Nakon install Win10 nema WiFi u taskbar?

cropape

Početnik
Banovan
Poruka
37
Sad sam instalirao Windows 10 (home) i sve je proteklo u redu ali nema mi interneta, nema dole one ikonice za WiFi
Čudi me to jer sam dosad, najmanje 10-tak puta instalirao Win 10 i ikonica bi se pojavila dole na taskbaru
Evo ovo mi prikazuje device manager, pa ako neko zna kako da rješim problem

1668345272163.png

Kao što reče ZX, skini drajvere, ovo gore ti je verovatno WiFi kontroler. Vrlo je moguće da su u 11-tici skinuli te drajvere iz repozitorijuma iz nekog razloga.

Idi na sajt proizvođača laptopa, na support, tamo imaš sigurno to što ti treba. Win11 će najverovatnije da radi sa drajverima za Win10 64 bit. (ako nema ovih za 11)

Druga opcija, bocni Ethernet kabl u laptop, uradi full update, i najverovatnije će sam Windows da povuče sve što treba.

Moжеш и са Аидом да видиш хардвер и директно од произвођача да скинеш драјвер.Ево какав је модул у мом рачунару:
wifi.PNG

Значи, код мене је модул АХ210 од Интела. Онда одеш на сајт произвођача и скинеш потребни драјвер:

Bilo je do drivera, skinuo sam ga i sad radi internet, jedino me sad brinu ovi žuti uskličnici, neznam šta je to i da li oni šta utječu na rad compa
Ako neko zna šta o tome
Naravno da uticu, to sto pise unkown takodje znaci da fale neki drajveri. Nego zagubio si CD koji je dosao uz laptop? Obicno na njemu
ima za cipset i sve ostalo... verovatno to isto mozes da skines sa HP sajta...

Back