Julian
Poznat
- Poruka
- 8.029
Tačno. Da sam pisao zadatak na temu ''Zbog čega su mi mršavi ljudi nakazni?'' - ovo bi nastavnica mogla da proceni kao promašenu temu jer pišem o nekim drugim nakazama, a ne o mršavim ljudima.da si pisao pismeni sastav iz maternjeg jezika na zadatu temu, dobio bi keca ko vrata uz komentar - promasena tema
Ali pošto ovo nije pisani sastav nego diskusija na forumu, odlučio sam da kao mali doprinos napišem šta zapravo smatram nakaznim. Kapiraš? Forum, diskusija, iznošenje mišljenja, ovo ono?
Doduše kad neko napiše da sam promašio temu, to verovatno znači da moje mišljenje nije relevantno, pa samim tim niste nakaze.
Dakle ozbiljan si kandidat za instruktorku u onom zilotskom dečijem kampu. Sve je tu, imaš taj neki duh ekstremnog sportiste, a tu je i priča o gej lobiju i našoj zdravoj i svesnoj omladini. Ko nije zdrav, ili nema razvijenu svest, sledi lečenje lopatom. Sećam se da ti se svidela metoda.jeste nakazno ovo sto gej lobi radi diktirajuci savremeni trendi luk
i sva sreca pa mali procenat dece zagrize i isprati ga
drago mi je da je svest dece kod nas pokrenuta u pravcu - zdravo telo
to je ono sto ide iz kuce, a na sta nemaju uticaj ovakvi modni tabloidi
Normalno je što se buniš da sam promašio temu. Kao da sam te nacrtao u komentaru.
E da, nemam nameru da više ćaskam sa tobom na ovu temu.