Nakaznost

da si pisao pismeni sastav iz maternjeg jezika na zadatu temu, dobio bi keca ko vrata uz komentar - promasena tema
Tačno. Da sam pisao zadatak na temu ''Zbog čega su mi mršavi ljudi nakazni?'' - ovo bi nastavnica mogla da proceni kao promašenu temu jer pišem o nekim drugim nakazama, a ne o mršavim ljudima.
Ali pošto ovo nije pisani sastav nego diskusija na forumu, odlučio sam da kao mali doprinos napišem šta zapravo smatram nakaznim. Kapiraš? Forum, diskusija, iznošenje mišljenja, ovo ono?
Doduše kad neko napiše da sam promašio temu, to verovatno znači da moje mišljenje nije relevantno, pa samim tim niste nakaze.

jeste nakazno ovo sto gej lobi radi diktirajuci savremeni trendi luk
i sva sreca pa mali procenat dece zagrize i isprati ga
drago mi je da je svest dece kod nas pokrenuta u pravcu - zdravo telo
to je ono sto ide iz kuce, a na sta nemaju uticaj ovakvi modni tabloidi
Dakle ozbiljan si kandidat za instruktorku u onom zilotskom dečijem kampu. Sve je tu, imaš taj neki duh ekstremnog sportiste, a tu je i priča o gej lobiju i našoj zdravoj i svesnoj omladini. Ko nije zdrav, ili nema razvijenu svest, sledi lečenje lopatom. Sećam se da ti se svidela metoda.
Normalno je što se buniš da sam promašio temu. Kao da sam te nacrtao u komentaru.

E da, nemam nameru da više ćaskam sa tobom na ovu temu.

Tačno. Da sam pisao zadatak na temu ''Zbog čega su mi mršavi ljudi nakazni?'' - ovo bi nastavnica mogla da proceni kao promašenu temu jer pišem o nekim drugim nakazama, a ne o mršavim ljudima.
Ali pošto ovo nije pisani sastav nego diskusija na forumu, odlučio sam da kao mali doprinos napišem šta zapravo smatram nakaznim. Kapiraš? Forum, diskusija, iznošenje mišljenja, ovo ono?
Doduše kad neko napiše da sam promašio temu, to verovatno znači da moje mišljenje nije relevantno, pa samim tim niste nakaze.

Dakle ozbiljan si kandidat za instruktorku u onom zilotskom dečijem kampu. Sve je tu, imaš taj neki duh ekstremnog sportiste, a tu je i priča o gej lobiju i našoj zdravoj i svesnoj omladini. Ko nije zdrav, ili nema razvijenu svest, sledi lečenje lopatom. Sećam se da ti se svidela metoda.
Normalno je što se buniš da sam promašio temu. Kao da sam te nacrtao u komentaru.

E da, nemam nameru da više ćaskam sa tobom na ovu temu.

Ko jos mari za sustinu kad je "forma" tema. :roll:

Ako sam dobro razumela, ovde nisu "na meti" mrsavi, a zdravi ljudi. Nego oni koji sebe razboljevaju gladovanjem da bi zadovoljili tamo neke kriterijume...

ti si dobro razumela, al neko sebi da na znacaju samo tako sto istrese ono sto je lose pohvatao i uskladistio
brate julijane, ja protiv tebe nemam nista
nemam ni protiv homoseksualaca
ali imam protiv pedera kojima je namera sistematski da uniste normalnu omladinu namecuci bolesnu viziju da je zdravo telo ono koje ima manje od 5% masnog tkiva na sebi
ako razumes sta hocu da kazem
boze kakav ces zlodeda da postanes ako nastavis tako

ti si dobro razumela, al neko sebi da na znacaju samo tako sto istrese ono sto je lose pohvatao i uskladistio
ali imam protiv pedera kojima je namera sistematski da uniste normalnu omladinu namecuci bolesnu viziju da je zdravo telo ono koje ima manje od 5% masnog tkiva na sebi

:eek:

Ma to im je stara fora. Sad su udarili kontru pa promovisu prasitje.

Tragedija je sto zene ( 98%) svog mozga nemaju nego im je lepo ono sto je drugima lepo , oblace ono sto drugi oblace pa su vrlo laka meta reklama i gej "ljubitelja zena" iz Milana ( inace najruznijeg grada u Italiji).

Mada, oni su samo iskoristili i unovcili urodjenu sistemsku gresku zena a koja se odnosi na nedostatak estetske posebnosti a istovremeno crkavanje za istom.

