
Kako je moguce da postoji 40 ELEMENATA koji jos nisu otkriveni? Ako se zna da postoje oni su otkriveni. Pre ce biti da su to jedinjenja, cije se osobine ne znaju, a elementi tesko (da se ti vratis u 7 osnovne)