Naknadana pamet - `Đilas: Vratiti crvene tablice na službena vozila `

sin dimitrije

Iskusan
Banovan
Poruka
6.335
Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas rekao je da treba doneti zakon o tome da svako službeno vozilo u Srbiji ima crvene tablice, kako bi se znalo kada su ona korišćena u privatne svrhe.

- Kada građani vide kola s takvim službenim tablicama ispred šoping centra vikendom, znaće da je reč o zloupotrebi vozila u privatne svrhe. Sada saznamo za takve zloupotrebe samo kada se neko od državnih službenika negde slupa - rekao je Đilas.

Đilas je podsetio da su nekada službeni automobili imali crvene tablice da ih saobraćajci ne bi zaustavljali.

- Sada želimo da svako službeno vozilo bude obeleženo takvim tablicama, jer su one najuočljivije. Javnost će upozoravati na zloupotrebe i tako postati najveći kontrolor rada državnih organa - ocenio je gradonačelnik Beograda i istakao da bi "uštede na nivou republike bile neverovatne".

"Politika" navodi da, osim što je u Beogradu uveden dži-pi-es u službena vozila, kako bi se u svakom trenutku locirala vozila u vlasništvu grada, naloženo je i da se gorivo sipa isključivo na pumpama koje imaju video nadzor.

- Zašto smo, recimo, naložili da se benzin sipa isključivo na pumpama sa kamerama? Zato što smo hvatali službenike koji su sipali 20 litara goriva u državna kola, a 20 litara u kantu. Ili bi na pumpu neko njihov dovezao državni auto, parkirao uz službeni, a zatim bi sipali 40 litara goriva u svoj, a 20 litara u službeni, na državni račun - rekao je Đilas, verujući da će se njegov predlog o crvenim tablicama prihvatiti i na republičkom nivou.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/338646/Djilas-Vratiti-crvene-tablice-na-sluzbena-vozila
sjajan predlog, ali kasni 12 godina. sada kad je promenjena republlicka vlast, a bice i na opstinskom nivou, general djilas se posle bitke/vlasti dosetio da obelezi sluzbena vozila
imam ja malu izmenu neka se obeleze crvenim tablicama vozaila dobitnika tranzicije, rukovodilaca partija koje su bile na vlasti, tajkuna, a moze i mafije.
e to bi bilo informativno. da vidimo ko je zloupotrebio vlast, u prethodnom periodu
djilase menjaj tu kod sebe, u tvojoj partiji, medju tvojim sponzorima, mozda te narod podrzi

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas rekao je da treba doneti zakon o tome da svako službeno vozilo u Srbiji ima crvene tablice, kako bi se znalo kada su ona korišćena u privatne svrhe.

- Kada građani vide kola s takvim službenim tablicama ispred šoping centra vikendom, znaće da je reč o zloupotrebi vozila u privatne svrhe. Sada saznamo za takve zloupotrebe samo kada se neko od državnih službenika negde slupa - rekao je Đilas.

Odlično! Ajd idemo sad...
Dakle vidim onu seljačinu iz Valjeva što ga stric zaposlio u stanici policije, uključi serenu da ne čeka crveno
voza tri snajke u kolima, a ja pošten gradjanin pa odem kod njegovog strica šefa stanice da ga prijavim
Ostavim svoje ime i prezime, adresu, fiskni i mobilni kao i CV i čekam da me pohvale na Dnevnik2
A Ivica Dačić me pljesne po ramenima i kaže - zapošljavam te u kontroli službe za Beograd i Valjevo i Loznicu i Šabac i Niš i Veliki Ljubiš :D

Joj, Djilase okružen si seljacima koji ne vole Beograd došli da drpaju pa kad zagusti - znaju oni put da se vrate

Bolje ti donesi zakon o PREDNOSTI U ZAPOŠLJAVANJU, pa udariš - minimum 20 godina života u Beogradu
Uostalom tako svuda u svetu pa i u Moskvi

Poslednja izmena:
jos bolji predlog je da se drasticno revidira broj sluzbenih vozila...svaka jajara ima sluzbeno vozilo..narod ocekuje da se davanjem sluzbenog vozila i drugih povoljnosti drzavnim funkcionerima omoguci vise vremena za rad i time ubrza napredak zemlje--A POSTO NE DA STAGNIRAMO VEC IDEMO UNAZAD...nek se gospoda vozi javnim prevozom...

a to kad službena lica udju u javni prevoz, imaju pravo na besplatnu vožnju
ali ne znam da li imaju pravo na onoliki komfor?

Udju tri kolege, sednu jedan uz drugog ko da su u interventnom busu, galame, cerekaju se, prozivaju ribe
Ciganima neprijatno bre...

Hoće se i na crkvene popovske Audije staviti crne tablice? :mrgreen: I njih valja obeležiti.

Šta si navalio na Crkvu!? Imamo gomilu Titovih mercedesa čije čuvanje i održavanje plaćamo.'Ajmo redom.Gde je onaj Tadićev automobil od 600 hiljada evra...neću da plaćam obezbedjenje Čedi.Djilasu i crvenim tablicama ukazati neophodnu pomoć.

a to kad službena lica udju u javni prevoz, imaju pravo na besplatnu vožnju
ali ne znam da li imaju pravo na onoliki komfor?

Udju tri kolege, sednu jedan uz drugog ko da su u interventnom busu, galame, cerekaju se, prozivaju ribe
Ciganima neprijatno bre...

Kao što sam napisala, Nataša Kandić se pre nekoliko dana vozila u troli onako, slobodno...nije valjda ona službeno lice!!??

neka ona jede ******, slobodno

dimitrijo sine mitro majkina eeee ... jedino,

MMF ne daje tek tako kredit
Postoji niz njihovih filijala i filijalica za raznorazne aktivnosti - od utvrdjivanja boniteta preko agencija za kontrolu i transefer pa do marketinga
Nataša je samo ispostava koja prenosi telegrame kad večiti dužnici malo preteraju u svojoj neutemeljenoj nezavisnosti
jer su došli do malo para u ruke

Skupi 10.000 potpisa gradjana overenih u sudu pa salji u parlament
da poslanici imaju o cemu da pricaju..

CloneDVD-logo-B3CD037EAE-seeklogo.com.gif

evo predlog idejnog rešenja

Šta si navalio na Crkvu!? Imamo gomilu Titovih mercedesa čije čuvanje i održavanje plaćamo.'Ajmo redom.Gde je onaj Tadićev automobil od 600 hiljada evra...neću da plaćam obezbedjenje Čedi.Djilasu i crvenim tablicama ukazati neophodnu pomoć.

I gde je ta gomila državnih (a ne Titovih) Mercedesa? :hahaha:

@tema

Podržavam obeležavanje službenih vozila.

Back