Helena Rubinstajn je to prva provalila.
Prodavala je obican seoski i jeftini kozji sapun iz Poljske za 140X vecu cenu u Australiji.
Rekla je "Ne treba prodavati jeftino jer placajuci vise, zene imaju osecaj da su posebne"

Poslednja izmena:

Tragedija je sto zene ( 98%) svog mozga nemaju nego im je lepo ono sto je drugima lepo , oblace ono sto drugi oblace pa su vrlo laka meta reklama i gej "ljubitelja zena" iz Milana ( inace najruznijeg grada u Italiji).

Mada, oni su samo iskoristili i unovcili urodjenu sistemsku gresku zena a koja se odnosi na nedostatak estetske posebnosti a istovremeno crkavanje za istom.

Helena Rubinstajn je to prva provalila.
Prodavala je obican seoski i jeftini kozji sapun iz Poljske za 140X vecu cenu u Australiji.
Rekla je "Ne treba prodavati jeftino jer placajuci vise, zene imaju osecaj da su posebne"

evo xella sve je BG objasnio
****** u smislu gej kreatorski lobi koji diktira modne trendove, pa zene vise nemaju sise, a muskarci imaju po 55kg

Jesi bio u Bolonji?

Meni Bolonja ubedljivo gora od Milana, a Milano jeste krš, to stoji. :lol:

sta fali bolonji, bas simpatican studentski grad :confused:
meni je isto milano ubedljivo najogavniji grad u italiji, sto po izgledu sto po profilu ljudi koji se seta tamo.

Prvi utisak kada sam ušla u Bolonju bio je: "Strava ima nešto gore i od Beograda." :malav:

Mislim... cela Italija mi je grozna...

A žene... pa nisam primetila da ima lepih, to mi je tek razočarenje bilo.

Al dobro ja ženama gledam u facu, ne u dupe, pa možda i ne treba da komentarišem na ovoj temi. :lol:

Devojka sa naslovnice je pevačica, zove se Cocco, a rane na rukama su od raščešavanja, na nervnoj bazi...

Eto, samo toliko, pošto sam izgleda jedini ovde koji je čuo za Google, osećao sam altruističku potrebu da podelim te informacije sa vama. Ništa drugo ne bih dodao, pošto sam preleteo preko teme i par puta mi se stomak okrenuo. Za titulu hita meseca se dvoumim između teze o globalnoj zaveri ''gejeva iz paklova'' i podatka o hiljadama Australijanki koje Japanci godišnje pojedu (sic!).

Cinjenica je da se menjamo. Sve je vise visokih ljudi. Vise zena sa stopalom br 41 nije retkost. Ima tu i do hrane i do vazduha... verovatno i najvise.

Gledala sam neki film, i bas sam primetila da su zene zaista tada bile jace a muskarci zgoljaviji.

To sam i ja primetio i na isti nacin ( stari filmovi, fotke)!
Tvrdim da da je to zbog hrane filovane hormonima, zato danas ima devojcica od 8 god kojima vec rastu sise!
A tek malih dlakavih tinejdzerki, pun kufer.

U mojoj generaciji ( koja je i dalje mlada) nije bilo vise od 1 debeljuce u razredu niti je bilo ijedne dlakave ili devojke sa stopalom 42 ( 41 po sadasnjim standardima).
Sad na ulici su klinke ili neki prasitji ili godzile, a to ne biva od zdrave `rane.

Mene su kao najmladju i najnaivniju mamu :lol: gurmuli u savet roditelja i na sastancima smo samo jedan tata i ja pokrenuli pricu o tome. Da se iz skole iznese automat sa cokoladicama i cipsom, ne znam ni kako je tu dospeo :eek: i uzina koja je obicno pakovano belo pecivo, pa da zlo bude jos vece sa virslom ili kvazi pica zameni zdravim obokom. Svi cute, i pricaju o parkiralistu ispred skole. Em se nezdravo hrane, em ne mogu da prosetraju do skole nego i to mora kolima :roll: I, eto uzroka problema...

Verovatno ih i kuci hrane cokoladicama, cipsom i pecivima iz pekare.

Kažu da nikad nećeš Beograd voleti više nego kad prošetaš ulicama Pariza i uđeš u njihov "GSP".

Pariz me nikada nije privlacio. Cak me jedna vrlo dobra prijateljica pozvala da dodjem do nje (i to ne jednom), pa nikada nisam otisla. Doduse, mozda odem samo nju da vidim, uskoro se i udaje, pa taman. Al obilazak grada me uopste ne zanima. P. S. Licno mi je ona rekla da se umalo nije onesvestila kada je prvi put sisla u njihov metro. Dobila zena gusenje, jedva se kuci vratila.

Back