Nakit

93d304ea78ad5cc4d7980ceaae22ab4e.jpg

Usput da vas pitam...nikako da skontamn neko prakticno resenje za drzanje bizuterije raznih velicina i oblika tako da se ne zapetlja, a da bude lako dostupna i bash bash pregledna i jos da to resenje nisu ekseri po zidovima ko u radnjama. Ja svoju drzim po kojekakvim kutijicama, al mi stalno te kutije omale pa se gomilaju, a unutra se jos i spetljaju kozhice i lanci, pa kad pocnem da trazim neku konkretnu ogrlicu il slicno, pootvaram ih sve, sve izbacim, a onda petljam prstima da ih odmrsim pa mi sve te radnje idu na zivac kad se ponavljaju iz dana u dan. A da, to resenje mi je potrebno za kupatilo, ne za plakar, da bi nakit bio na dohvat ruke.

Tip za sve koje muči isti problem:
Ogrlice zakopčaš, a lanac obmotaš u krug i tako položiš ogrlicu u fioku.

Nosim narukvice,...lančiće i minđuše ne nosim. Minđuše ponekad, izuzetno kad je neka posebna prilika. Nisam ljubitelj skupocenog nakita. Sviđaju mi se Pandorine narukvice i privesci.

E volim nakit ali ne nosim. Volim da ga vidim, volim kad se lepo ukombinuje. Meni licno je nepraktican i smeta mi. Ponekad kad izadjem negde pa stavim neku ogrlicu/narukvicu, al to je jednom u sto god... Za svakodnevno nosenje nemam bas uslova

Back